Dakie Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 stříbrná e-e, volil bych mezi tou bílou a černou.. co bude za kola - necháš tyhle LaK? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2010 stříbrná e-e, volil bych mezi tou bílou a černou.. co bude za kola - necháš tyhle LaK? zatim bych je tam nechal a od pristiho leta bude asi zmena, nejvice se taky priklanim k tomu ze cerna a nebo bila :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 asi bych se rozhodoval pak podle kol - jestli koupíš stříbrný kola, tak bych je dal do bílý a pokud nějaký tmavý, tak i brzdiče do černý.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2010 asi bych se rozhodoval pak podle kol - jestli koupíš stříbrný kola, tak bych je dal do bílý a pokud nějaký tmavý, tak i brzdiče do černý.. kola asi budou stribrny nebo nejaky chrom ale urcite ne cerna nebo bila :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 tak brzdiče do bílý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 bílá - budeš je muset mejt - měl jsem - vím, že je to otrava mejt to černá - elegantní, nemusíš mejt :) je to pořád hezky stříbrný, nechal bych, tak jak je :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 tak brzdiče do bílý :( Souhlas, bila... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 myslim ze cerne budou good i prakticke 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 temně zelené, tedy tmavozelená 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2010 bílá - budeš je muset mejt - měl jsem - vím, že je to otrava mejt to černá - elegantní, nemusíš mejt :) je to pořád hezky stříbrný, nechal bych, tak jak je :( uz davno nejsou hezky stribrny, jsou orezly a zasly = hnus :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 si to asi už pletu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 To je totiz tim,kdo s tim jezdil predtim.. :) :( :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2010 tak asi budou cerny :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 bily by byly best... :( ale budes je muset pucovat.. kartackem na zuby :) ale s cernou chybu urcite neudelas.. PS:o zelene jsi nepremyslel? bilymu autu slusi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2010 bily by byly best... :( ale budes je muset pucovat.. kartackem na zuby :) ale s cernou chybu urcite neudelas.. PS:o zelene jsi nepremyslel? bilymu autu slusi.. nene, nechci nic moc kriklaveho, bude to decentni styl :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 11, 2010 Sdílet Odesláno Září 11, 2010 pokud chceš praktičnost tak bych dal černou pokud chceš trochu exklusivitu dal bych stříbrnou nebo nějakou šedou jako maj audi RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2010 tak co rikate na tyhle kola na bilou?? sice nas tady asi s tema kolama bude vic ale na zimu je to celkem dobrej kompromis :-) Rial Milano 6.5x16 5x112 ET 45 a k tomu tyto pneu BARUM Polaris 2 205/55 R16 91T 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 dobra volba, mas vybraneho nejakeho dodavatele Rialu ? jeste porad me drzi na leto Lugana EDIT: nerikam ze Barum spatnej ale v tomhle rozmeru bude PilotAlpin3 za zajimavou cenu, ano jsem zatizenej na Micheliny ale ty zimni jsou fakt masakr dobry, Palo jeste taky prikal cosi o zimnich Nokianech ze dobra volba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2010 nasel jsem je za super penize u Barumu .-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 čoveče, kola pěkný, ale ty Barumky ne-e.. Nokiany jsou the best :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2010 čoveče, kola pěkný, ale ty Barumky ne-e.. Nokiany jsou the best :) hele na barumkach jezdim nekolik let a nemam zadny problem a cena je taky rozumna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 od těch polarisu bych dal ruce honem pryč, kór ty kterej rád jezdíš na lyže, dyt to na sněhu je tragedie.... a co se týče barvy kol tak černé né, jsem odpurce, na fotkách to vypadá blbě, za jizdy blbě, z dálky blbě, nemužu si pomoct mě to přes frňák neleze klasickými stříbrnými nikdo krok vedle neudělal.