Přejít na obsah

VW Golf TDI GT

Dakie

Doporučené příspěvky

bohužel draku, už takhle mám co dělat, abych vyjel do dvora :-/ a taky že s tím občas jezdí Tinka a už teď mi nadává :) ale ještě by to šlo - jsem v půlce závitu :D jinak vepředu škrtám, právě jsem si od Matese přivezl dorazy na přední tlumiče, tak snad se to zlepší :P

Odkaz ke komentáři

to ej jasny.. no me lucka vezla auto ze servisu ja jel pred ni a trosku se to zhouplo a normalne od plechu litaly jiskry :P :) takze jsem si to doma pekne poslechl :D ale kdyz ono se neda odolat kdyz tam mam ejste zavit 3cm.... si porad rikam stahnout to nebo ne? :o

Odkaz ke komentáři
jj, taky pořád poslouchám, když někde lehce škrtnu :D prej, to je to tvoje snižování :-/ :P jenže tomu nejde odolat :D na srazy to půjde vždycky níž, když bude čas :D

tak to mame doma uplne stejny... taky poslozcham to je to tvoje snizovani, to je auto na hovno :D ale ze to sedi jak pribity a ma to dobrou reakci na zataceni to ji uz nezajima :) :D :o :o na sraz by jsem to chtel smotat na max :D jestli by stim teda jeste slo jet :D

Odkaz ke komentáři

jj, 17" :smich:

včera vyměněn vzduchový filtr, na přední tlumiče dány dorazy, abysme neškrtaly, ale ještě to asi trošku složit půjde - dorazy to zase zvedly :( zjistil jsem, že chladičovka nebyla přidělaná k výztuze, takže nárazník dolů a dal jsem to do kupy.. vyměněná maska...

DSC01433.JPG

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

pouze zadní.. jinak golfik opět zazlobil a musela se už potřetí vyměnit ta samá vodní trubka :-/ reklamaci neuznali, protože prej byla mastná a proto se rozleptala..

pustil jsem se do stavby dvojitého dna kufru, zatím jsem tak v 1/4 - mám přidělanej zesilovač na podlaze a vyříznuté víko :) teď potřebuju udělat připevnění k podlaze, potáhnout a bude hotovson..

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...