Stoobi Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Ahoj všem, tak bych se konečně chtěl také představit se svým novým přírustkem do rodiny. Vím, že mě bude hodně lidí tady asi proklínat, protože se jedná opět o jednu 1.9TDI předělanou do stylu RS, ale volil jsem toto především z důvodu, že RS styl se mi opravdu moc a moc líbí, ale chtěl jsem z ekonomických důvodů ropáka, i když předchozí auto byla V6 v benzínu, takže papalo hezky. No a proč ne RS TDI? Mám pocit, že bych ten výkon nevyužil a proč zbytečně vyšší spotřebu? Proto toto řešení. Auto jsem koupil od jednoho místního člena (CarlosTDI) a hned na první pohled mi nějak padla do oka a byl jsem zamilovaný. Při koupi měla najeto 90tis a je to rok 2006. Bohužel mám pocit, že dost informací, které mi původní majitel poskytl byly trošku pohádky - např. že se jedná o výbavu Elegance. Když jsem si ale pro auto přijel, byl jsem trošku zklamaný, jelikož bylo dost věcí demontováno (loketka, pouzdro na brýle, originální koberečky, apod.). Demontáž by mi tak nevadila, kdyby při zkušební jízdě tam všechno nebylo a při koupi najednou vše pryč bez upozornění. Dohodli jsme se nakonec na slevě a já si auto vezl domů. Až při bližším seznámení s výbavovými stupni Škodovky jsem zjistil, že se pravděpodobně jedná o výbavu Ambiente, ale jistý si nejsem. Hold je to moje první škodovka, no... Původní majitel auto prodával na 17" kolech MOMO, které mě osobně se moc nelíbily, takže jsem odjížděl na originálních alu od škodovky, ale 15". Původní plán byl, přečkat na nich sezonu a poté je použít jako zimní kola. Díky tomu, že se mi ale naskytla možnost koupit kola, která jsou na fotkách, za velmi zajímavou cenu, nešlo odmítnout. Takže nyní jsou na autě 19" Audi o šířce 8" s pneu Pirelli 235/35/R19. Co se týká exteriéru, tak zatím jsem od původního vzhledu doplnil snad jen lakované lišty z RS, protože ty nelakované byly jak pěst na oko a okolo oken dal chromovou lištu dělanou na míru. Více změn asi proběhlo v interiéru, kde jsem kompletně vyhodil původní sedačky a sehnal opravdu z Elegance, tedy ze zadní loketkou a vepředu s výhřevem a nastavitelnou bederkou. Samozřejmě doplnil i přední loketní opěrku a další detaily. Sedačky jsou navíc nově očalouněné do kombinace alcantary a kůže. Zároveň v nejbližší době chci nechat vyměnit budíky za budíky s MaxiDotem a Climatic upgradovat na Climatronik. Plány pro exteriér jsou především asi sportovní pružiny (dostat to trošku dolů), ale decentně a pravděpodobně mračítka. Aktuální výbava - xenony, 6 (10) airbagů, zadní tonovaná skla a motor chipnutý na 105kW. No a konečně fotky: Takhle nějak vypadalo kotě, když jsem jí přivezl: A stav nyní: Takže snad mě přijmete mezi sebe a rád postnu pak nějaké další fotky, až bude něco nového. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 vitej mezi nama.. ta druha fotka je mooc povedena.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 ahoj,vítej,..moc hezká,krásně nablískaná :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Ahoj a vítaj mooc pěkná a moje obligátní otázka nejni to nějak vysoký :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Ahoj, pěkná Oktávečka, taky jsem se o ní zajímal, výbava je Ambiente, byla tam manualní klima. Pak mi majitel řekl že to bylo bouraný, tak jsem se poohlídnul jinde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 31, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2010 me se ty kola libi moc!! jen je to silena koza ale tenhle stav moc dobre znam.. jako prvni upravu bych to fakt hodil k zemi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 31, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2010 Hoj, vítej. Pěkná kára, až to bouchneš dolů, bude to paráda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 31, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2010 Ahoj, gratuluju, moc pěkná , ať slouží, ten chrom kolem oken vypadá na fotkách hezky decentně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoobi Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Díky, jsem rád, že se líbí. K zemi opravdu potřebuje, ale mám dost strach, abych pak vzadu při zatížení nedrbal o lemy...:D Chtělo by to přitvrdit, protože Octa mě příjde dost měkoučká, v zatáčkách se nějak moc naklání...ale asi to je jen nezvyk. Včera si Octa zajezdila na svatbě...upřímně říkám, asi nejkrásnější svatba, jakou jsem zažil a hlavně promyšlená do každého detailu. Nevěsta se vezla v černém SuperbuII a ženich v Hummer H2. Tak alespoň fotka nazdobení. Jinak tady ještě nějaké dvě fotečky, když bylo dneska takový hezký slunce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 děláš krásný fotky :D nádhera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 jj krasny fotky delas.. :D cim vubec fotis?