Přejít na obsah

svíčky FSI

Doporučené příspěvky

Ahoj, řešim právě svíčky po 120tkm.

Zatim sem zjistil že originál Škodovácké stojí 330,-Kč, dále u Elitu mi nabídli buďto Bosch za 300,- nebo NGK za 412,-Kč.

Na internetu u různých prodejců jsou k mání svíčky na FSI od 99,- Kč ,ale zdá se mi to nějaký podivný. Když jsem mluvil s týpkem v tom Elitu mluvil něco o platinových elektrodách.

Nerad bych k..vil motor nebo spotřebu, máte někdo zkušenost?

Odkaz ke komentáři

Do 1,8T jsem dával palky - brisky za 60kč... předepsáno bylo měnit po 60 000 měnil jsem po cca 50 000. Proti prvomontáži NGK jsem žádný rozdíl nepozoroval v ničem... odjezdil jsem takto 1 sadu NGK a 2 sady brisek a pak už jsem auto prodal... ale rozdíl v tom nebyl... Neškubalo to, zimní starty (denně bez ohledu na teplotu) na první škrábnutí... spotřeba v normě podle.... stylu jízdy 7 - do 8,5

Nevím jestli to ještě platí, ale origo škoda bývaly Beru... pokud nevybrali někoho jiného zase...

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
Guest chipmann
Ahoj, řešim právě svíčky po 120tkm.

Zatim sem zjistil že originál Škodovácké stojí 330,-Kč, dále u Elitu mi nabídli buďto Bosch za 300,- nebo NGK za 412,-Kč.

Na internetu u různých prodejců jsou k mání svíčky na FSI od 99,- Kč ,ale zdá se mi to nějaký podivný. Když jsem mluvil s týpkem v tom Elitu mluvil něco o platinových elektrodách.

Nerad bych k..vil motor nebo spotřebu, máte někdo zkušenost?

Zdar ty platinové svíčky jsou určený pro motory kde se mění svíčky po 90-120 tis já jsem koupil brisk platinum (origo tam byly bosch ) a vše bez problémů

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
  • o 2 roky později...

zdar chalani som tiez pred vymenou sviecok a rozmyslam nad iridiovymi svieckami. nasiel som toto:

http://www.motops.sk/svicky/denso-zapalovaci-svicky/denso-iridium-tough/22109-denso-vka16-iridium-tough-zapalovaci-svicka-dopravne-83-114kc/

Ma s tymito svieckami niekto skusenosti? alebo skusali ste aj iridiove sviecky od inych vyrobcov? ak ano tak ake? dakujem

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...