Dupisek Odesláno Leden 29, 2014 Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 ..tak hotovo, koupeny svody Tyll, kat. jevykuchanej + navařena nova trubka prumeru 50mm. Jeden technickej dotaz, máš dvě lambda sondy, nebo jednu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 29, 2014 Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 Dupisek: protože má 1.6/74kw, tak má jen jednu lambdu před katem, takže i když nemá kat, tak motor funguje bez problémů ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dupisek Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Dupisek: protože má 1.6/74kw, tak má jen jednu lambdu před katem, takže i když nemá kat, tak motor funguje bez problémů ;) OKi, díky za info. Mě to zajímalo čistě teoreticky kvůli té druhé lambdě. Máte výhodu, že nemáte řízenej katalyzátor. Co bych za to dal nemít tam tu druhou lambdu. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest octania Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Jj, to sedí mám jen jednu lambdu na svodech, jedna z mala věci proč mám pravé 74 kW.. ..stejně by mě zajímalo co je pravdy na tom výfuku a + 3 koně, pomalu se asi taky rozloučím s třetím dílem výfuku, ale zas nechci aby se zvýšila spotřeba, jinak nějakém bublák by bod! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.