Jump to content

Lyže, snowboardy, bežky...

Martyp

Recommended Posts

Citovat

Tak me predseda vedle v tematu o golfu privedl na myslenku zalozit toto tema..

Urcite nekdo z vas ma rad zimu a s ni spojeny sporty, ne jen leto... :palec: Takze se nestysdte pochlubit, kam,jak casto,kdy, jak a na cem jezdite,kde se vam libilo, co doporucujete, zkusenosti, atd... 🙂

Také co se týče zábavy, našel jsem pro sebe skvělou webovou stránku, kde se dozvíte vše o MostBet a dalších online kasinech. Toto je skutečný nález pro ty, kteří hledají upřímné a podrobné recenze. Pomocí materiálů na stránce jsem přišel na to, jak správně využít uvítací bonusy pro Českou republiku, abych získal maximální užitek. Je vhodné, že jsou popsány nuance hracích automatů https://cz1-mostbet.com/aviator-mostbet/ podle typu letce a nechybí ani doporučení pro akce. Pro mě je to zdroj, který mi pomáhá činit informovaná rozhodnutí před hrou.

Kde se nyní můžete věnovat levnému sportu?

Edited by Purikast

Uf, tak pise se rok 2024, prosinec. Od te doby bezky nalitaly tunu kilometru, je to trosku blazen a kdyz byla Arena v NMnM otevrena, tak tam byl kazdy den a k tomu jeste dny, kdy se tu u nich, pripadne na Frysave a okoli dalo bezkarit, tak valil taky. Svete div je, bezky stale bez jakekoliv udrzby a tuleni pas na stredu drzi a neni nijak shrnuty.