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 dokonce uz maji PA4 2200 za gumu coz si myslim ze neni traga Nokian W+ 1740 guma - http://www.pneunet.cz/pneu/14763/nokian-w+...-16-91-T-zimni/ Goodyear Ultra Grip 7+ 2044 za gumu taky udelaji perfektni sluzbu - http://www.pneunet.cz/pneu/12167/goodyear-...-16-91-T-zimni/ byl jsem z nich unesenej na kamaradove zafire s benzinakem takze relativne lehkej predek co za sracky jsme na horach vyjeli a sjeli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2010 od těch polarisu bych dal ruce honem pryč, kór ty kterej rád jezdíš na lyže, dyt to na sněhu je tragedie.... a co se týče barvy kol tak černé né, jsem odpurce, na fotkách to vypadá blbě, za jizdy blbě, z dálky blbě, nemužu si pomoct mě to přes frňák neleze klasickými stříbrnými nikdo krok vedle neudělal.. ja to chci prave jen na zimu, kdy jsou ty kola stejne porad spinavy a na tehle to tolik videt nebude. Na leto bych si treba osobne cerny kola nedal, ale na zimu je tohle porad lepsi nez cerny plechy :-) a barumky jsem vzal, ze je mam vyzkouseny a nemam s nima problem. Mam je na sluzebnim a jezdim s nima v zime tak 20-25tkm a uplne v pohode. Mel jsem je i na stary octa a taky klidek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 ja s Barum Polaris 2 jen spatny zkusenosti.. (Marea 1.9JTD)s tezkym dieselem vpredu jsem zatocil a auto jelo rovne.. rozjezdy v mirnem kopci zadna slava.. proste ta guma me nepresvedcila.. rozmer 185/65R14, tak by se mela dobre proriznout, ale :) Na Felde na letnich Yokohama byl lepsi dojem! Na Fabii 1.9TDI - 185/60R14 - Michelin PA3 - spokojenost - na Hochkar i Lackenhof jsem se vyskrabal bez retezu.. to stejny i na Praded.. Na Octe TDI + DSG - 205/55R16 - GY UG7+ - maximalni spokojenost - Jizerky i na zledovatele silnici do kopecka se krasne chytaly.. narozdil od jinych co je museli na rozjezdech lidi roztlacet, aby nemuseli davat retezy, tak ja v pohode.. takze asi tak.. jsou to osobni zkusenosti, ne jen jedna pani povidala.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 tak co rikate na tyhle kola na bilou?? sice nas tady asi s tema kolama bude vic ale na zimu je to celkem dobrej kompromis :-) Rial Milano 6.5x16 5x112 ET 45 a k tomu tyto pneu BARUM Polaris 2 205/55 R16 91T A tady je videt,ze lidi pochazej z opice.. :) :) :) Ba ne Jiriku,dyt ty vis.. No,koukam,zadna super odezva na Barumky koukam.. :( ja nevim,sice koukam po necem jinym,ale mel jsem je na Fabii naposledy a nikdy jsem problemy v zime nemel a to si myslim,ze jsem to nikdy nesetril.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 Tak já jsem byl s Barumkama spokojenej. Na Bramboře jsem měl GoodYear UG7 a to byly asi ty nejlepší zimáky co jsem vyzkoušel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 Jak mi nabourali autko, tak jsem mel pujcenou asi na mesic a pul O2 combi, prave v tomhle rozmeru 205/55 R16 Barum Polaris 2.... nejvetsi hruza co jsem kdy zazil, to auto porad hrabalo, pri zataceni nedrzelo moc dobre svoji stopu. Byl jsem zvykly ze na svojem mam GY UG 7+ a to je opravdu o nekolik trid jinde.. Za sebe rikam nebrat! To uz jsem mel lepsi zkusenosti s Fulda Montero a neco k tomu, nevim uz presny nazev...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 Fulda kristall montero? :) Ty taky nejsu nejhorsi,ale taky bych rekl na mensi auta..Srovnatelny prave s Pollaris 2, ve stejny tride... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 Třeba na Fáčku s barumkama taky nikdy problémy nebyly, ale to byla šířka 165, ne 205 nebo větší. Na oktu bych si je taky vážně nedal, nejsou to vyloženě špatné gumy, ale jsou to o dvě generace starší modely než je aktuální špička u Conti, Good Year, atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.