Přejít na obsah

Octavia by jajiN

Doporučené příspěvky

to ja chapu :D nad tim jsem taky premyslel, ze kdyby se treba zadarilo financne. Poridil si nejake poradne auto, tak bych si poridil jeste FABII RS (a ted me vsichni zabijte :D ) vzhledove ji predelal na juniora, na zadek nalepil HTP, poupravoval motor a podobne :D A po pri dlouhych letnich vecerech bych drasal nervy pubertakum :D ale je to jen sen :lool:

Odkaz ke komentáři

Tak a konecne denska posledni dve objednavky, objednal jsem tlumici material a dvojtou koncovku vyfuku. Ta koncovka je jen kvuli tomu, ze v narazniku byla podelna vyrezena dira a ta jedna koncovka vypadala strasne malince a skoro tam zanikala :palec: Jinak do 14 dnu by auto melo byt hotove, poskladane, prebarvene . . proste pripravene na provoz :)

post-4870-1295983087_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

souhlasím se vším, co psal jeník.. co ti pomůže bílo - xxx kůže když máš exteriér momentálně dolepenej? :smich: 1.6 74kw by tě natřela, kor takovej blázen s chipem (to ti udělá jen 82 kw) a ostrou vačkou..

podle mě bys s AEE na AKL neměl šanci.

ten lauf vypadá dobře :)

Odkaz ke komentáři
Tak a konecne denska posledni dve objednavky, objednal jsem tlumici material a dvojtou koncovku vyfuku. Ta koncovka je jen kvuli tomu, ze v narazniku byla podelna vyrezena dira a ta jedna koncovka vypadala strasne malince a skoro tam zanikala :) Jinak do 14 dnu by auto melo byt hotove, poskladane, prebarvene . . proste pripravene na provoz :)

post-4870-1295983087_thumb.jpg

Už se těším na finálovou podobu :) :smich: ,jen si myslím že ta koncovka nebude to pravé ořechové :P za mne je nejhezčí RS koncovka,ale to je jen můj názor, a až to budeš mít namontěný tak třeba pozměním názor :P Držím palce a těším se na fotos :P :D :)

Odkaz ke komentáři

Misel: Ver ze nenatrela :) melo by to mit tedka vykon cca stejny kolem 74-80kw (na jare zmerim na brzde) a v porovnani s 1,6 74kw? 1,6 74kw jel kamos, ktery jezdi na vsech srazech sprinty a vetsinou v kategorii byva do 5. mista, na startu jsem ho mel a do takovych 120 jsem mu jizdel . . . od 130 uz to slo ale spatne :D to uznavam, ze je silnejsi. Ale v mensich rychlostech si stojim za tim, ze je silnejsi ta moje proti seriovym 74kw :P :smich:

zivocich: No me se ta RS taky libi, ale k tomu narazniku by asi tak moc nesedela :)

Odkaz ke komentáři

právě, taky se divím.. je to volaké čudné.. to v té kategorii byl zbytek 5. - XX místo octule AEE ne :smich:

chlape, abys nebyl zklamaný .. vačka a čip ti nemůžou dát 80 kw a z výfuku moc kobyl nedostaneš :)

Odkaz ke komentáři

Tjn, to mas vlastne narust nejakych 25 kW. Kdyz si vezmu, ze ja na svym TDI mam jiny trysky + chip a vykon se zvednul o nejakych 25 kW... :)

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
Tady to nekdo nepochopil, nejezdi sprinty s oktou, Ale s celicou 1,8 pekne vyhonenou :) Tim sem chtel rict, ze ma nejake zkusenosti. Ja to netunim pro vykon, takze si tu rikejte co chcete :palec:

Tak to je neco jinyho, jestli je to ta celica TS tak se asi necha zajet dobrej cas, to ma ale snad kompresor ne?!

Jinak z toho, jak jsi to v prispevku o sprintech podal, by to asi pochopil leda jasnovidec :)

Odkaz ke komentáři

Nevim jste jak pubertaci, tady se resi 2str. jestly ta octa natrela druhou nebo nevim. Kluk to dela protoze ma rad, rekl ze natrel a basta, verte mu nebo ne ale nemusite kazdu jeho vetu popsavat na 2str. Takz si myslim ze je dot off-topic :) nejsem moderator ale me sere proc rostahujete takove kraviny :palec:

jajiN nejvic dobre zna co dela na svi octe a je to...

Odkaz ke komentáři

Srandovní pokec o úpravě Oktávek pro účel balení buchet :)

Mě když bylo 18 let, balil jsem na GOLFA 2 rv 1985 ;) Asi si dokážeš představit úspěch :palec: (bez podvozku a kol :smich: )

A jinak, taky jsem zastánce tvorby své SW bedny ;-) je to super ji vytvářet - tahat kabely aj !!!

RE Vladan: já zas takovej pokec uvítám, lepší než se bavít po 300 milionté o tom že si někdo dal RS nárazník :)

Upraveno uživatelem pointfrost
Odkaz ke komentáři
Srandovní pokec o úpravě Oktávek pro účel balení buchet ;)

Mě když bylo 18 let, balil jsem na GOLFA 2 rv 1985 :smich: Asi si dokážeš představit úspěch :) (bez podvozku a kol :lool: )

A jinak, taky jsem zastánce tvorby své SW bedny ;-) je to super ji vytvářet - tahat kabely aj !!!

RE Vladan: já zas takovej pokec uvítám, lepší než se bavít po 300 milionté o tom že si někdo dal RS nárazník :)

Jo ale zbitecne se nacpe vlakno :palec:

Odkaz ke komentáři

mne ta černa streha moc nebere jelikož my opticky zmenši prostor nad hlavou a interier samotny ale napad neni špatny a gdo je aspon trošku šikula se sprejem tak to vypada skoro jak original :rolleyes: jenom se ta stropnice musy sundat pred lakovanim a gdyž už sundat tak je to lepši potahnout nejakym materialenm než lakovat (nebute v aute smrdet na lak ale vonet novou latkou takže aspon na par tydnu budeš myt pocit noveho auta :lol: :) )

Odkaz ke komentáři

No da se rict, ze "lakovanim" se sprejem nejake zkusenosti mam, delal jsem si podbehy a predni masku. Takze to slo jako po masle, skvrny tam nejsou, ale kdyz to das na deni svetlo a otocis, tak sem tam jde videt, ze je to sprayem. Ale jelikozmam cerne okna, vetsina interieru je taky cerna tak to nepujde vubec videt :rolleyes:

Jinak MfM, ja to chtel taky potahnout, ale pan calounik rekl, ze lepsi volba bude tim sprayem, ze ta latka jde tezko z toho dolu a lepit to primo na to by pry nebylo idealni :lol:

foto se pokusim dodat

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...