Přejít na obsah

*Prodáno* možno smazat.......

Doporučené příspěvky

tak dneska koupeno sání z 96kw passata i s přírubou a zejtra jedu pro nerez trubky na cooler. Pěkně a pomalučku kompletuji díly a pak to jen pofrčí :smich: Zadní světla dojdou zítra. Taky jsem si uděla držáček na mobil do slepý krytky co je místo ASR abych na něj došáhl :lool:

post-504-1297707171_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak dneska došel balíček od JendyT4 a jako vždy super jednání i zboží. Takže jsou zpátky origo předface lampy. S těma tungovýma do černý jsem trošku asi ujel.....

jinak se chystám na výrobu několika plechových krytů pod motor různých variant. Jsak to budu mít hotový tak dám vědět.....

Upraveno uživatelem škodik
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

nějak ted nebyl čas se pořádně věnovat autu a dneska bylo krásně tak jsem nabalzámoval sedačky. Nechal jsem to vpít do kůže a naprostej luxus. Jelikož jsem to stíral před chvílí udělám fotky zítra,ale kůže je jak nová. A jelikož je to přírodní produkt tak to krásně voní po vosku. O víkendu by mělo být hezky tak vyčistím auto komplet a umeju a možná dám i nižší struny co se už klepou nedočkavostí,je toho hodně co bych chtěl udělat,ale ten čas....však to znáte ....

Odkaz ke komentáři

Tak se udělalo konečně přijatelné počasí a na zimu jsem je dávat nechtěl a to pružiny - 35mm, při tý příležitosti promazat ložiska tlumičů, jelikož se ozívalo lupání při točení volantem. Po rozdělání se objevila příčina,totálně vyrezlé ložisko. Takže mě čeká nákup nového,takže obě a i s gumama. Fotku snížení dám jak nahodím letní gumy. Taky jsem zjistil,že mi mizí olej. už ráno jsem si všiml namodralého oblaku... takže o zábavu zase postaráno, a díky snížení příjde brzy na řadu slibovaného krytu pod motor....jo včera jsem ji umyl a naleštil,

hauuu domluvil jsem :)

post-504-1300026318_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

ani ne,ale díky :palec: snad se mi podaří sehnat levně horní díl palubky, myslel jsem,že to bude lepší,prostě úlet, stejně byla poleptaná,tak nebylo co ztratit :-) taky jsem provedl kontrolní průlet a s těma novejma strunama to sedí moc pěkně, ted už jen nový ramena a powerflex :palec: je toho moc.... :angry:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak jsem pro změnu zkoušel jak by vypadal zadní kufr s černou folii a nějak se mi to nelibilo,tak, že to sundám....tak jsem sundal, ale i s barvou......takže do už tak dlouhýho seznamu přibylo lakování....zachvilku snad budu i přemýšlet nad celo folii,mám to stejně doškrábaný a potlučený....

post-504-1301847032_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

nakonec jsem si to rozmyslel a nechám tam dát folii ,matt černou a střechu taky. a za pár let pokud ji neprodám ,jako že asi už ne ji nechám láknout. Jinak představa jak to bude vypadat,rychlovka v PS...jedno je moje auto a druhý je předloha....akorát jiná barva a kola budu mít černý se zelenou..již brzy tj.do konce týdne...

post-504-1301858265_thumb.jpg

post-504-1301858349_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

stane se. Určitě origo lak z fabriky. Tak jsem se už chystal konečně přezout, kola nalakoval do pokusné verze a v zápalu boje si nešiml,že jsou všechny zmydlený a dvou jsem věděl a ty jsem chtěl stejně měnit jelikož měly pro mě nesmyslných 235 na šířku, ale s těma dalšíma jsem nepočítal jelikož byly jen rok starý. Tak nakonec po různých nápadech jako koupit jiný kola apod jsem objednal tyhle gumy značku ani neznám jsem zvědavý cena byla rozhodující jelikož kupuju celou sadu. rok vydrží a pak bud koupím nějaký kvalitní nebo půjdu do 18" strašně mě lákají bílý speedline nebo kouřový.....

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

já chtěl 13 záměrně a měl štěstí, že v tom balíku byla. Jinak gumy dobrý nepískají v zatáčkách uvidím na mokru. Jelikož si auto myslí, že se asi nudím tak a mám hodně peněz tak mu vytekl jeden zadní tlumič a druhej je taky před smrtí. Tohl se mi ještě nikdy nestalo,myslel jsem,že je to snížením, ale -35mm je normál a nikdy jsem stím problém neměl. Takže nákup nových tak koupím rovnou i nový skla na světla. V červnu jedu na folie jelikož grilovačka na těch kůžích je luxusní. Ted makám na domečku tak není moc času na auto...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

tak dneska, když jsem zrovna ukazoval dvojkový octavii jak mi to jezdí tak najenou padl výkon. netuše zrady jsem dojel domů a tam zjistil, že mi vyskočila trubka od intercooleru a stihla se o řemenici prodřít. Zkusil jsem sehnat jinou a nakonec předělám celý vedení ,stejně jsem to chtěl už dávno udělat a tohle mě rozhoupalo. A vyměnil jsem vyteklé zadní tlumiče.

post-504-1305919964_thumb.jpg

post-504-1305919980_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak dneska jsem stím pohl. Tak nějak věci sem měl doma připravený jen koupím spony a nechám to svařit tak jak se má. Sám si na to netroufnu. Inspiraci jsem bral od Zdeňka. Jen ještě laboruji ,jelikož mám webasto tak tam není moc místa. Snažil jsem se o co nejmíň spojů. Ještě musím udělat destičku na čidlo laku a pak možná komaxit nebo vyleštit. Ještě uvidím. Nárazník mám old a popraskaný od srny, tak příjde povařit včetně bočních otvorů a vyřezal jsem prostřední příčky.

post-504-1305999331_thumb.jpg

post-504-1305999343_thumb.jpg

post-504-1305999353_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

jak jsem psal něco zlý je k něčemu dobrý, pořád jsem si říkal,že něco chybí atd. a teď se to vyřešilo. Lakovat to nakonec nebudu do pátku musím vyjet. Takže ještě objednám zbytek hadic, koupím spony a jedem. Nečekám,že bych to poznal na jízdě,ale už to bude hotový. Trubky sem měl od kámoše za šampaňský jen mi k dokonalosti chybí jedno koleno :) a překáží tam to webasto,přemýšlím,že ho dám pryč, ale pak si řeknu, že se může hodit ....časem vyměním všechny hadice za nový, bůůh ví jak jsou starý..

Odkaz ke komentáři

Vyzvedl jsem hadice od Dieselpoweru na fotce jsou jen dvě ze tří. Časem změním počet gumových částí teď jsem tlačen časem... vzal jsem k tomu i několik spon. Byl jsem ubezpečen , že budou stačit. Bohužel až v pondělí budou ty trubky. Jezdím teď Fabi HTP v kombi , průměrná rychlost z Písku do Budějovic 54km/h s průměrnou spotřebou 6,2l. :palec: při stejné spotřebě mám na stejné trase jinou průmerku :) už aby zase jezdila holka moje ;)

Na co jsem zvědavý je odstranění chcípací klapky. Kdyby to chcípání mělo být tragický tak ji v nějaký modifikaci vrátím zpátky.

post-504-1306501861_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...