Přejít na obsah

Piráti silnic

Guest Noac

Rychlost  

330 hlasů

1. 1. Dodržujete rychlost na silnicích???

• Pokaždé
      28
    • Nikdy
      28
    • Jak kdy
      277

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vždycky předjíždím pod plným...i kdyby byla prázdná silnice 10km dopředu...předjed v co nejkratším čase je základ...

Pokud je provoz tak mu za tou prdelí jed musíš... Pokud se za ním táhneš kilometr tak to on by musel jed 90 a ty tak 150 aby si byl kilak za ním a když nic nejede ho předjel. Většinou mám dostatečnou rychlost a štěstí že v protisměru nic nejede takže se kolem jen mihnu. Kor teď v tom upršeném počasí se za nikým nepotáhnu aby mě stříkal za sebe na okna a celé auto

Odkaz ke komentáři
Stačí používať rozum no, čo niektorým chýba (viď príspevok končiaci na "chytte si mne" :/

hele,když se ti nelíbí co jsem napsal tak to vubec nečti a nesnaž se tady někoho umravnovat!mně teda rozhodně nepředěláš,já jsem a budu vždycky sám sebou. tady ses v pirátech silnic jestli ti to nedošlo,sám možná jezdíš jako po..ranej tak tady přestan blbě žvatlat a chvástat se za to jak jezdíš předpisově.a jen tak mimochodem vůbec nechápu co sem jako čobol lezeš vy tam na východě nemáte svoje forum?

když už seš tady,budiš ale svoje kecy si nech pro někoho jinýho!

(ten s tím chytte si mně)

Odkaz ke komentáři

sorry...já nemám nic proti slovákům tady na foru jenom mě se..ou takovýhle rádoby převychovávači a napravovači celýho světa...at si snake založí svoje téma- jezdím předpisově,kdo je na tom stejně ... a nesnaží se tady moralizovat ,,piráty silnic,,

já jsem jenom napsal jak to mám já,ale taky jsem o pár příspěvků dál napsal ještě takovej zbytek jak jezdím,to už si asi chlapec nepřečet.

a rozhodně si tady v tymto tématu nehodlám vyčítet že jezdím jako čuně.

s klidem...-jsem celkem cholerik a vznětlivej člověk co si nenechá nic líbit,jsem to postě já no... ;)

Odkaz ke komentáři

az vam nejaky takovy borecek zabije pritelkyni, manzelku, dite a nebo rodice... pak se tady sejdeme a povime si to ;) chtel bych te videt, jak bys byl klidny, kdyz by se to stalo pred tvyma ocima :lol: klucina by jel na 50 treba 90 :) ale co, on byl preci sam sebou, nebo ne? :D :lol:

Odkaz ke komentáři

kuciii..nehádejte se....

co pořád máte s těma pirátama silnic... já osobně se jako žádný pirát necítím a to myslím že jezdím slušně a přitom svižně....

vždycky to bylo a bude že ti co jezdí pomalu nadávají na ty co jeddou rychle a ti co jedou rychle nadávají na ty co je brzdí..i když jedoutak jak se má... my to tu nevyřešíme

kdyby kdyby......to v realu nefunguje ;)

Odkaz ke komentáři
hele,když se ti nelíbí co jsem napsal tak to vubec nečti a nesnaž se tady někoho umravnovat!mně teda rozhodně nepředěláš,já jsem a budu vždycky sám sebou. tady ses v pirátech silnic jestli ti to nedošlo,sám možná jezdíš jako po..ranej tak tady přestan blbě žvatlat a chvástat se za to jak jezdíš předpisově.a jen tak mimochodem vůbec nechápu co sem jako čobol lezeš vy tam na východě nemáte svoje forum?

když už seš tady,budiš ale svoje kecy si nech pro někoho jinýho!

(ten s tím chytte si mně)

tak hele panáčku, hoď se do klidu a srovnávat tady ty nikoho nebudeš! pokud budeš chodit na tohle fórum, tak musíš trošku zlepšit svoje vyjadřování, jsme mezinárodní klub, takže sem může chodit kdokoliv!

Odkaz ke komentáři

S tou školou smyku to není špatný, jenže kolik lidí by si z toho něco vzalo? To by se mohlo udělat (jak to říct) aby nás tam jelo víc, protože to já bych měl i zájem a třeba by byla i lepší cenovka, kdyby se to udělalo skupinově.

