Dakie Odesláno Červenec 26, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 Tak konečně nadešel čas k představení mýho aktuálního mazla Je to VW Golf 3. generace, r.v. 1996, 4x el. okna, klima, ABS, výhřev sedaček.. Pár fotek jak jsem ho koupil pak se na něm postupně pracovalo - rozvody, nové kotouče a desky, vyměněno naftové čerpadlo za verzi z motoru AHF - 81kW, všechny filtry, u klempíře se vyměnili prahy a napasovaly nové blatníky, vyvařila se jedna dírka v podlaze a jako poslední přišlo na řadu lakování ;) ještě chybí nárazníky, kapota a lišty a bude to komplet.. jinak barva je hnědá Mato, adaptéry zrcátek, anténa jsou v černým lesku.. do černý ještě přijdou torpéda (plasty pod stěračema), stěrače, zadní "difuzor".. byl zavařen zadní znak, stěrač, zamračen výklenek pro RZ.. zahlazeny nárazníky, z kapoty odstraněny ostřikovače, maska bez znaku.. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 26, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 ono by to nebylo asi špatný ani s tou bílou... G3 jak já ho chtěl, ale sehnat slušnýho nešlo ani v 2005 ani ted pro ženu Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 jakou bílou myslíš? tohle je auto, který 10 let vydrží a proto jsem to dělal.. zároveň to je auto, na kterým jsem se pořádně vyřádil ještě mě čeká koupit stavítko, vyměnit čepy, silentbloky, koupit větší trysky, odstranit chip - chci koupit jinou jednotku, nějaký pěkný 16" s límcem... Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 26, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 no jak jsou na tech náraznicich ty kitované části, tak na té první fotce, když to nerozklikneš to vypadá jak bíle lakované a mě se to libi Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 to určitě ne nárazníky půjdou do barvy, jen ten zadní bude v kombinaci s černou lesklou Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 26, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 to to trvalo než si se pochlubil. Pěkná hračka jen sudej podložky pod SPZ Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 26, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 já měl to samý super auto i stejnej motor :lol: ;) akorát jsem to vzal jiným směrem ;) Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 26, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 krasa. hlavne ta barva je nadherna. a co nechat tyhle kola, stredy do nejaky barvy (cerna, bila,...) a nechat vylestit ten limecek? Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 26, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 jinak ty přední lampy jsem rozlepil a začernil nedůležitý plochy a výsledek byl super jinak tvoje barva je prefektní to se skoro nevidí Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 26, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 Bude to moc peknej golfik Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červenec 26, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 moc hezkej kamaráde...je vidět, že jste se fakt klucí vyřadili :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 Petr81: ono taky trvalo než se dostal do tohodle stavu a ještě jak je vidět není hotovej.. jasný, podložky půjdou pryč, jen nějak nemám čas si to rozměřit a navrtat kdybych to tak mohl udělat v práci :D škodik: lampy chci taky zatmavit, už jsem na to koukal na vw-clubu :) ostatním díky za pochvaly Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 viděl jsem na vlastní bulvy a bylo na tom ještě moc práce a Petan měl trochu chaozz v plastech a všech těch krámech z introše.. :) Hnědá mu sluší a až budou i nárazáky bude to pěkný! Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 já ti dám chaos woe spíš mi chybělo pár zácvakovejch dílů :) Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 možná lepší když chybí než aby pak něco přebývalo asi se budu muset někdy po cestě z práce stavit to okouknout :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 nechceš to nechat až to bude hotový komplet? :) ba ne, stav se kdykoliv, jsi vítán Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 pekne pekne hlavne peto spustit az na zem!!!!! :) a co kola budes davat najeky brutalni limcaky??? Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 všechno bude Luky :) jen to chce chechtáky ;) Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 nadhera, jeste k tomu jeden z tech poslednih modelu. Krasa. A ta barva take i gdyz ta puvodni je pro trojkoveho golfa jedna z nejlepsih. A co treba kola z nektereho noveho koncernoveho auta (4, bora, octa, fabie), nebo pola, nejake petipaprskove treba, krasne stribrne, zrcatka z G4, do svetel xenony, zatmavit okna, proste udelat si takovej facelift ala doma. Podle mne jednoznacne nejlepsi uprava golfiku. A v interieru se da take udelat hodne, nevym jake mas sedacky ale predpokladam ze GT ma ty sportovnejsi, cerne s tema cerveno-modrima motivama na stredeh ze? Volant z G4, radicka, proste takove podmlazovani, protoze jsi na krasne ceste udelat z toho bombu - osobne bych to urcite nekazil limcovyma kolama, kazdej druhej G3 je ma. Todle jsou jenom napady dle miho, ne znamena ze kritizuju nebo ze vnucuji Te delat takto. Ale zboznuju todle auto a rad bych videl jedno udelane pekne poradne. Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 No konečně si ho sem taky hodil. Jo, už to konečně vypadá jako auto, jen je to pořád nezvykle nakoplý. :) :D :D Btw. jaká byla dovča? Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 jj, je to po FL kola budou rozhodně límce, tomuhle auto prostě sednou, nic jinýho se mi na golfech 3 nelíbí.. zrcátka měly být původně z Octy, ale finance nedovolily, tak uvidíme časem :D xeny určitě ne, na HIDky sem alergickej ;) fólie na okna jsou v plánu.. na interiér už mám taky plány, sedáky z OIRS nebo z GIV recara ale v látce, černou stropnici a plasty, tak nějak to celý zkombinovat do hnědo-černý, tak jako je exteriér ;) introš bude 100% až příští rok.. ještě musím zrepásnout motor a podvozek :) motor dost čoudí za studena - nejspíš pístní kroužky, přitom nechám srovnat hlavu, dáme větší trysky, plně průchozí výfuk... :D Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Vsak nemusis HID do serovih svetel, pro golfa nejsou zas tak drahe ty cockove, a pak tam vrazit HID, to uz je jine kafe. Prave ze sjem nechtel HID mne ta sranda vysla na hodne hodne vetsi castku (u moje octy). No limce gdyz uz tak jedine tydle jsou bez chiby http://media.photobucket.com/image/Borbet%...e_variation.jpg Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 HIDky nepatřej ani do čočky :) je to prasárna - radši koupím Osram Nightbreaker žárovky :D kola si nadhodil správný buď ty, nebo bych chtěl Keskin KT1 nebo KT5.. Případně Brocky.. nejlepší by byly Schmidty, ale ty sou spíš v 15" :-( to jsou správný kolečka a pořádně ho složit :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 No konečně si ho sem taky hodil. :) Jo, už to konečně vypadá jako auto, jen je to pořád nezvykle nakoplý. ;) ;) :D Btw. jaká byla dovča? hele neprovokuj ty s nakopnutou Fabčou až budou prachy na podvozek, tak se koupí, teď se řeší důležitější věci :D dovča byla krátká :D uvidíme se snad v sobotu :D Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 jsem si řikal jak ten tvůj golfík vůbe vypadá tak jsem hledal a jdeš správným směrem pane :) výber barvy super Mato je výborná na slunci jsem zvědav až bude komplet na zemi a na kolech držím palce ať se daří Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 (upraveno) za me osobne vse nechat origo popucovat, snizit , dat poradny kolesa a bude to mrda jo a jeste vyvareni lsit to je zaklad peto jsem moc zvedavyyy , ale urco to bude mrda jak hrom. stihnes to do OC? tY fotky jsou masaker to se me desne libi. mit love poridim takovou lestenku do garaze na vikendy. ty limce jednoznacne peto sednou nejlepe... a vem siroky jak krava a guma at je obtahla .... budes to mit fakt pekny... ty sedaky taky, ale mozna nebudou lepsi ty z golfa IV? Upraveno Červenec 29, 2010 uživatelem burek Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 ja jsem ujetej na tyto kola Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 3 dílný bbs ,...nedostižná klasika, v dobrým stavu stojí ranec, jen ty blbý pokličky se znakem.... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 za me osobne vse nechat origo popucovat, snizit , dat poradny kolesa a bude to mrda jo a jeste vyvareni lsit to je zaklad :) peto jsem moc zvedavyyy , ale urco to bude mrda jak hrom. stihnes to do OC? tY fotky jsou masaker to se me desne libi. mit love poridim takovou lestenku do garaze na vikendy. ty limce jednoznacne peto sednou nejlepe... a vem siroky jak krava a guma at je obtahla .... budes to mit fakt pekny... ty sedaky taky, ale mozna nebudou lepsi ty z golfa IV? origo už to nebude jsou zavařený nárazníky, odstraněn stěrač, VW znak a přimračená RZ na 5.vratech, zavařený ostřiky v kapotě... lišty jsem chtěl nechat, líbí se mi tam - když se zavaří, tak vznikne hrozně velká divná plocha.. tohle je u octávky líp vyřešený no.. do OC bych rád měl aspoň sníženo a kola - jestli bude něco v nabídce.., introš nebude 100% podle mých představ.. jj, sedáky budou určo lepší z GIV, ty z OIRS by se musely dát přešít.. chjetjov: díky pane :) pořád uháním kámoše, aby už dodělal ty nárazáky Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 origo už to nebude :) jsou zavařený nárazníky, odstraněn stěrač, VW znak a přimračená RZ na 5.vratech, zavařený ostřiky v kapotě... lišty jsem chtěl nechat, líbí se mi tam - když se zavaří, tak vznikne hrozně velká divná plocha.. tohle je u octávky líp vyřešený no.. do OC bych rád měl aspoň sníženo a kola - jestli bude něco v nabídce.., introš nebude 100% podle mých představ.. jj, sedáky budou určo lepší z GIV, ty z OIRS by se musely dát přešít.. chjetjov: díky pane :) pořád uháním kámoše, aby už dodělal ty nárazáky jo to jo ze to origo nebude ja to ymslel tak nedavat mracitka atd.... proste zavarit snizit, dat kola sedadla a bude to mrda jak svina.... jsme moc zvedavy peto... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky