Přejít na obsah

Řehyho Sněhulka

Doporučené příspěvky

DESTIČKY DOBRÉ , ALE CO TY REZAVÉ BRZDIČE ? :) DEJ JE DO BARVY , JAKOU ZVOLÍŠ,TO UŽ ZÁLEŽÍ NA TOBĚ :)

Tak to je samozřejmost, ale udělám to až na jaře, na zimu na to kašlu, barvu dám nejspíš nudnou RS zelenou, ale přemýšlel jsem i nad žlutou nebo úchyláckou růžovou :)

Už se opakuju, ale je to KRÁSKA :-)

Díky draku, člověka to potěší, když ví, že se auto líbí i někomu dalšímu, když už do toho padlo tolik peněz :) Jinak ta Tvá je taky pecička, hlavně ještě voní novotou :-)

Odkaz ke komentáři
diky za pochvalu pane ;) klidne bych se nekdy stavil, pokud by to bylo v mych silach, kazdopadne neni tak moc co ukazovat, nic na tom dohromady neni, interier katastrofa :lol:

..........ty woe prej není co ukazovat...........a introš??? když vidím jak jsi hnul s autem tak nemám strach že si s tím neporadíš!!! Jinak na našich pidi srázcích je to spíš o pokecu,tak nedělej Zagorku :rolleyes::smich:

Odkaz ke komentáři

Rád bych se na nějakém srazu ukázal, minimálně až bude nějaká ta celorepubliková slezina :palec:

Jinak mám v plánu oživit masku a záď auta RS symbolem, jen nevím, jestli tam dát klasiku z O1RS, O2RS po FL. a nebo kompromis v podobě O2RS model O5 :lol: Co vy na to? :P a názory typu že to tam nepatří slyšet nechci, líbí se mi to jako doplněk a dám si to tam určitě, jen si nejsem uplně jistý, jaký typ to bude :lool:

http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal...8/42/1307484202

http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal...84/1301708427_3

http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal...0/88/1301708886

Odkaz ke komentáři

Děkuju :P ale za pár dní už to taková kočanda nebude, začíná už pomalu mrznout a budu ji muset chte nechte poslat na zimaky a to bude utrpeni :lol:

Jinak s tou maskou nic slozityho, jen jsem to rozebral cely, vyndal chromovej ramecek, ten jsem smirglem zdrsnil, aby se mela barva ceho chytit a nasledne to striknul matnou cernou ve spreji, je to nejaka univerzalni barva z baumaxu, zadna veda, kazdopadne je to spatny a loupat se to bude, protoze jakmile ti tam pristane prvni kaminek tak to proste bude videt, uplne idealni zpusob je potahnout ten chrom matnou cernou folii si myslim. Ale tem kaminkum se proste nevyhnes no... :lool:

Odkaz ke komentáři

dírky zůstávají po znaku a co se rámečku masky týká, chce to ten chrom dolu, jinak to za chvíli bude vypadat takhle nějak Já ten rámeček dal chlapíkovi co pískuje, kluci to dělali bruskou. Jakmile se ten chrom ohřeje tak se odfoukne a pak to jde oloupat. Teď to mám oloupaný, stříknutý obyč matným sprejem a drží to celý léto celkem v pohodě...

Odkaz ke komentáři

Zdarec pane. Máš O1 tak tam dej ten znak co tam patří,, když už tak už" ty ostatní by tam byly dost divné! Nejsem zastánce těchto znaků sám mám vše dole,ale když jsi auto dokopal do této podoby(nádherné) :D a chceš tam ten znáček tak to nekaž něčím co patří na jinou oktu. Můj názor doufám že mne nebudeš kamenovat :P :smich::smich: zadní dveře bych nechal holé.........

Odkaz ke komentáři

lidi, o RS znaku neni co diskutovat, tam se to hodi, bez ohledu na to jestly na to pod kapotou koniku je nebo neni. Je to proste povedenej znak.

Urcite O1 znak, ty nove su takove nic moc.

Ale podle mne na masku patri chomove TDI znaceni z Golfu :) (na to se chystam nejakou tu dobu)

Odkaz ke komentáři
:) ;) Sněhulka bude vypadat(vlastně už vypadá) dost dobře i bez toho znáčku!! .............sem nedávno viděl(podle znáčků) Fábia HTP 4WD sem se málem pos.. smíchy ;)

to je k zasmání, já naopak přemýšlel, že bych tam plácnul z prdele SDI :lol:

lidi, o RS znaku neni co diskutovat, tam se to hodi, bez ohledu na to jestly na to pod kapotou koniku je nebo neni. Je to proste povedenej znak.

Urcite O1 znak, ty nove su takove nic moc.

Ale podle mne na masku patri chomove TDI znaceni z Golfu :pivo: (na to se chystam nejakou tu dobu)

tak to TDI vubec, bud RS symbol nebo nic, to TDI už mi přijde moc podomácku dělaný a kutilský, jak se to nedávalo origo, tak to pro mě moc néjni :pivo:

Odkaz ke komentáři

Jasně, že půjdou na bílo :( Když to vydrží alespoň přes zimu, tak na jaro udělám stejnou proceduru i se Spiderama :palec:

Jinak do lištiček v laku bych určitě šel, vypadá to vážně super a z těch dveří opravdu nelituju toho sundání, sice se člověk zapotí, když se vrací po navštívení obchoďáku k autu, ale už jsem se naučil parkovat co možná nejdál od všech aut, člověk si zvykne, navíc to vypadá moc pěkně, takže je to taková daň :D

Každopádně ty lišty mi stříkal lakýra, ja mu je jenom přivezl ošmirglovaný spolu s křídlem a nárazníkem :angry:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...