profor Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 cez ten malý otvor to ide ťažko vytiahnuť rukou. ono aj keby si to mal volne tak to dá prácu. Skús to ťahať nejakými blickami v smere piestu samozrejme :( to že na to nedočiahne tá krytka je ok, ten piest ju aj tým drží že sa nesazunie úplne dole. inak by pohupovala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Cau kolegove. nejakej jezedak mi pred barakem urval krytku ostrikovace svetel. Jeste byl tak chytrej ze ji nechal lezet na zemi. Odbocuju.Opravil jsem praskly drzacek a sel zkouset ten ostrikovac vytahnout. Nevim jak moc musim zabrat, ale myslim ze sem za to rval dost a ani to nezapruzi, ani se to proste nehne. Neni tam prece jen nejaka pojistka? (v zasunutym stavu to vypada, jak kdyby to bylo zatazeny moc a krytka na to ani "nedosahne" , takzhe to proste musi nejak ven.. Nechapu .. help pls :lool: Rukou to jde, ale blbě, lepší je vzít kleště a opatrně to vytáhnout něma. Taky jsem měl stejný dojem s tím, že krytka nedosáhne, ale je to zřejmě dobře vymyšlené, když tam ten kousek plastu pak drží i přes to poměrně velké předpětí pružiny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Melo by to taky byt,vytahni to nejaky ma kombinackama,klestema ale opatrne,zkousel jsem to bez te krytky a jde to tezko ale jde ale bacha at ti to nevyklouzne bo to zas zajede zptaky :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Inak ten "prítlak" alebo "príťah" sa dá štelovať tým že tie trisky sa dajú este nastavovať voči samotnému piestu. to vidno ale po vytiahnutí je tam taký jazýček čo tú trisku drží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NomadS90 Odesláno Únor 9, 2014 Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Cau kluci , nevite nekdo postup jak zmenit interval ostriku svetel ? VAG mam , jen nemuzu dojit kde a jak to prenastavit.Ostriky chci tudis rady tipu odpoj pojistku atd nechci :D :D , Díííky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červen 17, 2014 Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 Ahojte, mám dotaz, auto bylo trošku bouchlé na předek a ten kdo měnil nárazník už neřešil ostřiky. Chci se zeptat co vše je potřeba abych je zase dodělal. popřípadě, kdyby jste byli tak hodní a dali jsem odkazy co tedy koupit. Díky moc :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 17, 2014 Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 ono hodně záleží, co tam z nich zůstalo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 No rekl bych ze asi skoro nic. Nevim jestli ro jde nejak poznat jen tak treba z vrchu jestli jsou nejake vyvody z nadobky nebo tak neco 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Zjistil jsem ,že mi nefungují ostřikovače světel.Může někdo poradit? To ti zavidim,jak si to udelal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červen 19, 2014 Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 Jak to tak různě čtu tak ty ostřiky nejsou žádná výhra koukám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 Zadna vyhra, ale pri nehode je to prvni vec, co zajima ceskou pojišťovnu ;-) jinak neni nic lehciho, nez vyndat pojistku :-) dle zakona to je legalni, ale ostrik svetel nestrika :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pierre Odesláno Červenec 19, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 Hmmm, tak ráno koukám z okna a na kapotě mám nějakej flek... přemýšlím co to je a všímám si dalšího fleku na nárazníku. Hlavou mi proběhlo, že nějaký fetišista přes Octávky si chtěl odnést kus auta domů a ukájet se nebo co :). Nebo nějaký nešika zkoušel parkovat.. No krytka ostřikovače sama od sebe asi neupadne. Ostřikovač tam ale zůstal. Krytka má ulámaný příchytky. Co s tím? Kupovat novou, 2 plechovky s barvou a lakovat to se mi nechce. Dá se ten plast něčím slepit? Píše se tam PC-PBT.. Má někdo nějaké zkušenosti s lepením těchto plastů? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
2.0fsi Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 Mne se stalo to same v pondeli (mozna je to jen unava materialu, tezko by to nekdo kradl, ne?), jen ani nepoznam, jak ma vypadat ten drzacek, respektive prichytky. Nemate nekdo fotku jak vypada ten system pod tim??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pierre Odesláno Srpen 9, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2014 Nevím, přijde mi to divný, že to samo upadne. I když... mám doma pár zbytků s plastikových stavebnic, tam sem ubastlil to co tam chybělo a ještě jsem to vyztužil (pro jistotu) protože se mi zdálo, že je tam málo materiálu. Nechal sem to 2 dny schnout a drželo to fest. Zacvaknul sem to tam a všiml jsemsi, že ten ostřikovač má docela silný tah. Nakonec to dopadlo tak, že po první jízdě to zas upadlo někde po cestě tedy definitivně. Nová krytka 156,- + lak 112,- základ na plasty sem našel doma a bezbarvý lak na metlu taky. Takže klika. Po prozkoumání té nové krytky musím říci, že soudruzi udělali někde chybu, protože je ten materiál evidentně poddimenzovaný. Nebo je otřikovač příliš hluboko v nárazníku a má snahu tu krytku stále táhnout dovnitř náraníku, takže je trvale namáhaná v tahu. Do toho se ještě přičte dynamické namáhání otřesy při jízdě a je vymalováno.. Vyfotím tu krytku. Je tam zaklesnutá za výstupky držáku v ostřikovači. Z toho snad půjde odvodit jaký je tam tvar. P.S. Tenhle týden sem viděl další OII a taky jí chyběla krytka a na stejný straně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pierre Odesláno Srpen 9, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2014 Nemůžu najít šupléru, ale ten materiál toho zámečku co se ulomil má tloušťku cca 1mm, což je m.á.l.o. ... Zespoda tam přilepím plastovou destičku na ty dva cupliky se zámky. Ten tah se pak rozloží na větší plochu a ten konec toho cupliku nebude tak namáhaný. Ale je to jen teorie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomto Odesláno Září 24, 2015 Sdílet Odesláno Září 24, 2015 Ahoj, mám dotaz jak přes VAG aktivovat ostřiky xenonů? Původní majitel si jenechal deaktivovat. Já bych je chtěl opět zprovoznit. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.