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoobi Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 cim vubec fotis?? Olympus E1 a objektiv 14-54mm taky od Olympusu. Ale zrcadlovka je pro mě takovou novinkou, takže se zatím spíše učím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Krasne moc krasne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 fotky kráááásný ale taky paráda tady je vidět že kola dělaj auto!! A hlavně všichni co furt řešej nějaký origo kola by se na to měli vykašlat a dívat se po něčem takovým :D kola jí prostě parádně seknou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Díky, jsem rád, že se líbí. K zemi opravdu potřebuje, ale mám dost strach, abych pak vzadu při zatížení nedrbal o lemy...;) Chtělo by to přitvrdit, protože Octa mě příjde dost měkoučká, v zatáčkách se nějak moc naklání...ale asi to je jen nezvyk. Včera si Octa zajezdila na svatbě...upřímně říkám, asi nejkrásnější svatba, jakou jsem zažil a hlavně promyšlená do každého detailu. Nevěsta se vezla v černém SuperbuII a ženich v Hummer H2. Tak alespoň fotka nazdobení. Jinak tady ještě nějaké dvě fotečky, když bylo dneska takový hezký slunce... Nemas se ceho bat, ja mam snizeno o 35mm a ikdyz auto narvu doplna a jedeme v 5ti, tak nechytam, sice mam jine ET, ale ty bys to mel mit taky v poho :D Ono kdyz das sportovni pruziny, tak jsou tvrdsi a auto si uz pak moc nesedne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 ja bych to naopak zvedl aspon tech 35mm myslim samozrejme tu zem ze jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoobi Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 Tak tady jsem v rychlosti zkusil to poslat alespoň ve Photoshopu k zemi a je to paráda, no... Jen sehnat někde za rozumnou cenu pružiny...sehnal jsem jen zadek, což je na nic...zase celý podvozek se mi nechce, respektive na to teď nejsou finance, to už by mě asi přítulka přizabila...i když štelovák by byl příjemnej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 moc pěkná octávka, hlavně má slušivý kola k zemi to chce, to je jasný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 akurat tohle je tak 45mm dolu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 ne-li vic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoobi Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 No asi to bude o dost víc, ne 35mm, ale je fakt, že by jí to slušelo...však to bylo jen ta na rychlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 koukni na moje vlakno ja mam -35 na 17"kolech s et35 a je to tak akorad, ale 40-45 by to klidně sneslo ješte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 dolu by to určo chtělo ty pružiny jsou okej pokud chceš jezdit bez starostí a nekoukat kde je to za výmol a hrbol apod. ale štelovák to je jinej level hlavně když to bude škrtat tak to vytočíš nahoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 a vzduchacek by byl uplne jinej level coz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 fuck uf airride 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoobi Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 Nj, vzducháček by byl efektní, ale to je opravdu někde jinde...spíš poraďte pls, kde sehnat pružiny za rozumný peníz, nebo neprodává někdo náhodou? Příští týden budu dávat nové kotouče a destičky, tak bych to vzal najednou...:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 brzdy muzu doporucit vezmi od ATE jak desky tak kotouce a kotouc urcite power disk, a pruziny to zalezi co chces jetli H&R, eibach nebo neco jine ale tyden to bude vo drzku pokud pujdes po nizke cene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 jestli někdo něco prodává mrkni do bazaru ale jinak ty značky jsou na tobě z vlastní zkušenosti vím že KW tvrdý jak hovado Eibach krása 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoobi Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 No brzdy už jsou pořízeny. Kompletně Zimmermann, sportovní destičky i kotouče (vrtané a drážkované). Jelikož už asi tři dny mi svítí indikace opotřebení destiček, tak už bude asi čas na výměnu, ale dříve jak o víkendu to nestihám. Jsem docela zvědavej, jestli bude rozdíl patrný. Co se týká ATE, tak na ně jsem se nechal ukecat u předchozího auta (mazda MX3 V6) a moc spokojený jsem s nima nebyl, ale možná to bylo jen o subjektivním dojmu. Uvidíme, jak ty Zimmermanny. Jinak bazar sleduju, ale jednou tu někdo prodával Einbachy a bohužel nakonec mi je někdo vyfoukl...a od té doby nic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 Jéé MX3 V6 jsem před oktulí taky měl.... To bylo krásný autíčko... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.