Přejít na obsah

Černej kombajn

Doporučené příspěvky

Tak vám taky představim ten můj škopek

Je to TDíčko 81kW, rv 2000, teď má najeto 195 tis. a něco, koupena v listopadu 2009 za 130 tis, a od té doby postupně vylepšuji apod.

Když jsem jí koupil tak vzhledově nebyla nic moc, byla chudák špinavá na gumách 215/55/R15 (zajímavej rozměr), předemnou jí měl chlápek z ČR ale původem je z německa.

Výbava: Climatronic, všechny okna v elektrice, dálkovej centrál, park. senzory, závěs, sedačky - výhřev, airbagy, obě výšk. stavitelné, bederky, zadní loketka, přední loketka, audo v základu, jinak mě už nic nenapadá.

Když jsem ji koupil, nechal jsem vyčistit sedačky a koberec, koupil jsem nový zimáky a obul je na původní hliníky, plechy jsem prodal. Vyměněny rozvody, všechny filtry, olej a kapaliny, přední kotouče a desky a pak další maličkosti

jako např. novou roletu a vanu do kufru, gumové koberce, origo stěrače, nová loketka atd. V zimě mi ještě praskla pružina vepředu, takže jsem vyměnil oba tlumiče i péra, už jsem do ní nasypal celkem dost ale sypu dál ;) .

Na jaro jsem koupil 16" spidery a obul je do Dunlop SP SPORT 01 205/55 (mimochodem na bazaru je prodávám) chtěl bych 17ky. Nasadil nárazník z RSa, na prdel křidýlko a kvůli němu jsem musel vyměnit i anténu protože mi o něj drhnul prut. Nedávno jsem měnil šedej interiér za černej, akorát sedačky mám zatím původní ale ty budu měnit buď za RSový nebo je nechám přečalounit, taky plánuju výměnu podvozku, tříramínko z OII, novou řadičku a další.

Teď přidám nějaký fotky, jak jsem jí koupil a další etapy vývoje:

ty koberce na pátý fotce jsou zasraný protože bylo hnusný počasí jinak si ji udržuju :)

post-1556-1280857993_thumb.jpg

post-1556-1280858000_thumb.jpg

post-1556-1280858006_thumb.jpg

post-1556-1280858016_thumb.jpg

post-1556-1280858024_thumb.jpg

post-1556-1280858032_thumb.jpg

post-1556-1280858039_thumb.jpg

post-1556-1280858124_thumb.jpg

Upraveno uživatelem funaki
Odkaz ke komentáři

čermi - tajnej vypínač je, a ještě mám jednu vychytávku ale tu tady říkat radši nebudu :D

hipi - no ještě asi přijdou bílý kola a černo bílý sedačky takže takový black&white

Chipsa - s tebou jsem přece už o tom bílim mluvil u tebe ve vlákně :lool:

Živočich7007 - je to plnohodnotná anténa http://www.stualarm.cz/produkt/67551-stres...m-fm-antena-mb/ , maj tam i typ audi-vw ale tahle se mi líbila víc

Noac - no já se bál že ta bílá tam bude hodně svítit ale až budou tapecáky, sedačky a kola tak se to ztratí :D

Odkaz ke komentáři
Hmmm pane pěkný kočárek :lool: Ať ti slouží jak má a mnoho šťastných km :D

Kolegáčku ta anténa je pouze kryt nabo je to plnohodnotná anténa? Pokud ano, kde jsi ji sehnal mám stejný problém,křídlo láme anténu :D

jo akrát jsem si musel vyměnit konektor, protože tenhle byl jinej než na původní anténě

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...