Přejít na obsah

Řehyho Sněhulka

Doporučené příspěvky

Díky všem, jsem zatím moc spokojen, jede to jak střelená svině, m-tech podvozek funguje parádně, ze zatáčky se to sune zadkem ven, hezký ;)

Jajin: No jo no, máme holt podobnej vkus asi :) taky jsem radši chtěl kupé ale v dobrym stavu je to ještě za balík, byl jsem se podívat na tohle http://auto.bazos.cz/inzerat/11351730/BMW-...ikuzexenony.php a je to akorát stočená mrdka vylítaná, tak ruce pryč kdyby náhodou :P

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Je to nadherny :) Myslim ze dobra volba po oktavce :) hlavne at Ti slouzi ke spokojenosti.

Jen za me ten FL vypada proste jako vietnamec se sikmyma ocima :D a to mi nikdo nerozmluvi :D :D

Díky bejku :) Jinak co člověk, to názor na před FL a FL. Muj názor - kupé před FL, sedan jedině FL, to vypadá o ligu jinak než stařičkej předface :)

Každopádně jsem celý léto makal jak pes a budu nejspíš na jaře přikupovat ještě 36ku kupéčko s nějakym R6 benzínem od 25i vejš a budu se učit bokovat, s tou zadokolkou to je trošku jiný svezení, ale nic proti Octě - ta sloužila za pár korun :)

Odkaz ke komentáři

Je to jen o prioritách :) Nemusím si platit zatím bydlení, resp. jen malej peníz a krom jídla a nějakýho oblečení nic nepotřebuju, takže z peněz, co si vydělám si dávam stranou a šetřím si...je to prostě koníček :) Rodiče mě v tom vážně nesponzorují, to bych se ve svejch letech už docela styděl :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...