Konny Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 Pěkná pane pěkná (akorát ty podložky pod SPZ dej pryč) a když ji dáš dolů, tak to bude hodně velká fešanda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Květen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 Vladan: Co se lakování kol týče tak, ani nevím, já si to dělal sám :) LukášV: díky :D jojo, mám RS sedla :D Konny: však joo, jakmile mi skončí zkouškové, zas se na to vrhnu, podložky půjdou určitě dopryč, to už je vopičárna :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 jojo je to paradni ;) pecka auto proste btw: nechce tu spz dat do cerne a jen ten vnejsi ramecek do cervene? at to mas tak jak masku? Vim ze je to dalsi prace navic :( ale sluselo by to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Červen 12, 2011 Sdílet Odesláno Červen 12, 2011 Kubo, tak co ty pružiny? Já už je tam mám a super. Nemůžu si stěžovat :D Výsledek je tady http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...=335&st=140 Tak se taky pochlub :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 10, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2011 Rehy, moc pěkná okta, chválím tu kombinaci barev: kola a auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Červenec 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2011 Díky díky Jak řikal Houmi, je to zas něco trošku jiného a neokoukaného Teď mám objednanou karbonovou folii tak si budu hrat s interierem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 10, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2011 Mooc pěkné pane Chystám se ,,šedivce" nadělit zelená kolečka tak doufám že ji to sekne jako té tvé!! Jinak máš v podpisu že jsi z Kladna tak pokud ti vyjde čásek a budeš mít chuť,tak ted v úterý v 17.30 je sraz na střeše OC6.Přijed se pochlubit!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Červenec 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2011 Chlubit se rozhodně není čím Přečetl jsem si to hlavně i pozdě, příště dorazím klidně Dnes jsem si hrál s fólií a výsledek není špatnej, na to, že jsem to tvořil poprvně. Ještě bych tim rád polepil sloupky, ale moc nevím jak na to. Spousta lidí to tu má, mohl byste mi sem někdo hodit fotku jak to máte oblepené? Jde mi o to jak tu fólii zahnout na vnitřní straně dveří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 16, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2011 hele nejlepší je to nalepit přes oboje dveře v 1 kuse :) a pak to rozříznou mezi dveřma a potom to co ti zůstane tak uhnout dovnitř a kdyby ti to tam nechtělo držet tak na to foukni trochu horkovzduškou (nebo zapalovačem) a přimáčkni nic na tom neni :) a je taky lepší když si sundáš těsnění jak to budeš lepit tak to potom schováš pod tím :( a hlavně je dobrý to odmastit :D a případně vzniklé bublinky zlikviduješ tak že je propíchneš (třeba špendlíkem) a vymačkáš z toho vzduch směrem k tý dirce cos udělal kdyby sis nevěděl rady tak mi písni SZ a já ti s tím nějak pomůžu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Červenec 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2011 Díky díky Zkusím se s tím nějak poprat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 16, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2011 dobrý v pohodě a ještě jedna rada :) až to budeš lepit tak použij (ze škrabry na okno) tu hladkou část a přetáhni přes to kus nějakýho hadru(ať si nepoškrábeš tu folii) a tou to postupně přihlaď k těm sloupkům :) a jestli se ti tam udělá vlna tak se toho neboj a odtrhni to a a opakuj to znova :( aje lepší když si to chytíš nahoře a pak postupně jedeš dolů s tou škrabkou a tlačíš na to přiměřenou silou a výsledek pak uvidíš sám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 16, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2011 Ten carbon je super vec, taky to hci udelat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 17, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 (upraveno) Díky díky :) Zkusím se s tím nějak poprat ;) Šternyho mohu doporučit,ted mi dělal stínítko na přední okno a členovi XXX (nebudu jmenovat at to neprofláknu) :P dělal střechu do černého matu!Keců u toho má jak Palacký ale jde mu to. :lol: Jinak ten intros z carbonu máš gůůt taky jsem to ted dělal Soráč za OT Upraveno Červenec 17, 2011 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 17, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 a co bys ode mě čekal vždycky u toho kecám ale stejně to udělám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Červenec 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2011 Tak Sněhule dneska prodána. Myslím ale, že nový majitel se tu co nevidět objeví a příběh bude pokračovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 21, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2011 A proc si ju prodal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Červenec 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2011 Dostal jsem sluzebaka a rad bych neco sportovniho v benzinu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Červenec 22, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 COŽE?????? Jedna z nejhezčích oktávek pryč kámo............. Snad se pak pochlubíš s novým auťákem, už máš tip? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červenec 22, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 tyjo skoda ji je to krasavice :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 22, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 Tak Sněhule dneska prodána. Myslím ale, že nový majitel se tu co nevidět objeví a příběh bude pokračovat... Doufejme že šla do dobrých rukou! Škoda doufal jsem že ji někdy shlédnu na vlastní oka! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 22, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 je škoda, že jsi ji prodal... :D , ale změna je život , tak snad se k ní nový majitel bude chovat slušně :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 22, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 škoda ji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Červenec 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2011 Myslím že šla do dobrých rukou, klučina z ní byl nadšenej a bude dál pokračovat stejnou cestou v práci na autě Jak říkám, myslím, že se tu časem určitě objeví :D Každopádně za ty peníze, co šla, mi jí líto být nemusí Jinak zbyly mi zimáky, jsou to 15'' Tritony origo škoda stříklé na bílo. Pneu byly kupované před zimou a mají najeto cca 5000 km -> 90% vzorku. Pokud byste měl někdo zájem, není problém se dohodnout :D viz. foto + mám ještě vyhřívané Elegance sedáky i s tapecama, kdo bude chtít, dejte vědět ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 23, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2011 Myslím že šla do dobrých rukou, klučina z ní byl nadšenej a bude dál pokračovat stejnou cestou v práci na autě Jak říkám, myslím, že se tu časem určitě objeví ;)Každopádně za ty peníze, co šla, mi jí líto být nemusí Jinak zbyly mi zimáky, jsou to 15'' Tritony origo škoda stříklé na bílo. Pneu byly kupované před zimou a mají najeto cca 5000 km -> 90% vzorku. Pokud byste měl někdo zájem, není problém se dohodnout :D viz. foto jsem zvedav jestly se tady casem obeví, a snad jsi dostal sluzebaka nejake poradne delo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Grob Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 Pekna octavia skouknul sem ji na srazu felicii vypada krasne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 majitel uz je tu relativne dlouho ... koupil jsem ji ja.. dneska probehla evidence a vyzvedl sem si znacky.. B) B) takze co nevidet rozjedu svoje vlakno a jak rekl Rehy.. s autem se nic blazniveho delat nebude :D jen dokoncim to co zacal .. a co dal jako prvni fotku RS na prvni strance ..takze bily kola a zeleny trmeny jinak zustane jak je :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 (upraveno) majitel uz je tu relativne dlouho ... koupil jsem ji ja.. dneska probehla evidence a vyzvedl sem si znacky.. B) B) takze co nevidet rozjedu svoje vlakno a jak rekl Rehy.. s autem se nic blazniveho delat nebude :D jen dokoncim to co zacal .. a co dal jako prvni fotku RS na prvni strance ..takze bily kola a zeleny trmeny jinak zustane jak je :D tak tady vítam majitele rehyho byvale octy Upraveno Červenec 29, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 vitej jsem rad ze papiry dorazily v poradku...at Octa slouzi a nezlobi B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Srpen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 Tak se musím pochlubit, nástupce je na světě, následoval návrat k RWD v podobě naftového šestiválce z Mnichova :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 17, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 krása! gratulace a hodně šťastných km! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.