Přejít na obsah

Octavia RS TDi @ Cupra4 TDi by JasteR

Doporučené příspěvky

..zatim jen par fotek Cupry4 TDI z brzdy dieselpower.. (az bude lepsi pocasi nafotim poradne)

..drive lehky chip od konkurence na 165HP @ 360Nn .. (slabsi krivka je puvodni sw, bohuzel krivka Nm neni po oskenovani moc videt)

..aktualni dieselpower chip na bezny jezdeni 182HP @ 407Nm

post-479-1256670237_thumb.jpg

post-479-1256670311_thumb.jpg

post-479-1256670318_thumb.jpg

post-479-1256670416_thumb.jpg

Upraveno uživatelem JasteR
Odkaz ke komentáři
není to náhodou Top Sport?

..nahodou ne :D projistotu jsem si to overoval i v Seatu podle VIN .. jestli to neni prestavba z Topsporta.. (Cupra 4 TDi byla pouze r.2001 a 2002 a vzdy 4x4 a vyrobylo se jich pomerne malo, mozna i diky zakladni cene ca 850T,- ) Topsport se delal az po skonceni prodeju Cupry od ca rv.8/2002 a prevazne uz jen FWD a s oholenou vybavou, v serii bez Recaro sedacek, Cupra volantu, Cupra pedalu atd... vzadu bylo pro 4x4 uz jen oznaceni "4" -bez znaku "cupra" ...

PS: hodne lidi si plete i Topsport/FR/Cupra s Cupra R, ktera byla ale jen 154kw benzin a s jinejma naraznikama..

Odkaz ke komentáři

Ahoj pane, jakto ze prechazis ke spanelum ? uz jsi dosahnul vrcholu v octavce ? Auticko vypada pekne, hlavne ten hardware pod kapotou, ja osobne bych seata nedokazal prenest pres srdce kvuli tomu vnitrku ale to je asi pro tve potreby vedlejsi. Octa uz nebude k videni na sprintovaci draze ?

Jen se zeptam jaky je rozdil mezi golfem IV nebo borou ARL a 4X4 ? Myslim hardarove ?

Odkaz ke komentáři
Ahoj pane, jakto ze prechazis ke spanelum ? uz jsi dosahnul vrcholu v octavce ? Auticko vypada pekne, hlavne ten hardware pod kapotou, ja osobne bych seata nedokazal prenest pres srdce kvuli tomu vnitrku ale to je asi pro tve potreby vedlejsi. Octa uz nebude k videni na sprintovaci draze ?

Jen se zeptam jaky je rozdil mezi golfem IV nebo borou ARL a 4X4 ? Myslim hardarove ?

..motor, turbo, prevodovka, ic a haldex by mel byt stejny.. Cupra ma co do hardwaru akorat daleko lepsi podvozek a jinak nastaven posilovac.. ja chtel 4kolku na zimu a ARL 110Kw TDi.. a to Octavka bohuzel nikdy nebyla.. a Golf4 me nebere hlavne z exterieu vypada nudne, pokud nema R32narazniky.. palubku ma lepsi to ano, Leon prebira z A3ky ale oproti tomu se me Leon vzdy libyl, obzvlast Cupra je vic sexy ..proste autoemocion :palec: .. pri jizde hlavne na okreskach v zatackach je to proste o jinych zazitcich nez s RSem..

Octavka by mela urcite jeste rezervy, ale na FWD honit kone uz nema prakticky vyznam, ale zase je to praktictejsi auto, naky sprint si sni jeste urcite dam :) .. je to moje srdcovka :o

Odkaz ke komentáři
A budes s tim delat neco vice nebo zustanes jenom u chipiku ?

..ctyrkola je tezka, naky kone by se hodily vzdycky, na zimu nic neplanuju, stejne nejsou penize, uz ted sem v minusu po zaplaceni pojistky a havarijka takze uvidi se casem ... na zrychleni do 100kmh je to tak nastejno s Octavkou ca 7s, agilita je lepsi u Leona ..hlavne v zatackach tak o 100%, ale od vyssich rychlosti je RSka urcite rychlejsi..

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...