Přejít na obsah

EDT

Doporučené příspěvky

Z pracovních důvodů. Co se dá dělat...

Podle posledních informací máme zabukované dva rafty po šesti lidech. Navrhuju toto osazenstvo, případné námitky sem.

RAFT 1: BORCÍÍÍÍ

Příšer (totiž Pešír)

Billačka Bedlička

předseda krtek.první

Tequii Friscovna

Liška Eliška

Funny Fany

RAFT 2: TAKY BORCÍÍÍÍ

Najmis z hor

Dakie taky je

Tina z kina

Gowster (to se nerýmuje)

Gowsterovo +1 (přítule)

Chipsa co ho mole nechce v bárce :)

Tak co vy na to? Můžeme změnit cokoliv.

Odkaz ke komentáři

Jinak stále platí registrace do aqauparku Kladno. Jen jedna malá úprava v informaci:

termín: 25.září 2010

doprava: po vlastní ose

pořádá: Západočeská sekce v čele s Foromenem

cena: pro první deset registrovaných členů EDT vstup na 1 hodinu zdarma. Další hodiny zpoplatněny (100 Kč/hod). Ostatní platí normálně.

Odkaz ke komentáři

to musim taky já? :angry:

asik bych to viděl Malá Skála - Turnov

spíš ještě přemýšlim, jak se tam všichni dopravíme. Snad mě napadá: jet vlakem a nějaký nezávislí dobrovolník by dovezl lodě na místo a pak by je opět naložil. nebo 3 auta nechat v MS, dvouma odjezd na předpokládaný konec, jedno tam nechat, druhym přijet z5 a jeli bychom všici, až bychom dojeli na místo, vzalo by se to auto, který se odvezlo, dojelo pro zbylé 2 auta a pak tradá na konečnou a pak dom.

LODĚ V LBC VYZVEDÁVÁM A VRACÍM JÁ!!!!

Odkaz ke komentáři

A není to zbytečně komplikovaný? :angry: Je nás dvanáct, takže jsou potřeba na jednu cestu tři auta.

Jestli správně počítám, tak máš auto ty (bereš rafty), já, Patrik, fany, Dakiem, Najmis a případně Chipsa, ale ten asi přijede na mašině.

Takže navrhuju, aby Chipsa dorazil na Malou Skalu, my ostatní se sejdeme v Turnově, kde se rozložíme do tří aut (Pešír+Jana+Elis), (mole.first+Tequii+Patrik+přítelkyně), (Dakie+Tina+Najmis+fany). Těma odjedeme na Skalu. V Turnově nechá auto Najmi, fany a Patrik a ti nás hodí zpět na Skalu, až dorazíme. Co ty na to?

A časy - já navrhuju v deset nebo jedenáct, Dakie navrhuje po obědě. Ale nevím, jak dlouho trvá cesta?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...