libor.kratas Odesláno Červen 4, 2011 Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 jajiN : tak gratuluji k 3místu i tady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 Diky, fotky moc nemam. Jen tady jednu s kamradem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Červen 4, 2011 Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 Taktéž gratuluji!!! Někomu se líbí víc, někomu míň - ale " vo tom to je" ! Pěkná práce!!!! :angry: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 4, 2011 Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 Taktéž gratuluji k pěknému umístění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 Moc dekuju, ani jsem to necekal. Konkurence tam nejaka byla. Kamarad si vzal 2.misto z japan scene a sli jsme k autum. Pak volali moje jmeno tak jsem bezel pres pulku letiste :angry: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 Tak dneska se udelali zadni lampy z matne do leskle Dale delam do barvicek motor. Kombinace cerna-bila + ruzove sroubky Dneska jsme se taky se sousedem konecne dokopali k vyfuku. Hodili sme to nahoru, pokecali. Vyfuk tam je delany komplet celopruchoz 55mm. Ten pujde pryc a misto nej pujde komeplt celopruchoz (snad z nerezu) 50mm s koncovym tlumicem INVIDIA. Tak uvidime, snad se zadari. Rikal. ze je to prace tak na celou sobotu. Takze tedka makam na dokonceni interieru (provizorka ve folii) a na motoru. Uploaded with ImageShack.us 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 6, 2011 Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 TYSVĚTLA VYPADAJÍ PARÁDNĚ JEN TO TROCHU KAZÍ TA ORANŽOVÁ ŽÁROVKA DEJ TAM DIADEM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 No už se těším až tu Tvoji káru uvidím v sobotu naživo ve Frenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Taky se uz na vas tesim kuci :D Jen mensi problem. V sobotu mam delat vyfuk :D Takze snad prijedu ale pozdeji no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Taky se moc tesim az to v sobotu obhlidnu na vlastni oci ve Frenu... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Zadní lampy perfekt! Mnohem lepší než když to udělá někdo naopak (ty bíle dá na černo a červenou nechá ...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Otázka je, jak dalece zůstávají ty lampy funkční. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Ja se priznam, ze se mi to teda nelibi jako celek. :D Nehodnotim zpracovani bo tak neco, ale jako celek to na me pusobi strasne lacine. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Marek RS: ve dne jde videt ze neco sviti a v noci sviti paradne :D Houmik: Neda se kazdemu trefot do vkusu no :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Tak a tady troska znamka me detinskosti tak prosim, zdrzte se komentaru typu: Ze je to jak v cirkuse, je to silene a podobne Uploaded with ImageShack.us 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Ta barva , kterou nepobral foťák je červená , nebo nějaká relfexní ? Jinak takhle neni moc dobře vidět ten vzduch filtr ,ale určitě by chtěl odstínit od těch svodů ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Mě se ten motor celkem líbí ;) Jen nevím jestli je dobrý nápad na srazu ukazovat motor. Auto ve stylu Rally a motor 1,6ka. Ještě je ten motorový prostor takový prázdný, ještě bych něco nalakoval. Třeba ten plast na baterce, nebo nějaké hadice.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 ta barva kterou nepobral je reflexni ruzova. Vzduchovy filtr pujde novy - cely kit od simoty. Svody prijdou obvazat tou termopaskou nb co to je :D Jinak motor ukazovat nehodlam, je to jen na srazech kdyz mas porotu tak chteji videt motor, interier, hudbu a celkovy vzhled auta, Za vse se dostavaji body. A je to to, na cem pokulhavam. Vim ze je to minipidi moturek Ale tak aspon ozivit. Kazdopadne to neni hotove. Hadicky a lahvicky a nadobky pujdou taky vsechny do kombinace cerno-bila ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Nejake foto interieru. Jinak na tapecech nejak zaclo prosvitat lepidlo, tak jsou trosku do zluta Nevite nekdo co s tim? PS: Ta roura v kufru to uz mam nachystane pro RATZYho na sraz :( Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzos Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Opravdu krásně auto....Fakt bomba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 jo jo pěkně sis vyhrál. Máš nějak osvětlenou zadní značku nebo jezdíš bez? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Nene, zadni znacka je zatim stale bez osvetleni :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Tak to abys jezdil jenom za světla... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 No snazim se, zatim :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m_tsch Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Pořád se mi zdá, že ti nějak nesedí ten kus pod pravým zadním světlem. Blbě vidím, nebo je tam nějakej problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Nesedi. Ani levy, ani pravy Je to tim, ze je to laminatovy naraznik. Sice milotec, takze by to melo pasovat, ale nepasuje to. Tak se to musel trosku upravit no :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 no no ten motor kamo, ani neukazuj prosim te sundej to TOY z operky. Jinak je to pekne auticko kamo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m_tsch Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Jajin: Tak to jo, tak to dej rychle dohromady. Jinak musím říct, že se mi to auto líbí víc, než jsem čekal, když jsi začínal. Jenom ta folii v interiéru a kombinaci předního a zadního nárazníku se mi asi nikdy líbit nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Ta palubka musí bejt super když jedeš proti slunci :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 (upraveno) JAJIN TAK TO JE POŘÁDNÝ BALÍK V TOM KUFRU :o TY WOE CO S TÍM BUDU DĚLAT :) NO JÁ UŽ NĚCO VYMYSLÍM :D UŽ SE TĚŠÍM NA SRAZ AŽ SE NA TU TVOJÍ KRÁSKU KOUKNU Z BLÍZKA Upraveno Červen 9, 2011 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.