pulsik Odesláno Červenec 22, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 Dnes přišel balíček a vše v pořádku. Dokonce i menší slevička Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Červenec 22, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 (upraveno) cc autodily su naj ? Upraveno Červenec 22, 2015 uživatelem mato88 Odkaz ke komentáři
Wasp Odesláno Srpen 5, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 Ahoj Jeldo, měl jsem drobný problém. Objednával jsem na eshopu spodní čepy na OII, tedy L+P a dostal jsem oba levé - viz přiložené obrázky.(objednávka z Ponděli 3.8.2015 9:59 ráno) K mé smůle potřebuji hlavně ten pravý. Naštěstí již vykomunikováno a snad je ten správný již na cestě. Doufám, že nejpozději zítra dorazí, protože to do Pátku musí být hotové i s geoškou. A když už si tu takhle "stěžuji" dříve zásilky z rána/dopoledne byly ještě ten den expedované a poslední dobou to je nejdříve druhý den večer. To přestáváte stíhat, nebo je to z důvodu prázdninového období? Teď když se k tomu přičte ještě ta výměna čepu, tak mi kvuli tomu zbytečně dlouho straší rozebrané auto v garáži. A ať tu jen nehanim, tak jsem byl kromě výčtu věcí výše vždy maximálně spokojen. Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Srpen 8, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2015 Ahoj tak za renonc se omluvám a co se týče dodávek snažíme se ale bohužel hodně lidí na dovolené :( tak to teď nejak přežijte a od září budeme zase v plné síle ... .) Martin Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Srpen 10, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2015 Ja od utorka cakam na odpoved na email, radsej som po takmer tyzdni objednal inde. Dnes sa snazim objednat nejake plasty na podvozok, skusam to radsej telefonicky a vysledok rovnaky. Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Srpen 10, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2015 Lubo ja som nikdy nemal problem... Sice otravne, ale pisem rovno Jeldovi a stale expresne vybavenie. Ak maju diel skladom, na druhy den je na SK Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Srpen 10, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2015 Berte taky v úvahu,že je doba dovolených !!!! Někdy mě to dovede nasrat,že v době dovolené nevezmu někomu telefon a už jsem za nespolehlivého člověka. Co vím,tak Jelda když může,odpovídá skoro hned Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Srpen 10, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2015 Ja tam mam mail od 4.8., to je celkom dlha doba na odpoved aj v dobe dovoleniek. Nie? Niektore obchody pre tieto ucely spravia tyzdnovu odstavku ako natahovat odpovede ;-) . Navyse ak ti stoji jedno auto v servise ... Inak som objednaval niekolkokrat a vzdy bezproblemov dodane, akurat ta komunikacia byva obcas obtiazna. Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Srpen 11, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 Já objednával nějaké díly 14 dnů nazpět a mohu jen doporučit, něco nebylo sice skladem, ale během 4 dnů všechny díly dorazily, i slevička byla Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Srpen 11, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 Ja tam mam mail od 4.8., to je celkom dlha doba na odpoved aj v dobe dovoleniek. Nie? Niektore obchody pre tieto ucely spravia tyzdnovu odstavku ako natahovat odpovede ;-) . Navyse ak ti stoji jedno auto v servise ... Inak som objednaval niekolkokrat a vzdy bezproblemov dodane, akurat ta komunikacia byva obcas obtiazna. Ahoj , pošli mi prosím do SZ o co se jednalo .. diky jinak se fakt omlouvám ale schazi 4 lidi ja to strašně znát :( Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Srpen 11, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 Potreboval som plasty na Passat B7, lebo nam ich v servise odtrhli aj na Passte, tak ako mne na Octavii Uz som to ale vyriesil inak, kedze som nemohol cakat. Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Srpen 30, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2015 Ahoj, potřeboval bych poradit s novym regulačním ventilem na turbo. Mám jedničkovou Octavií 1.9tdi 66kw AHL. Rok 2000 ale už po FL. Je to tadle? www.cc-autodily.cz/ventil-regulacni?_fid=c599 potřebuji to objednat dnes. Ale podle mě to bude ono. Díky Odkaz ke komentáři
kugler Odesláno Září 28, 2015 Sdílet Odesláno Září 28, 2015 Zdravím. V sobotu jsem objednávka nějaký věci. Udělal sem chybu v objednávce. V adrese. Psal sem jel dovíte ale zatím nic. Mohl by mi někdo z cc autodílů poslat stránku? Napsal bych i číslo objednavky Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 28, 2015 Sdílet Odesláno Září 28, 2015 Napis na eshop@cc-autodily.cz Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 30, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2015 Ahoj, kupoval jsem před týdnem čilo řízení na fabku, bohužel po montáži se ukázalo, že řizení stejně nefunguje správně. Čidlo jsem měl tedy jednou namontované v garáži, lze ho vrátit, třeba s nějakou menší srážkou? Díky Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 31, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2015 Napiš Jeldovi spíš mail. Tady se odpovědi dočkáš se štěstím :) Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 9, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 Tak napsal jsem a po týdnu je to zatím bez odpovědi, ty čidla jsou prokletá. Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Listopad 9, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 na eshop@cc-autodily.cz? tak napiš znovu, mně se taky stalo, že na mě jednou zapomněl :) Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 11, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2015 Napsal jsem znovu, a už se ozvali ;-) Já hlavně psal prve na mail toho nového e-shopu. Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Listopad 13, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2015 Ahojte .) to Lancelot - už je to vyřešené ? Martin Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 13, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2015 Kdy budete na eshopu konečně mít plastovy šrouby do olejový vany u posledních motoru 2.0 TSI a 1.8 TSI(O3 RS, SEat cupra apod) jedná se o toto: 06L 103 801 Zátka šroubová M14x1,5x22 dík Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 14, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2015 Ahojte .) to Lancelot - už je to vyřešené ? Martin Čau, byl jsem teď mimo domov, takže jsem nemohl poslat díl zpět. Budu posílat v pondělí. Jen mám jednu nejasnost, tvůj kolega zmínil, že mám přiložit reklamační protokol, kde jej najdu respektive co je jím myšleno? Díky. Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Listopad 16, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2015 1 - pro mareczek - zavedl jsem dnes odpoledne už by to mělo být na eshopu - pro OC cena za kus 53,- kus s DPH 2 - pro Lancelot - je to zde : http://www.cc-autodily.cz/files/Image/reklamacni_protokol.pdf Čau, byl jsem teď mimo domov, takže jsem nemohl poslat díl zpět. Budu posílat v pondělí. Jen mám jednu nejasnost, tvůj kolega zmínil, že mám přiložit reklamační protokol, kde jej najdu respektive co je jím myšleno? Díky. mrkni do SZ : ) Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 8, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2015 Chtěl bych moc poděkovat jELDOVI a celému týmu cc-autodíly, za vyřízení mého požadavku. Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Prosinec 15, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2015 Lancelot - já díky za objednávku :) ;) Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 15, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2015 Veřejně musím poděkovat Martinovi za super servis a spolupráci. Je to prima, když se může v dnešní době na někoho člověk spolehnout. Diky :-) Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Prosinec 16, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2015 Ahoj Michale , jsem rád že se nakonec vše povedlo : ) M . Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 21, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2015 Moc děkuju Jeldovi a celému týmu CC-autodílů za letošní rychlé a exkluzivní vyřizování objednávek a přeju pohodové svátky a vše dobré v novém roce! :) Martine, moc díky! Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Martin dakujem za az moc rychle dorucenie rozvodov a dalsich veci. V stredu objednane/zaplatene a v piatok na obed balik doma. Klobuk dolu, na to ze to islo na SK Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky