Přejít na obsah

Octavia by jajiN

Doporučené příspěvky

No co jsem se tak ptal, tak plavani, rehabky atd. Otec ma nejakeho znameho, ktery se stara o sebrleho atd, takze behem pristich 14 dnu bych mel jet za nim do Prahy, tak uvidim co mi tam rekne. Ale jsem z toho zklamany, presne tak jak pise Hoblik, neni to nic takoveho, ze je to ze dne na den.

Jo a lidi, nevim jake mate telefony, ale pro iPhony existuje celkem slusna aplikace, jmenuje se to DYNOLICIOUS - zmeri to vetsinu dulezitych veci ktere chcete vedet. Bohuzel jsem to jen stahl a nenastavil moc dobre, takze to nezmerilo HP. Na netu jsou o tom ale kladne reakce, ze dokaze zmerit HP +-5HP, coz si myslim ze je celkem dobre, teda pro me je to pekna hracka ;) Testoval jsem to ve fabii 1,4 16V, vysledek je jako z technicaku :D Jelo se na zimnich gumach a v 0°C takze to mozna malilinkato ovlivnilo. Navic si moc nerozumim s tou spojkou, holt neni to moje auto :smich: Tady nejake fotky jak to vypada :D

post-4870-1298059560_thumb.png

post-4870-1298059549_thumb.png

post-4870-1298059538_thumb.png

post-4870-1298059530_thumb.png

post-4870-1298059515_thumb.png

post-4870-1298059498_thumb.png

post-4870-1298059488_thumb.png

post-4870-1298059471_thumb.png

Odkaz ke komentáři

Tak dneska jsem si pujcil oktavku (1,6 74KW) a vyzkousel jiz plne nastaveny program. Bohuzel podminky u nas jsou na nic. Rano padal snih, tak cesta mokra a trosku sterku na nich, takze nez jsem se na tu jednicku rozjel tak sem trosku zagumoval :blink: A se spojkoou pri rozjezdu jsem si taky nerozumel moc :P Ale tak na to ze je to jen programek v mobilu, je vysledek myslim hezky :D

post-4870-1298118412_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

cau :lool: diky moc ;) No hele delal jsem si to sam, ale tak, ze jsem to vubec nebrousil, takze to nebylo pak uplne hladke. Jen takove vroubkovane. Ale nic se neloupalo. Myslim si, ze kdyz to trosku vezmes bruskou tak to bude dokonale ;) Staci to pak jen striknout plnicem asin 2 vrstvy, pak smirkem pod vodou, potom 2-4vrstvy barvy a nakonec 2 vrstvy bezbarveho laku. Jezdil jsem s im jen pul roku a bylo to Ok :D

Odkaz ke komentáři

Tak tedy aby to vedeli vsichni, exkurze v lakovne nedopadla uplne podle mych predstav. Auto zrovna lakovali, takze jsem se na nej mohl divat tak maximalne pres sklo :lool: Fotky nejsou. Ale muzu rict, ze ty prahy na tom vypadaji hezky :palec:

A zklamu vsechny priznice ruzove, ale na aute te ruzove teda moc nebude, no ono asi zadna :palec: (ikdyz treba mi zase neco skoci v hlave a bude ruzove vse) :lool: A taky jsem se chtel zeptat, do jake barvy by jste dali lizatko? Do cerne nebo do bile?

Odkaz ke komentáři

Jako MAIKa moc neznám, viděl jsem ho na pár rodinných oslavách a včera ve fitku a na pár dovolených a sem tam u nás nebo u něj doma, ale plně s ním souhlasím. To si raději udělej černobílou jak ji plánuješ a za zbytek si kup růžovýho peugeota :D Růžovou na octávku opravdu ne:) Proč tam nedáš nějakou sexy barvu pro chlapy (96% chlapů) třeba žlutou, fosforovou zelenou:)

Odkaz ke komentáři

Toz decka, objednal jsem poradnou ruru ;) At to jde slyset ze jedu, ne? :lol:

post-4870-1298482137_thumb.jpg

A jinak co se tyce zdravi. Dneska jsem byl v praze ve vojenske nemocnici a je az s podivem, ze m tam rekli ze se s tim da jeste necodelat. Tad yu nas rekli ze je to konec, ze se to bude jen zhorsovat. Na 14 jdu na ozdravny pobyt do prahy na Malvazinky :lol: Takze kdyby nekdo chtel se stavit na pokec :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...