Dakie Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 ale vypadá to hrozně ptal se tě někdo na něco? ;) Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 když vidim hrůzu,musim reagovat ;) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 když vidim hrůzu,musim reagovat ;) Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Co si tam koupil za podvozek? Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 podvozek mám TA Technix dneska jsem to dal cca o 4 cm nahoru, tak už to nevypadá tak hrozně Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Kamarad ted taky kupoval na trojku novy podvozek, ale ja ted nevim co... bud AP nebo Vogland (sakra, jak se to pise ), ale jen pevnej, tak jsem zvedavej. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 já na něm mám nahrkáno od září 7t. a zatím spokojenost mohl by teda bejt tvrdší, když to mám vejš, ale přes léto to dám durch dolů tak to bude pěkně tvrdý a v zimě to nějak přežiju Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Mi povidej zrovna koukam na auto z okna a je hrozny, kdyz je zvedly. Na pristi zimu si vymyslim neco novyho musim se podivat, kolik stoji zimak v 16" Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 zimak v 16" seženeš na netu za cca 2500kč/4ks, já mám sice 5x100 ale 5x112 nebude moc cenovej rozdíl Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 zimak v 16" seženeš na netu za cca 2500kč/4ks, já mám sice 5x100 ale 5x112 nebude moc cenovej rozdíl houmik taky nepotřebuje 5x112 - má OI, takže má stejnou rozteč jako ty na FI já si nechám na zimu 15", ikdyž 16" by to taky sneslo - všude hrabu každopádně na zimu to zvedat musím, teď jsem si to fakt moc užíval, když jsem dělal prohrnovače :D nejvíc mě bolely ty rány od ledovatejch hroud z náklaďáků :D Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 ja vcera koukal na naraznik a drzi se statecne, i kdyz nejaka ta tupka tam je krozo: vymenil bych 15" alu za 16" Spidery v nejaky brutalni barve, nejspis bych je nechal striknout na nejakou ruzovou nebo tak neco Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 tak od kamínků se tomu neubráníš :( proto mám zimní nárazníky :) na příští rok je fouknu do barvy, ale jen sprejem, nebudu řešit profi lak :) spidery v růžový se schvalujou Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 (upraveno) noo, tam je takovej, blbe se to popisuje... to bude prave od nejaky zmrazky zku*veny a kdyz se necemu uhybas, tak na tebe lidi cumi jak na blbce nebo jak kdybys byl ozralej :) Ty mas jeste jedny narazniky nebo budes lakovat tyhle? Ja drazil jedny krasny Spidery v 17" uz rovnou se zimakama, ale pak jsem se nemohl dostat k netu a uteklo mi to, ale vydrazily se asi za 7500 Kc, tak me to sralo :) Upraveno Prosinec 8, 2010 uživatelem houmik Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 jj, taky dělám takový zvláštní úhybný manévry mám ještě jedny nárazníky - zahlazený a už snad i v plniči :) na jaro už doufám půjdou na auto.. tak to naštve, 17" za tak krásnou cenu tady v ČR neseženeš (předpokládám, že to byla v A).. Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Byly z Nemecka, prave ze uplne super ale ceny uz padaji i tady, co jsem koukal. Stejne to necham az na leto, letos to jeste odklepu na tech 15". Taky jsem ted prodaval tomu kamaradovi moje trysky z 81, jsem zvedavej, co to s tim Golfikem bude delat :) Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 ajtakrajta, sem si Houmika spletl s někým :) tož 5x100 jsou za pár dukátů ...s*rte na liťáky ... plecháče rulezz!!! právě přemýšlím o plecháčích i na léto :( ale asi na to kašlu, budou liťáky v barvě "?????" :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 houmik: já mám trysky Powerplus 764 takže by tam mělo bejt 125 poníků.. krozo: cestou na a z besídky sem si krutě nadával za hlíny v zimě - měl jsem sníh v kolech a od 90 vejš to slušně mlátilo :) zajímavý je, že to začalo dělat až když mi odpadly kusy sněhu z auta :) předtím jsem v pohodě jezdil po dálnici 130 a nic.. Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 ja vubec zadny problemy nepozoruju :) na takovyho bobika to je slusny, vid Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 vzhledem k tomu, že to váží 1175kg tak to je dobrý ale chci stage 2 - turbo VA z PD 96 a FMIC + soft od dieselpower :) s těmahle tryskama by neměl bejt problém udělat 160 koní :) nevím kde s tím jezdíš, ale mě se prostě dostal při popojíždění po MB sníh do kol a pak se to chová, jako bys měl nevyvážený auto :( Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Ta fotka s prdelí u země je dobrá... :) sem myslel že jsi vyklízel garáž a vezeš v kufru tak 500Kg železa.. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 nn, kufr byl prázdnej - pentadius může potvrdit ale předtím jsem vezl Márovi 4 kola 17" a výška byla stejná :) Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 se sněhem v kolech je srandy kopec sem se právě díval jak to je složený vedle té žluté vosy :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 od vosy sem byl níž tak o 10 čísel Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 já kdybych měl možnost tak zvednu předek..TDI je kua nízko nad zemí..pak to odsíraj rohy podběhu a spodní plast..sem -35mm pneu 195/50/15 a beru každou menší hroudu.. Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 máš o palec blbej rozměr kola, musíš tam mít 16" Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 mám teď předek i zadek zhruba v polovině závitu mezi lemem a gumou jsou tak 3cm :) Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 máš o palec blbej rozměr kola, musíš tam mít 16" :( Ale zas víš jak pěkně hačaj.když ještě nejsou sračky a mrazy....ted po oblevě a rozbředlým sněhu jsem domu vyjížděl na 3x..je fakt že vzorek Pirellek je asi 50%..což je u zimáku téměř na výměnu.. Navíc porovnej nějaký slušný pneu v 195/50/15 a 205/45/16 u lepších pneu je celkem rozdíl.. Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 no já koupil na jaře v akci Pirelli Snowsport 195/50 R16 600kč/1ks a bylo jasno že budou 16", jinak bych měl taky 15", sice dle DOT 5 let starý ale teď o víku na sněhu úplná pecka, sem zvědav jak se bude ta stará guma sjíždět :( ... musíš hledat akce a slevy Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 konečně jsem nasadil boční lišty - černý lesk příští sobotu vezu letní kolečka na vyleštění limců - www.lestimekola.cz co za gumy na předky? jsou to 7,5x16 - přemýšlím o 195/45 Falken nebo Dunlop Sport Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 tak včera vyměněny silentbloky zadní nápravy - to je hned jiný poježděníčko už jen silentbloky na motoru a koncovej tlumič výfuku a podvozek bude komplet po GO :) taky jsem si konečně přivezl řazení k originál převodovce, takže se může vyměnit.. a mám připravený olej na výměnu, to mě čeká nejspíš zítra Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky