Jarys Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 Ahoj,chtěl bych se zeptat,jestli někdo neví když - nastartuju auto 1.6 55KW (studené) a chci se HNED rozjet,tak to prostě nejede,jako jede :),ale když přidám plyn na doraz,tak je to přidušené a až po chvíli se to rozjíždí,ale musím trošku plyn ubrat . Když ale nechám auto zahřát tak cca.2min,tak je všechno OK.Když je motor už zahřátý úplně,není problém. Je tam něco jako, že si to potřebuje řídící jednotka všechno "obšlápnout" a až potom je auto připravené na jízdu? Mám tam nové svíčky,káble,filtry - chybí jen palec a víčko rozdělovače,může to být třeba i jednou z těch věcí? Děkuju moc za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest VlaPET Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Cidla teploty vody. Jsou dve. Jednoo pro palubku na informaci a jedno pro motorovou jednotku. Delalo mi to totez za chladnych ran... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
johnxx Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 Oni jsou dvě? Prosím někoho, aby vysvětlil umístění, ja vim jen o jednom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 oni jsou dvě v jednom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest aaaaaa Odesláno Listopad 20, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2010 vypadlá,povytažená hadička klapky přisávání vzduchu...měl jsem stejnou závadu..ráno po startu to nejelo při prošlápnutí plynu to mělo snahu chcípnout a poskakovalo to jako koza...po zahřátí v naprosté pohodě,vyměnil jsem co se dalo,svíčky 2x,kabely,filtry ani v servisu nic nezjistil a vymlouval se na LPG prostě hrůza..Jednou přijel kamarád elektrikář a postupným vylučováním k tomu došel..po roce problému auto jede, oprava cca 10min a 0 Kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos71 Odesláno Listopad 20, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2010 měl jsem stejny problem sice na Felicii,ale stejny motor stacilo změnit benzinku a od té doby musim zaklepat mám klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
johnxx Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Tak me uz zase taky zacalo kuckat, tak zkusim cidlo teploty a uvidime. Jak se da vubec poznat jestli je v haji, jde to nejak pres VAG? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos71 Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 Čidlo teploty sem teké měnil nic nepomáhalo nakonec to bylo nekvalitnim benzinem. Čirou náhodou jsem natankoval jinde než obvykle a jak mavnutim kouzelnym proutkem všechny neduhy zmizely.Předtím bych taky nevěřil že je to palivem od té doby tankuji stale na stejnem místě a z chodem motoru meximalni spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.