Dolke Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 (upraveno) Stal jsem se štastným majitelem téhle Octavky, je to rok 99 a ma nalítáno poctivých 165 000, je dovezená z Itálie při 70 000....od té doby byla v rodině. Babča ma pod haupnou 1,8T 20V v serii 110KW. Provedené úpravy: - chip - faceliftová zadní světla - kratší a tvrdší pružiny Chystané úpravy: - sportovní výfuk - blow off ventil, kit přímého sání motoru - přední světla L a K - tónování skel - a další drobnosti v interieru Upraveno Srpen 16, 2010 uživatelem Dolke 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 ahoj tak tu vítej okťulka hezká,jen ji dát trochu k zemi a zatmavit skla a je to fešanda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 ahoj tak tu vítej okťulka hezká,jen ji dát trochu k zemi a zatmavit skla a je to fešanda děkuju, jj vizi mám, teď jen musím sát nějáky prašule a pujde k zemi.... jen nevim jakej podvozek ještě... 100% ale pevnej, stavitelnej nechci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 ahoj tak tu vítej okťulka hezká,jen ji dát trochu k zemi a zatmavit skla a je to fešanda Tohle jsem měl snad napsat já nééé ,jinak pěkná chlape :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 Tohle jsem měl snad napsat já nééé ,jinak pěkná chlape :D jj s podvozkem řeším dilema, pořad nevim do jake jít značky:( na tónování už firmu vybranou mám:) ale chce to postupně... respektive bohužel musim postupně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 Pěkná octa, jak už tu je napsáno, trochu to pustit k zemi a dát na okna fólie a bude to opravdu fešanda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 jj s podvozkem řeším dilema, pořad nevim do jake jít značky:( na tónování už firmu vybranou mám:) ale chce to postupně... respektive bohužel musim postupně Za mě je to jasné HP sporting + eibach pro kit dobrá volba co se týká životnosti a komfortu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 ahoj,pěkná a další zelená v klubu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 Pěkná octa, jak už tu je napsáno, trochu to pustit k zemi a dát na okna fólie a bude to opravdu fešanda neopič se joo?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 Tohle jsem měl snad napsat já nééé ,jinak pěkná chlape noo pardon :D aspoň víš kdo mě tim nakazil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 ahoj,pěkná a další zelená v klubu zelená je cool :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 Za mě je to jasné HP sporting + eibach pro kit dobrá volba co se týká životnosti a komfortu :D jj ale cena je pro mě trošku vysoká... musím sehnat něco v jiných relacích, chci komplet podvozek, protože jen pružiny by asi nebyly optimal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 jj ale cena je pro mě trošku vysoká... musím sehnat něco v jiných relacích, chci komplet podvozek, protože jen pružiny by asi nebyly optimal... Napiš mi SZ umím jinou cenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 neopič se joo?? Teď se dívám, že jsem to nevědomky napsal skoro stejně jako ty , doufám že na to nemáš danej copyright, to bych se nedoplatil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 Teď se dívám, že jsem to nevědomky napsal skoro stejně jako ty , doufám že na to nemáš danej copyright, to bych se nedoplatil si piš jako,budeš to mít drahý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 zavidim moturek jenom bych dal dolu ty polepy klik.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 zavidim moturek jenom bych dal dolu ty polepy klik.... jj s motůrkem sem spokojenej :( no a teď po tom chipu to je pecka, jen to člověka láka jezdit .... ,,neekonomicky" :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 tak ale zase verim tomu, ze to zase jede... porad to mas lepsi nez ja. ja tomu slapu, zere to a nejede to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 si piš jako,budeš to mít drahý ;) :D musíš ale počkat, až budu mít po výplatě :( :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 tak ale zase verim tomu, ze to zase jede... porad to mas lepsi nez ja. ja tomu slapu, zere to a nejede to :( tak ono to jelo hezky i před tím chipem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 Kolik kobyl to teď má? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 musíš ale počkat, až budu mít po výplatě ;) :( :( ;) tak že si to ty.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 Kolik kobyl to teď má? nebyl jsem na brzdě ale 132 KW tam je určitě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 ja musim zitra na diagnostiku s autem... mam nejaky spatny studeny starty a pri nastartovani vyleti bily mrak z vyfuku snad to neni chipem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 ja musim zitra na diagnostiku s autem... mam nejaky spatny studeny starty a pri nastartovani vyleti bily mrak z vyfuku snad to neni chipem no snad ne... já naštěstí zatím vše ok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 nebyl jsem na brzdě ale 132 KW tam je určitě pokud to máš od nějaké renovované firmy, tak by tam mohlo být i víc :( :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 pokud to máš od nějaké renovované firmy, tak by tam mohlo být i víc :( vis jak nechci spekulovat, každopadně to letí jako prase :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 tak to je hlavní, že jsi s tím chipem spokojenej, určitě těch koníků tam bude víc jak dost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.