Odkaz ke komentáři
tak hele panáčku, hoď se do klidu a srovnávat tady ty nikoho nebudeš! pokud budeš chodit na tohle fórum, tak musíš trošku zlepšit svoje vyjadřování, jsme mezinárodní klub, takže sem může chodit kdokoliv!

ty seš komunista žejo? nejakej zamrdanej čobolák tady píše nesmysly a naváží se do mě a vedoucí se ho ještě zastává...no klidně si mě vybanuj,mě celej skurvenej octavia club může tak leda políbit prdel!

Odkaz ke komentáři
ty seš komunista žejo? nejakej zamrdanej čobolák tady píše nesmysly a naváží se do mě a vedoucí se ho ještě zastává...no klidně si mě vybanuj,mě celej skurvenej octavia club může tak leda políbit prdel!

Trošku to přeháníš, ne? Nechci Tě nějak urážet, ale je vidět, že tvé IQ je pod bodem mrazu, ale lidi jsou různý...

Odkaz ke komentáři

ty voe :huh: co se to tady posledni dobou deje, to je mazec kolikrat... ;) hlavne ze bez tech "zamrdanejch cobolaku" by to forum pomalu ani nefungovalo :(

Noac: ja byl jednou na takovy zkraceny skole smyku a je to fakt super :palec: taky podle toho asi vypadaji moje reakce na piraty tady :D ale jako jel bych znovu, navic jsem to chtel dat brachovi k nejaky prilezitosti, bud k Vanocum nebo narozeninam, tak by to slo nejak spojit :palec:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

No tak uvidím, trochu se poptám, zjistím kde všude to je a pak něco sem nahodím a zkusíme to dát dohromady. Jinak kdyby někdo měl nějaký nápad či zkušenost, šup sem sním.

Upraveno uživatelem Dakie
necituj poslední příspěvek ;)
Odkaz ke komentáři

wow, zrelý do ústavu no...ostatné nemá význam komentovať.

Odkaz ke komentáři

TDI life trochu "mimo mísu".... Nechápu a co mu šlo, to si radši nechci představit jak se chová za volantem... Potkat ho je určitě radost:-D

O takové tu nikdo nestojí...

škola smyku....byl sem,sranda to je ale že by něco s toho co ti za jedno odpoledne řeknou se dalo použít v realu...to si do hlavy jen tak nedostaneš, i instruktor říkal že to chce těch kurzů několik... Byl sem ve vyškově na dráze... Poslední dobou je těch "škol" spousta... Jejich autama jezdit je blbost,chce to auto na které si zvyklý-takže svoje. Člověk si zkusí co a jak auto udělá... Ale že by ti to do života něco dalo tomu nevěřím... Jako celodenní zábava je to super.

To je snad první člověk odsud vyhozený:-D

Odkaz ke komentáři

VSemi: já měl celodenní kurz a 2x za sebou, rozhodně mi to něco dalo, jasný, pro ještě lepší zvládnutí smyku je potřeba tohle trénovat denně, ale stejně když dostaneš smyk tak tě to tak překvapí, že než si vzpomneš na něco z kurzu... ;) ba ne, musím říct, že už asi 2x mi ty rady pomohly a to se cení :(

Odkaz ke komentáři

No tak uvidím, trochu se poptám, zjistím kde všude to je a pak něco sem nahodím a zkusíme to dát dohromady. Jinak kdyby někdo měl nějaký nápad či zkušenost, šup sem sním.

Dobrou vlastní zkušenost mám s Max cars http://www.maxcars.cz/.

Dostali jsme to jako tři chlapy v rodině od manželek a přítelkyň k vánocům. Popravdě jsem měl protaženou hubu, jako že dárek nic moc. Ve výsledku ale super. Dopoledne od devíti hodin do cca jedné hodiny jsme byli na učebně a probírala se teorie bezpečné jízdy s příklady z praxe a pak jsme cca čtyři hodiny lítali (a to skoro doslova) po polygonu co mají postavený na letišti v Dlouhé Lhotě u Příbrami. Fakt dobrá zkušenost. Člověk si vyzkouší na volném placu, co se v provozu vyzkoušet nedá a když nám předvedli jak dostat auto do hodin a jak z toho ven, nevěřil jsem, že to dáme. Fakt dobrý a klidně bych si to zopakoval.

