Přejít na obsah

*Prodáno* možno smazat.......

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
že by byznys? Co pak budeš dělat s tímhle stolkem? :-D

nic Spooky, to sklo mi příjde tenký a je to 0,6mm,neškodilo by menší,bylo by to hezčí a taky to chce ještě jednou vzít černou.Myslel jsem,že ho nechám jako audio,ale aby byli oba stejný by nebylo pěkný a tak 29. jedu pro ten 6ti hrnek :D :D to bude teprve mazec ,kdyby něco tak mi napiš do SZ nějak se domluvíme :)

jinak včera měla manželka půjčený auto a už mi ho dovezla bez toho spodního dílu nárazníku :palec: :palec: a že prý nic nedělala jen slyšela nějaký křupnutí....a to ho bude mít skoro rok.....

Odkaz ke komentáři
nic Spooky, to sklo mi příjde tenký a je to 0,6mm,neškodilo by menší,bylo by to hezčí a taky to chce ještě jednou vzít černou.Myslel jsem,že ho nechám jako audio,ale aby byli oba stejný by nebylo pěkný a tak 29. jedu pro ten 6ti hrnek :D :D to bude teprve mazec ,kdyby něco tak mi napiš do SZ nějak se domluvíme :)

jinak včera měla manželka půjčený auto a už mi ho dovezla bez toho spodního dílu nárazníku :palec: :palec: a že prý nic nedělala jen slyšela nějaký křupnutí....a to ho bude mít skoro rok.....

OK.Pošlu SZ. Jinak toho nárazníku je mě litzo,ael zase důvod přejit na face čumák... Samozřejmě až potom co ti ho manželka vrátí...

Odkaz ke komentáři

Ono to jinak ani nejde,bohužel. Manželka má svoji P306 s 1,9D. Auto bylodovezeno už jako bouraný do rohlíku. Opravoval to brácha tchýně a jasný umělec karoserie se v místech rovnání a svařování rozevírá ,zadní náprava šla do kytek a aby toho nebylo málo tak i motor se rozhodl že nepotáhne. Takže rozhodnutí zda P306 stojí za kompletní GO všeho nebo raději koupit něco jinýho. Nakonec se to nebude opravovat ,ale musí něčím jezdit a já jedu od února skoro na rok pryč tak by octava stála na dvoře,tak to raději at jezdí stejně to chci všechno měnit či upravit takže se počítá s nějakými oděrky. Ale to víš nepotěší to. Nechám ji tuhle a já si koupím 4x4 tdi :palec: :palec: :D :D A ted tam dát sedačky RS tak se vrátím a jsou všechny od kečupu z MCDonalda atd.

Odkaz ke komentáři

já měl různý sice postarší BMW a ten zátah 6ti válce byl super pak jednu hondu a zase ty otáčky ale vše při mým stylu jizdy kolem 10l benzínu + cena benzínu dneska už k 30ti kč taky úpravy jsou dražší a tak jsem koupil tdi jezdím stejně za 6l nafty a za 25kč seženu na ni cokoliv a hlavně za daleko míň jen bych zkusil tu 4x4 jestli to stojí za to,jinak jsem spokojen kufr velký mám rodinu dost najezdíme,žena je ze žatce takže ve finále byly počty jednoduchý :palec: :palec: ale ta 1,8T s 4x4 by byla luxusní se zlatou kreditkou :D :D :)

Odkaz ke komentáři

to já taky :lol: proto ho mám doma,jen to 4x4 prostě někdy musím zkusit :lol: měnit auto jenom kvůli tomu nebudu a 1,8T by už bylo vrámci úprav nad limit takže není co řešit, to jen zase vymýšlím blbosti,nuda kolem svátků a blíží se odlet mimo čr a auto tu bude tak samo....stačí ,že jsem musel manželku donutit aby ji dávala do dvora,ono otevřít takový vrata je hrozná fuška :-) a jak se vrátím tak pojedem k Dieselpoweru pro nějaký vitamíny :smich: :lool: takže tohle neberte vážně,jen pak někdy na srazu budu muset někkoho s 4x4 aby mě svezl :D :D

Odkaz ke komentáři

takže se stalo co jsem očekával a nějaký zbloudilý kamínek mi rozbil přední okno,udělala se prasklina asi 3cm ale asi ještě počkám, snad se nerozleze, představa,že mi nový sklo trefi znovu a taky ten bordel na silnici mám pořád na skle,snad to do jara vydrží a rovnou mi tam daj i folie,když už tam bude :D

Odkaz ke komentáři

tak nedávno se mi stalo to samý, kámen odlétl od auta přede mnou a udělala se mi na čelním skle takový zanedbatelná ďubka, ale během pár dní byla prasklina přes čtvrt okna :D .. taky jsem to chtěl nechat do jara, ale pořád se to zvětšovalo, tak jsem ho vyměnil ... co se týká pojištovny, tak přes havarijní pojištění mi to vyplatili do týdne :-)

Odkaz ke komentáři
tak nedávno se mi stalo to samý, kámen odlétl od auta přede mnou a udělala se mi na čelním skle takový zanedbatelná ďubka, ale během pár dní byla prasklina přes čtvrt okna :D .. taky jsem to chtěl nechat do jara, ale pořád se to zvětšovalo, tak jsem ho vyměnil ... co se týká pojištovny, tak přes havarijní pojištění mi to vyplatili do týdne :-)

To se vyplatí to honit přez havárku? Dyk tam musíš mít nějakou spoluúčast ne?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...