Přejít na obsah

Bladikova Laurinka

Doporučené příspěvky

• o 3 měsíce později...

Tak trosku z jineho soudku, dnes jsem pri odchodu z prace nastartoval, ozval se sileny zvuk, zacali kolisat otacky a po par sekundach motor chcipl...vysledek...asi vsichni dobre vite co se stalo, preskoceni retezu, nastesti diky tomu, ze jsem auto odstavil okamzite do servisu tak to motor prezil, akorat se bude muset vymenit veskere rozvody, vcetne vsech veci kolem(napinak apod.). Uvidim, az to ve stredu rozeberou a reknou co se tomu doopravdy stalo. Motor ma najeto 75000km...proste tragedie, pekne jsem se dneska vytocil a to me jeste vytocili na ultimo, kdyz me ve Skodovce rekli, ze mi neuhradi nahradni vozidlo ze zaruky, protoze je auto pojizdne...takze jsem mel jezdit az by to proste motor totalne oddelalo a hotovo...fakt jsem si pripadal jak u deb...

No jsem zvedav co mi reknou ve stredu...zacinaj me pekne s tou kvalitou lezt na nervy :(

Odkaz ke komentáři

Ano mam CDAA...ja jsem prave myslel, ze tato varianta motoru uz s tim preskakovanim problemy nemela :wallbash:

Chovani servisu nebylo spatne, ba naopak se mi snazili co nejvice pomoci, akorat hold musi dodrzovat to co jim Skoda naridi(proplati), kazdopadne az budu mit celkovou zpravu co s autem je, tak se do Skodovky zase pustim, protoze absurdnejsi vec jsem opravdu neslysel!

Odkaz ke komentáři

Laurinka dnes vyzvednuta ze servisu, vsechno vymeneno a prede jako kotatko ;)

Tak doufam, ze uz aspon pouzili nejaky lepsi napinak, a ne ktery si zase skoci:(

Jinak autocentrum KEI v Brne nakonec naprosto perfektni pristup a rychlost...dokonce jsem ani to pujcene auto nemusel hradit ;)

Odkaz ke komentáři

Jj jsem take rad ze uz jezdi.

1.8TSi je super motor, akorat jsem doufal, ze uz bude mit porodni bolesti za sebou(preci jen je to uz nekolikata verze v poradi), ale bohuzel asi uplne ne. Kazdopadne dali novy napinak, ktery uz toto neudela(aspon doufam).

Jinak doted s ni nebyly absolutne zadne problemy, jezdila perfektne a bez jakekoliv chybicky. Tak uvidime, doufam, ze uz da pokoj a bude dal slouzit ;)

Ja najezdim kolem 45-ti za rok, po 4 letech dostanu nove, tak doufam, ze uz ty 2 roky vydrzi jen s klasickymi servisnimi prohlidkami ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...