Přejít na obsah

Baurak - decent II

Doporučené příspěvky

Fulda kristall montero? :) Ty taky nejsu nejhorsi,ale taky bych rekl na mensi auta..Srovnatelny prave s Pollaris 2, ve stejny tride...

jj to je ono a tusim ze tam bylo oznaceni 2 jeste...otec je ma na voyageru a vyjede taky kam potrebuje. Jako vazne, ty barumky me zklamaly.. Asi bych zustal u tech "premiovych" znacek. Kdyz nekdo koupi GY UG 7+ tak urcite neprohloupi.

Odkaz ke komentáři

jsem zvedav na referece na ty rialy na jare se budou hodit, jinak panove vzhledove dobra volba, ja budu muset ty svoje zimaky najit a checknout jestli nejsou potreba nejake opravy a pripravit je. Myslel jsem ze na auto pujdou v pondeli 27myho ale akce byla zrusena takze je tam dam asi az se auto vrati ze skodovky

Odkaz ke komentáři
kolecka pekny.. budou sluset.. :) ale ty gumy :(

jj kola budou v pohode, myslim ze se hodi :-) a gumy bych taky videl na pohodu, jezdim na nich nekolik let na nekolika autech a pohoda :D

No myslim Jiriku,ze to asi nebude vypadat zle,ne? :) Budeme mit "dvojčátka" v obdobi zimy.. :) :D

jj myslim, ze na pohodu. jsem zvedav az to tam nahodim :-)

Odkaz ke komentáři

Kolečka pěkný, celkově autíčko moc pěkný - gratulace k němu :smich:

Ale když koukám na ty fotky zimních kol, je zcela evidentně vidět, že mají větší celkový průměr (i když jsou jen přiloženy a může to malinko zkreslovat), což mi nejde do palice. Předpokládám že máš klasické rozměry 205/55 R16 zimní a 225/45 R17 letní a v tom případě by to podle všech výpočtů mělo být obráceně - větší mají být ty 17ky (i když jen o nějaký milimetřík).

e-pneu

tyresizecalculator

Odkaz ke komentáři

pondelni nehoda, kdy do me narazil 81 letej deda a jeste tvrdil, ze za to muzu ja .-(

vse vypada v pohode, naraznik je lehce odrenej a mozna lehonce ale opravdu nepatrne zdeformovanej. Z narazniku nebo ze spodu auta me vypadlo kus plastu, ktery nevim k cemu slouzi, tak bych vas rad poprosil, jestli to nekdo z vas zna. Dekuji

27092010699.jpg

27092010700.jpg

27092010701.jpg

27092010703.jpg

IMG_3055.JPG

Odkaz ke komentáři

presne jak pise Dakie, dedkovi hned jednu plesknout, zavolat policii a nechat prekontrolovat, jestli deda muze vubec jeste sednout za volant :palec:

edit: jinak k tem Barumkam, otec na nich jezdi uz nekolik zim po sobe a jeste jsem neslysel, ze by si stezoval. A ze by jezdil nejak pomalu, to teda rict nemuzu. Mozna by to chtelo cist min vsechny ty testy :blink:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...