Guest houmik Odesláno Leden 19, 2011 Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 Nechapej to spatne, jen proste pro srovnani z cisty zajimavosti. Bys koukal, kolik starsich lidi vzdycky zavodi, kdyz jim natrhne prdel ten malej knedlik :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 to ja chapu :D nad tim jsem taky premyslel, ze kdyby se treba zadarilo financne. Poridil si nejake poradne auto, tak bych si poridil jeste FABII RS (a ted me vsichni zabijte :D ) vzhledove ji predelal na juniora, na zadek nalepil HTP, poupravoval motor a podobne :D A po pri dlouhych letnich vecerech bych drasal nervy pubertakum :D ale je to jen sen :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 19, 2011 Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 (upraveno) No hele, co pubertaci... ale kdyz te vyfuckuje tata od rodiny, co ridi Mondeo, tak to je pak mazec :lool: koukni tady a tady Upraveno Leden 19, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 To ja vim, taky mame doma passata, je chipnuty a ma 210hp, ale nikdo s nim nezavodi :lool: Jinak z te pani za volantem bych mel strach :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Tak a konecne denska posledni dve objednavky, objednal jsem tlumici material a dvojtou koncovku vyfuku. Ta koncovka je jen kvuli tomu, ze v narazniku byla podelna vyrezena dira a ta jedna koncovka vypadala strasne malince a skoro tam zanikala Jinak do 14 dnu by auto melo byt hotove, poskladane, prebarvene . . proste pripravene na provoz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 souhlasím se vším, co psal jeník.. co ti pomůže bílo - xxx kůže když máš exteriér momentálně dolepenej? 1.6 74kw by tě natřela, kor takovej blázen s chipem (to ti udělá jen 82 kw) a ostrou vačkou.. podle mě bys s AEE na AKL neměl šanci. ten lauf vypadá dobře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Tak a konecne denska posledni dve objednavky, objednal jsem tlumici material a dvojtou koncovku vyfuku. Ta koncovka je jen kvuli tomu, ze v narazniku byla podelna vyrezena dira a ta jedna koncovka vypadala strasne malince a skoro tam zanikala :) Jinak do 14 dnu by auto melo byt hotove, poskladane, prebarvene . . proste pripravene na provoz :) Už se těším na finálovou podobu :) ,jen si myslím že ta koncovka nebude to pravé ořechové :P za mne je nejhezčí RS koncovka,ale to je jen můj názor, a až to budeš mít namontěný tak třeba pozměním názor :P Držím palce a těším se na fotos :P :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Misel: Ver ze nenatrela :) melo by to mit tedka vykon cca stejny kolem 74-80kw (na jare zmerim na brzde) a v porovnani s 1,6 74kw? 1,6 74kw jel kamos, ktery jezdi na vsech srazech sprinty a vetsinou v kategorii byva do 5. mista, na startu jsem ho mel a do takovych 120 jsem mu jizdel . . . od 130 uz to slo ale spatne :D to uznavam, ze je silnejsi. Ale v mensich rychlostech si stojim za tim, ze je silnejsi ta moje proti seriovym 74kw :P zivocich: No me se ta RS taky libi, ale k tomu narazniku by asi tak moc nesedela :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 ja teda nechci byt rypavy a uz vubec ne neduverivy ale predstava sprintu s cca 1,5 tuny tezkou stokonovou Octou mi prijde prinejmensim vtipna a umisteni okolo pateho mista?! :) to bych chtel videt ty strely co na sprintech potkava... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 právě, taky se divím.. je to volaké čudné.. to v té kategorii byl zbytek 5. - XX místo octule AEE ne chlape, abys nebyl zklamaný .. vačka a čip ti nemůžou dát 80 kw a z výfuku moc kobyl nedostaneš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 (upraveno) Tjn, to mas vlastne narust nejakych 25 kW. Kdyz si vezmu, ze ja na svym TDI mam jiny trysky + chip a vykon se zvednul o nejakych 25 kW... :) Upraveno Leden 25, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Tady to nekdo nepochopil, nejezdi sprinty s oktou, Ale s celicou 1,8 pekne vyhonenou :) Tim sem chtel rict, ze ma nejake zkusenosti. Ja to netunim pro vykon, takze si tu rikejte co chcete 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 130km/h - ale to uz byl cil ne? jelikoz ja mam v cili 150km/h a cas 14,8 :-)a to si sebou vozim 100KW navic ale asi tak 500kg k tomu:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Ja se tady nebavim o regulernich sprinteh, ale jen tak pro zabavu normalne na nejake ceste kde se moc nejezdi a je dost siroka pro dve auta :) ale myslim, ze resit vykony v tomto tematu asi moc smysl nema 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Aha tak to pak jo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 hlavne vzhled a jaky to dela dojem na mou vekovou kategorii, hlavne na slecny v me kategorii ;) tam stačí otevřít peněženku pro dobrý dojem...... a nebo před vchod přistavit nový model BMW :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Tady to nekdo nepochopil, nejezdi sprinty s oktou, Ale s celicou 1,8 pekne vyhonenou :) Tim sem chtel rict, ze ma nejake zkusenosti. Ja to netunim pro vykon, takze si tu rikejte co chcete Tak to je neco jinyho, jestli je to ta celica TS tak se asi necha zajet dobrej cas, to ma ale snad kompresor ne?! Jinak z toho, jak jsi to v prispevku o sprintech podal, by to asi pochopil leda jasnovidec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Nevim jste jak pubertaci, tady se resi 2str. jestly ta octa natrela druhou nebo nevim. Kluk to dela protoze ma rad, rekl ze natrel a basta, verte mu nebo ne ale nemusite kazdu jeho vetu popsavat na 2str. Takz si myslim ze je dot off-topic :) nejsem moderator ale me sere proc rostahujete takove kraviny jajiN nejvic dobre zna co dela na svi octe a je to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 (upraveno) Srandovní pokec o úpravě Oktávek pro účel balení buchet :) Mě když bylo 18 let, balil jsem na GOLFA 2 rv 1985 ;) Asi si dokážeš představit úspěch (bez podvozku a kol ) A jinak, taky jsem zastánce tvorby své SW bedny ;-) je to super ji vytvářet - tahat kabely aj !!! RE Vladan: já zas takovej pokec uvítám, lepší než se bavít po 300 milionté o tom že si někdo dal RS nárazník :) Upraveno Leden 26, 2011 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Vladan :) diky moc za nazor Jinak pointfroste, tohle me jeste ceka, bedna je jen docasne reseni, protoze olanuju komolet zastavbu do kufu, ale nejsou uz penize ani cas. Na zastavbu se chystam pristi zimu nebo mozna v lete o prazdninach :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Srandovní pokec o úpravě Oktávek pro účel balení buchet ;)Mě když bylo 18 let, balil jsem na GOLFA 2 rv 1985 Asi si dokážeš představit úspěch :) (bez podvozku a kol :lool: ) A jinak, taky jsem zastánce tvorby své SW bedny ;-) je to super ji vytvářet - tahat kabely aj !!! RE Vladan: já zas takovej pokec uvítám, lepší než se bavít po 300 milionté o tom že si někdo dal RS nárazník :) Jo ale zbitecne se nacpe vlakno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Tema necham smazat :) a zalozim nove, ale az bude auto hotove Aspon se rozepisu poradne co vse je atd. Protoze potom se jiz na aute nebude nic delat :) Takze ho budete moc jen chvalit nebo nadavat na nej ;) Ale zadne dohadovani jiz nebude :lool: snad teda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Pokud by tady nekdo chtel cernou stropnici a nechtel za ni davat tolik penez, ja to vyresil celkem levne. Staci koupit cerne spraye na kuzi a tim to striknout. Vysledek je vice nez uspokojujici a hlavne to vyjde levneji a neresi se zadne posilanio a podobne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 chlape a jak to vypadá? nejsou tam třeba skvrny? chtělo by to fotečku někde na světlu, pokd ne, tak super nápad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 mne ta černa streha moc nebere jelikož my opticky zmenši prostor nad hlavou a interier samotny ale napad neni špatny a gdo je aspon trošku šikula se sprejem tak to vypada skoro jak original jenom se ta stropnice musy sundat pred lakovanim a gdyž už sundat tak je to lepši potahnout nejakym materialenm než lakovat (nebute v aute smrdet na lak ale vonet novou latkou takže aspon na par tydnu budeš myt pocit noveho auta :) ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 No da se rict, ze "lakovanim" se sprejem nejake zkusenosti mam, delal jsem si podbehy a predni masku. Takze to slo jako po masle, skvrny tam nejsou, ale kdyz to das na deni svetlo a otocis, tak sem tam jde videt, ze je to sprayem. Ale jelikozmam cerne okna, vetsina interieru je taky cerna tak to nepujde vubec videt Jinak MfM, ja to chtel taky potahnout, ale pan calounik rekl, ze lepsi volba bude tim sprayem, ze ta latka jde tezko z toho dolu a lepit to primo na to by pry nebylo idealni foto se pokusim dodat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Mam v planu presne to same Jak jsi to vyresil se sloupkama? taky sprej nebo je nechas potahnout necim??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 ale jo, za mě parádní nápad.. na foto jsem zvědavej - taky mám v autě tmu tak uvidím.. Jájo tys stříkal i ostatní plasty sprejem? (vrchy sloupků atd) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Tak tady je nejake foto, rozle byly vsechny svetla, takze to vypada svetlejsi, ale jinak je to jako uhel Jinak co se tyce sloupku, uz jsem tady psal, ze cely interier bude v laku. Vse vybrouseno a prestrikano do cerno-bile kombinace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 hmm vypadá to pěkně a koukám že tam je vidět palubka v bílé barvě hoď foto i tý palubky a nebude ti vadit že na tý bílý pak uvidíš veškerou špínu??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.