Guest houmik Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 znak se neda vyndat z pytle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 No zkusim udelat nejak lepku a prelepit co. Uvidim jak to bude vypadat. Kdyztak "jebat" na vnitrni znak Lidi, zacina se lamat chleba :/ Auto by do 20.2.2011 melo stat pred barakem a zacinam mit smisene pocity Tesim se jak malej, a zacinam mit strach s nim jezdit po nasich cestach :/ Jinak prosil bych o radu, co si myslite o tehle pneu? http://www.pro-pneu.cz/1455-nankang-ultra-...h-tl-letni.html Protoze nevim jak to bude s penezma a tyhle jsou priznive. CO myslite? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Tohle akorat v jinem rozmeru resime u me ve vlakne..... Zkus jen koukat kolem sebe. Ja jsme taky na vazkach........ Ale ohlasy na ne nejsou spatne. Ted jak budu doma budu delat havarijko a pak je mozna koupim a kdyz kvuli nich roztipu auti tak to tak bolet nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Jo takhlenc uz jsem se koukal, tak doufam ze na moje pojezdenicko to bude stacit taky kupuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 No ja se jeste nerozhodl. Jeste mam chvili cas takze na to netlacim a proste se uvidi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 ja hlavne potrebuju 225 235 mi chytaj lemy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=7575 PNEU NA PRODEJ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 a jaká barva bude Jájo? sakra, tak jsem zvědavej.. kolik v této době koštuje celolak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 Celolak jen auta nic vic stoji 20tis. Jelikoz jsem nechaval lakovat uplne vse + kola + interier, tak castka je skoro dvojnasobna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 Máš dost odvahy:) Celolak za 40. HMMM. Jsem zvědavý jak to bude vypadat, snad dobře a na srazu to okecame u pivka!! ¨ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 tak 20 tisíc za celý auto není taková hrůza.. hochu, ty se doma nevyplatíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 jo hosi na sraz se nehorazne tesim Jinak tedka jsem si udelal radost :D v sobotu bych si mel jet pro SKODA 105 bez TP, bez niceho jen tak na pole takze jsem zvedav :D Je udajne po prvnim majiteli a garazovana :) tady nejake foto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 taky jsem měl na pole - modrou se zahrádkou :) řeknu ti, to je stroj, dostane se všude.. jednou jsme bohužel zapadli do škarpy a škodovku jsme tam chvíli nechali.. Až jsme se pro ni vrátili, byla pryč! z toho plyne jedno - poptávka po takovým voze je neskutečná! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 presne tak ten zadni nahon totiz nevynahradi zadny golf, fazol nebo felicie :) proste skodarny v tomhletom jsou skvele ;) a vubec bych se nezlobil, kdyby se k zadnimu nahodnu skodovka vratila aspon u nekterych modelu :D takova fabie RS . . . <3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 (upraveno) Jajin tak kde je auto ? už je konečně doma ??????????????? nebo ti ho tam pozlacujou ? Upraveno Únor 17, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 presne tak je uz na laku? jaka bude barvicka, ruzovoucka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 No ani mi nemluvte :( jsem nervni jak pejsek :D V pondeli se tam jedu podivat. Vcera jsem mu volal a rikal, ze tam zrovna davaji prahy a kridlo :P Ze uz zbyva jen dolakovat interier a nastrojit to cele :D Takze snad do 10 dnu to bude :D doufam a pevne verim :( Uz to fakt nedavam :D A barvicka ruzovoucka nebude :( :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 ty tajnustkari :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 bude nejaka perleto co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 tusim ze Jajin psal o bile snehove z palety Ford ne?! :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Nejdrive mela byt bila perlet, pak zlata perlet a nakonec jsem skoncil, tak jak pise rehy, u Fordovske frozen white :P v pondeli sem hodim snad nejake fotky auta :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 (upraveno) Aby to nakonec nebyla Ružovaaaa :D a jen nás tu oblbuješ bílou :P a každe kolo jine barvy :D Upraveno Únor 17, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 hele hele :P s tema kolama me to napadlo :D Ale neboj, zustavam pri zemi :D jedine co bude ruzove, tak bude ten cerveny vystrazny trojuhelnik na palubce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 lentilky na kolech je coooolll to ti schvaliji!!! :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 A tak to ja zase neee :D ja se striktne drzim z venci jen cerno-bile kombinace :D ani nevis jak me stve ten modrej prouzek na SPZ :D :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 :) no tak bílá je barva pěkná, tím nic zkazit nemůžeš.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Hlavně je bílá a bílá...Na některých, obzvlášť předface Oktách, je ta bílá lehce nažloutlá a to připomíná těžce firemní auto, ale jsem přesvědčenej, že Jajinova Frozen white, která se dává na současná nová auta, tu O1 krásně omladí, myslím, že to bude super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 njn, ja mam predface bielu a je to rozdiel oproti face bielej. Mal som doma na výkend raz aj face bielu a ked som ich dal vedla seba tak to bolo poznat. Ale stejne sa mi paci aj taka a na bielu nedam dopustit :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 No a hlavne se pry bile min kradou :) Ikdyz, v dnesni dobe se krade vse jak to tak vidim :/ Tak dneska vyjimecne zadna starost o oktu :D ale u pana doktora to nepodla zrovna okey :/ :) Ze zrovna ja musim mit takovou smuuuluuuu :/ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 No hlavne aby se ti to nezhorsovalo...celkem kvalitni skolioza...pokud se nemylim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.