Přejít na obsah

Řehyho Sněhulka

Doporučené příspěvky

No prosím Tě celkem náhoda, našel jsem na Bazoši inzerát a měl jsem kluku, že jsem byl jeden z prvních kdo zavolali a ještě větší kliku, že maník byl asi 15 km od místa mého bydliště, takže pohádka, bohužel pro tebe tam měl jeden jedinej kousek, je to šílený sehnat origo a když, tak za rozumný peníze. Ještě, že je to za mnou, to to hlavně nikde nerozstřelit ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

to je kočanda !!!! :palec:

jak ta maska ladí s těma lištama! Moc sluší ... střinkuls / střikneš i mřížky v narazniku ?

Jinak textar jsem kupoval pakny do bubnu a dost se zdrbly, asi už budu kupovat komplety ferodo nebo brembo a nebudu kombinovat taliř a desky od jiných výrobců

Upraveno uživatelem pointfrost
Odkaz ke komentáři

Díky, jsem rád, jestli se alespoň trochu líbí :-)

S maskou ještě nevím jak dál, jelikož na auto půjde přední nárazník z RS s tím, že lišty v obou náraznících budou v laku a boční půjdou dolů úplně, uvidíme jak to bude vypadat, případně by poté šla maska do barvy auta :-)

Ještě přemýšlím, jestli Spidery do bíla nebo nechat :palec:

Odkaz ke komentáři

Chce to koukat na různý inzerce jako bazos.cz a sbazar.cz, občas se tam mihne někdo, kdo tahá O1RS z Anglie a rozprodává na díly, takhle se poštěstilo i mně. Byl jsem si v pátek u jednoho takového maníka právě pro Spidery a má tam spoustu harampádí na koncernové hothatche. Do SZ ti posílám kontakt, zkus se optat jestli ještě nějakou nemá :palec:

Odkaz ke komentáři
Konny kdyby jsi ji náhodou sehnal a pak ji třeba na auto stejně nedal, vzal bych ji. Dokonce bych si osobně přijel :-)

Třeba ten dotyčný bude mít víc těch koncovek, ale moc si nefandím, že bych měl štěstí ji sehnat ;)

EDIT: tak to je pěkná palba :D

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

tak za 3500 to je šílenej randál... ;)

ale tahle co posílal RAZTY je z FRS ne?! každopádně alespoň za lidskou cenu...:-) no uvidíte hoši, jak dopadnete u šéfa, co jsem dával kontakt Konnymu...:D

Já jen doufám, že najdu někoho šikovnýho kdo mi to tam zvládne navařit tak, aby to vypadalo stejně jako origo RS i s tím výřezem v nárazníku...

Odkaz ke komentáři
Dnes jsem si dal na auto bílé parkovačky - diody, svítí hezky. Dal jsem bílé parkovačky i do osvětlení zadní RZ a výsledek je dost komický, v balení byly dvě žárovky a každá měla jinou barvu, takže jezdím jak cirkusák :-D

+ nějaké SPY FOTO toho co jsem dovezl od lakyry :P

TO BUDE BÍLÁ KRÁSKA :) RS STYL JÍ BUDE SLUŠET :)

Odkaz ke komentáři
tak za 3500 to je šílenej randál... :)

ale tahle co posílal RAZTY je z FRS ne?! každopádně alespoň za lidskou cenu...:-) no uvidíte hoši, jak dopadnete u šéfa, co jsem dával kontakt Konnymu...:)

Já jen doufám, že najdu někoho šikovnýho kdo mi to tam zvládne navařit tak, aby to vypadalo stejně jako origo RS i s tím výřezem v nárazníku...

Máš pravdu, tahle je na FRS :-)

Já na jaře snad se zadním nárazníkem taky něco udělám, koncovka výfuku buď origo OIRS nebo co nejvíc podobná a k tomu difuzor, kterej se mi strašně líbí na uutě

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...