Odkaz ke komentáři

Dobrou vlastní zkušenost mám s Max cars http://www.maxcars.cz/.

Dostali jsme to jako tři chlapy v rodině od manželek a přítelkyň k vánocům. Popravdě jsem měl protaženou hubu, jako že dárek nic moc. Ve výsledku ale super. Dopoledne od devíti hodin do cca jedné hodiny jsme byli na učebně a probírala se teorie bezpečné jízdy s příklady z praxe a pak jsme cca čtyři hodiny lítali (a to skoro doslova) po polygonu co mají postavený na letišti v Dlouhé Lhotě u Příbrami. Fakt dobrá zkušenost. Člověk si vyzkouší na volném placu, co se v provozu vyzkoušet nedá a když nám předvedli jak dostat auto do hodin a jak z toho ven, nevěřil jsem, že to dáme. Fakt dobrý a klidně bych si to zopakoval.

Koukal jsem na ně, a zatím vedou. No teď budu mít do konce příštího týdne dosti práce,ale pak se na to pořádně podívám.

Odkaz ke komentáři

To já jsem jen jednou dostal smyk, který jsem neukočíroval (na oleji mi to klouzlo a do toho chcalo) a skončil jsem v autobusu. Opravdu nepříjemné a nikomu nedoporučuji. Naštěstí se nikomu nic nestalo, ale auto bylo na odpis.

Upraveno uživatelem Dakie
necituj poslední příspěvek ;)
Odkaz ke komentáři

ve firmě jsem absolvoval 6x školu smyku ve vysokém mýtě a 1x defenzivní jízdu.

(vždy každý rok na podzim před ziním obdobím, tak jsme to ještě jezdili na letních)

most neznám, tam jsem nebyl, jen jsem o tom slyšel.

poprvé to byl šok - člověk si moc neuvědomí, jaké je auto vlastně zabiják.

celkově se ve firmě všichni zklidnili (= a já měl méně starostí s vyřizováním oprav :()

díky tomu, že jsme to absolvovali vícekrát, tak se teorie potom jen opakovala zkráceně a zbylo více času na jízdy.

dodneška máme všichni nejoblíbenější hlášku z kurzu: "... a brutálně brzdím..."

vysilačku máš na stínitku spolujezdce a už posloucháš, co se nese všem ve skupině éterem

já myslím, že to dá hodně. postupem se nějaké ty gryfy zapamatuješ a děláš je automaticky, nepřemýšlíš nad tím.

primárně tě to asi spíše vede k tomu předcházet a když musíš, tak tedy řešit.

co mě ale nejvíce dostalo, tak nakonci se dělal vyhýbací manévr v 90 km/h - jako že ti do cesty vletí kočárek.

na pár metrech do levého pruhu, objet kužely a vrátit se zpět do svého pruhu.

nikdo nevěřil, že to půjde. a na konci jsme to zvládli všichni. jsou z toho dobré fotky, levé zadní kolo je

někdy pěkně ve vzduchu.

jo, a ten náš instruktor byl dobrý "šílenec" - mají tam fábii se kterou dělal fakt psí kusy, i si vyhodil ABS,

aby názorně předvedl, co to znamená brzdit...

neměl jsme přidělené auto, tak jsem to absolvoval s referentským vozem, takže nejdříve s oplíkem corsou,

potom párkrát s fábií kombíkem (točí se vždy a všude ;) ), jednou s oktávií I a nakonci s oplem astrou G combi.

Ta astra jak jsem ji měl rád, tak bohužel dopadla nejhůře z celého našeho autoparku - nebrzdila na kluzných plochách :palec:

U Oktavií I se nám jednou stalo, že při smyku zadní nápravy do levotočivé zatáčky praskla patrona či to zadrhovadlo

na bezpečnostním pásu řidiče - takže se už nedalo vytáhnout ze sloupku = jako když se bourá a pás se zatáhne.

Tak to šlo do servisu na výměnu. U OII ani jednou. Jediná "nehoda", jinak auta bez újmy, bez jakéhokoliv poškození.

defenzivní jízda už mi přišla slabší - takové spíše zhodnocení jízdy v provozu,

bylo tam hodně teorie

u nás se hodně jezdí a všichni řidiči to hodnotili jako velmi dobré školení.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...