Přejít na obsah

Řehyho Sněhulka

Doporučené příspěvky

na šrot budu za pár hodin a z auta se nic brát nebude!!! Mám to komplet, radost neuveritelna...znamky 1,2,3...krasna prace...:)

Ted uz se jen tesim jak dam do auta sedaky a zacnu ho zas hejckat...ted nebyl vubec casek...:palec:

jinak tady seznam otázek, které jsem si losnul, jen tak pro představu, jaký sračky se učim :)

Teorie práva - Interpretace práva z hlediska subjektů, ktere ji vykonavaji + pravo a pravni vedomi

České a českoslovesnké právní dějiny - vyvoj rodinneho prava do Josefa II. + majetkove a trestni dekrety prezidenta republiky

Římské právo - cinnost klasickych pravniku + obligace a jejich zanik obligaci

Odkaz ke komentáři

rehy: jestli tam mas vyhrevy, tak na to je takova chemie, nejaky ubrousky nebo co. Takhle to delal nekdo z Krumlova a takhle to cistili i mne... ale zkus se zeptat clena stepan 4x4, urcite ti poradi :)

Odkaz ke komentáři

Tak po vystřízlivění nějaká aktuální akce na autě...:palec:

Po dlouhé době umyto ( jen myčka, jelikož je kosa jako blázen na růčo), konečně jsem nainstaloval ''nové'' sedáky a jelikož na ně někdo zřejmě dost kašlal, tak jsem je po umytí v garáži naimpregnoval přípravkem od Sonaxu, to teď asi budu dělat častěji, aby se kožené části trošku vzpamatovaly. Světlé části nechám na jaro, až bude tepleji...teď sehnat ještě ten volant za aspoň trošku rozumný peníze.

post-4966-1296067661_thumb.jpg

post-4966-1296067937_thumb.jpg

post-4966-1296068268_thumb.jpg

post-4966-1296068574_thumb.jpg

post-4966-1296068700_thumb.jpg

post-4966-1296069302_thumb.jpg

post-4966-1296069457_thumb.jpg

post-4966-1296069751_thumb.jpg

post-4966-1296069895_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Sedacky mazu co tyden nebo 14 dni, je to urcite lepsi, kuze je pak takova vlacna a vic pruzna. :palec: Na nejaky volanty uz ti koukam, vic si napiseme pres SZ. :D

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...