RichardD Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 V kupní smluvě je ESP uvedeno. Ale tlačítko na panelu mám ASR. Nevím jak jinak se dá spolehlivě poznat že mám ESP? Nechci to testovat na silnici. Kolik stojí dodělání? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 pokud máš na tlačítku ASR, tak byla chyba v kupní smlouvě.. zkus si zajít s VIN číslem do Škodovky ať ti vyjedou v jaký konfiguraci bylo auto vyrobeno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 nebo pouzij jednu ze stranek co ma clen 160R v podpisu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Srpen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 Tento VIN dekodér a dekodér výbavy co je napsaný v servisní knížce a kufru na samolepce jsem už zkoušel a ESP tam nebylo :) Takže to nechám dodělat. Jezdím rád jako šílený a určitě to aspoň jednou ocením 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 no natusim co kostuje dodelavka ja mel za to ze 2.0TDI to ma standard navic elegance 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Srpen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 No to je právě otázka. Já si myslel to stejny, ale proč bych jinak měl na palubce tlačítko ASR? Ty tam máš ESP? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 jo, treba jen nekdo vymenl kryt tlacitka, co kontrolka v budikach, nevim jakou kontrolku ma ASR ale ESP ma auto ve smyku, nerikej mi zes to jeste nerozblikal at to nebo to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Srpen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 Kontrolka ASR a ESP je právě stejná (auto ve smyku) Rozblikal jsem to na mokré vozovce do kopce při kickdownu a prudkém vybočení - ale to mohlo zareagovat ASR abych neprotočil, protože jsem mírně podhrábnul. Nebo ASR funguje jen do určité rychlosti a zablikalo to teda ESP? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 nie všade bolo v elenganci ESP, u pred FL na Slovensku bolo štandartne len ASR... mám síce len 1,9TDI ale ani u 2,0 nebolo ESP... a dorobiť sa to dá, len zohnať jednotku ESP ktorá Ti tam bude pasovať bude trochu ťažšie... mám len ASR a blikalo aj pri 110km/h keď som v daždi trafil peknú mláku... takže rýchlosťou to asi obmedzené nebude.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 jenže to není jen sehnat jednotku, musíš přikoupit i čidla na zadní nápravu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 To je jasné že to nie je len výmena jednotky... ale najťažšie je zohnať vhodnú jednotku, to ostatné už nie je až taký problém... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 to jako že na každej modelovej rok a kód motoru je ta jednotka jiná? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Srpen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 Víte o někom kdo by mi tam ESP dodělal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 (upraveno) Dodělávka ESP: -RJ ABS/ASR/ESP/EDS - čidlo - duaosenzor - držák Rj ABS - svorkovnice + cca 20 pinů - tlačítko ESP - kabeláž na čidlo - brzdovka - práce - kódování už sem jich pár dělal, je to práce na cca 8h, nejhorší je přehodit ABS a pak přepinovat konektor, protože ASR má jiný neš ASP, tak se musí nakrimpovat jiný druh pinů, což v tom prostoru z amotorem je celkem prča, ale jde to. Upraveno Srpen 19, 2010 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 a ze ten prostor za dvoulitrem je mensi jak u 1.9 ze ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 to jako že na každej modelovej rok a kód motoru je ta jednotka jiná? už neviem presne ako to je, ale niečo v tomto zmysle mi Vaša hovoril keď som sa ho na to pýtal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 Je to tak, díly se musí schodovat ce nejpšesněji s autem, takže jen jejich nákup není sranda. On za tím motorem není skoro vůbec přístup. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 á mám Eleganci ze SRN a ESP tam je (1AT) Co si mám představit pod tímto: L13 = Okruh pérování 13 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.