Přejít na obsah

Řehyho Sněhulka

Doporučené příspěvky

Dej bílej komaxit a můžeš spidery začít rovnou připravovat. Zaručuji že to vydrží ;)

MŮŽU POTVRDIT :D MÁM ČERNÝ KOMAXIT A NEMÁM PROBLÉM.......NAVÍC JSEM SE NEMUSEL TRÁPIT ŠMYRGLOVÁNÍM.........OPÍSKOVÁNÍ I S KOMAXITEM MĚ PŘIŠLO NA 1 600,- A ZA TY PENÍZE TI TO NIKDO DO BARVY NEDÁ

Odkaz ke komentáři
Já bych ti to mohl až pojedu o vánocích z KV vyzvednout a nechat udělat tady u nás. Dával jsem za ty moje 17ky 1000,- z apískování(ale bral mě to borec sklem) a 4 x 200,- + DPH za komaxit, takže 960,- celkem.

Dekuju moc, zatim to zkusim tak nejak pozjistim v mem okoli, aby se to nemuselo lamat pres koleno a pripadne bych Te kontaktoval, vazim si nabidky a moc dekuju chlape ;)

premyslim nad nima na pristi zimu, kdyz auto zustane doma :D

Neni to skoda na zimu? :D BTW co by melo prijit jako nastupce, jestlize uvazujes o zmene? :lol:

Odkaz ke komentáři

tak malinkatý jsou, ale na zimu mi to stačí, já si s nima vyhrál a mám z nich radost, jsem na ruce docela levej, tudíž jsem rád, že si alespoň něco zvládnu udělat. příští zimu přijdou snad 16'' Spidery, teď jsem to řešil takto, jelikož byly veliké výdaje všude jinde na autě a přišlo mi líto dávat peníze do zimáků, když jsem jedny hezký origo kola měl a brzdy se mi do nich vešly v pohodě, takže nebyl důvod :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Vypadá sněžně ! :huh: Pěkná :)

Ale autokelly ? Neslyšel jsem o nich dobrého slova ...

:) Jde jen o monterky :-D od Kelly v aute nic nemam a ani to neplanuju, kazdopadne prezuti pneu nema s komponentama autokelly nic moc spolecnyho :)

Proc by se ti do nich nemely vejit brzdy? :) mas preci jen 280... do tehle kol se vejdou i 288 brzdy.

no prave, tim jsem reagoval na Raztyho koment, ze jsou kola malinkaty, proto pisu, nemam potrebu davat vetsi, kdyz se tam vlezou brzdy a vse je bez problemu, jinak kotouce mam 288 :)

Odkaz ke komentáři

V současné době akorát řeším design auta na příští sezonu a rád bych nějaký ty barvičky. Tímto bych chtěl poprosit nějakou dobrou duši, která je zběhlá v oblasti virtual tuningu, o pomoc.

Rád bych na další rok auto snížil a stříknul kola ato buď, na zeleno, reflexní oranžovou, růžovou nebo klasika bílá. Dolu přikládám dva snad nejvhodnější obrázky a předem moc děkuju tomu, kdo se alespoň o něco pokusí, protože já nemám ani šajna jak na to :-P

post-4966-1291235762_thumb.jpg

post-4966-1291235785_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Abych pravdu rekl, tak ted nemam na dalsi upravovani a zkraslovani auta moc cas ani pomysleni, pomalu nevylezam ani z baraku a ucim se na nadchazejici statnice, sileny :D

Jinak jsem vicemen rozhodnuty, ze kola pujdou do nejake vyrazne barvicky, a to oranzova, syte zelena nebo i ta ruzova. Ted to ale vazne neresim, ani nevim kde se daji takoveto reflexni laky poridit, aneb do jara casu dosti :D

Kazdopadne by byla skoda nechat kola v origo stribrne, ta bila kastle k nejake uchylarne primo vybizi:) Nesudte me, je to styl :palec:

Nynejsi poradi:

oranzova

ruzova

zelena

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...