Přejít na obsah

Octavia by jajiN

Doporučené příspěvky

No zkusim udelat nejak lepku a prelepit co. Uvidim jak to bude vypadat. Kdyztak "jebat" na vnitrni znak :palec:

Lidi, zacina se lamat chleba :/ Auto by do 20.2.2011 melo stat pred barakem a zacinam mit smisene pocity :pivo: Tesim se jak malej, a zacinam mit strach s nim jezdit po nasich cestach :/

Jinak prosil bych o radu, co si myslite o tehle pneu?

http://www.pro-pneu.cz/1455-nankang-ultra-...h-tl-letni.html

Protoze nevim jak to bude s penezma a tyhle jsou priznive. CO myslite?

Odkaz ke komentáři

Tohle akorat v jinem rozmeru resime u me ve vlakne..... Zkus jen koukat kolem sebe. Ja jsme taky na vazkach........ Ale ohlasy na ne nejsou spatne. Ted jak budu doma budu delat havarijko a pak je mozna koupim a kdyz kvuli nich roztipu auti tak to tak bolet nebude :smich::smich::palec:

Odkaz ke komentáři

taky jsem měl na pole - modrou se zahrádkou :) řeknu ti, to je stroj, dostane se všude.. jednou jsme bohužel zapadli do škarpy a škodovku jsme tam chvíli nechali.. Až jsme se pro ni vrátili, byla pryč! z toho plyne jedno - poptávka po takovým voze je neskutečná! :palec:

Odkaz ke komentáři

No ani mi nemluvte :( jsem nervni jak pejsek :D V pondeli se tam jedu podivat. Vcera jsem mu volal a rikal, ze tam zrovna davaji prahy a kridlo :P Ze uz zbyva jen dolakovat interier a nastrojit to cele :D Takze snad do 10 dnu to bude :D doufam a pevne verim :( Uz to fakt nedavam :D A barvicka ruzovoucka nebude :( :D

Odkaz ke komentáři

Hlavně je bílá a bílá...Na některých, obzvlášť předface Oktách, je ta bílá lehce nažloutlá a to připomíná těžce firemní auto, ale jsem přesvědčenej, že Jajinova Frozen white, která se dává na současná nová auta, tu O1 krásně omladí, myslím, že to bude super :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...