Přejít na obsah

Octavia RS TDi @ Cupra4 TDi by JasteR

Doporučené příspěvky

Octavka se me vzdy zamlouvala, obzvlast co jsem poprve videl faceliftovou verzi a pak se svezl v ORS, tak sem zatouzil Octavku mit :D

Liftback ma elegantni tvary jako maji sedany, ale prakticnosti je o levl jinde a zahovava si i dnes nadcasovy design...

Nejake penize jsem mel nasporene, neco jsem si mohl pujcit (dlouho budu vdecny rodicum za moznost jim to vyhodne splacet, ostatne jsem rad, ze jsem si auto vesmes zaplatil sam, clovek pak ma k autu uplne jiny vztah, nemam rad typky ktery machrujou autama od fotrika a podle toho to auto pak vetsinou dopada :) ..), takze cesta k autu byla celkem volna...

Puvodne jsem chtel Fabii, ale po svezeni v Octavce jsem si radsi priplatil, rozdil nebyl o tolik vyssi a jak uz jsem psal vyse mam radsi tvary sedanu nez hatchbacku...

Nasledovalo hledani slusneho auta do 220t,- ..po delsim hledani jsem padl na tuhle, ktera me zaujala krasnou cervenou barvou a puvodnim cerveno-cernym interierem, po obhlednuti auta na zvedaku od souseda mechanika a svezeni bylo rozhodnuto...

Koupil jsem ji v lete roku 2005, je to puvodne 90PS TDi, Liftback, barva Cervena Rally, MR2001. ..nasledovalo hodne uprav a postupne jsem ji prestavel na RS TDi...

12.4.2008 odbrzdeny realny vykon (zadne placebo tabulky chiperskych firem) je 186HP a 436Nm...

Aktualni vykon s novym turbem 154Kw @ 475Nm..

Aktualni Prezentacni Video - ZDE

Provedené úpravy:

-- Exteriér --

Predni a zadni RS naraznik

ochranne listy v barve vozu

xenony

sterace Bosch AeroTwin

RS koncovka

WRC kridlo

ledky v parkovackach

Parkpilot

folie Llumar

-- Interier --

komplet RS M.R.2003- radicka, rucka, volant, vyhrivane sedacky, tapecy, cerna stropnice, dekor stredoveho panelu, kozena loketka, pedaly, atd.

tempomat

budiky LaK s Maxi-Dotem

vystrelovaci klice

cerveno-bile podsviceni interieru

ESP vcetne ASR, ABS, MSR a MBA

Climatronic

-- Motor --

..2005 vstrikovaci trysky- SPRINT 764 od DieselPower.cz

..2006 130PS VNT Turbo by Andre.

..ReeshaChip.

..namereny vykon na brzde: 153PS, 364Nm. (150PS+ od3200 - 4500ot.)

...1.8.07 nove silnejsi zavodni trysky Race520, sani z FRS lepsi airbox aj. ..cca 170PS..

..10.10.07 nove vetsi 150PS VNT Turbo a vetsi 12mm hlava cerpadla ...cca 180-190PS

..27.1.08 nove zanovni dlouha 5-stup. prevodovka Vmax 243km-h dle GPS

..5.2008 Velky Intercooler a Nove Special Hybrid Turbo by Andre 2??PS 4??Nm .

..24.7.08 motor dostal nove vnitrnosti z 96/110Kw, keramicka spojka Sachs Race a pal. cerpadlo z TDi PD

..2009 naky drobnosti EGR Pipe Kit a Kat OFF chladic oleje z 110Kw atd..

..5.09 kompletni vyfuk na zakazku

..7.09 upravene vedeni vzduchu od IC

..9.09 upravene cerpadlo od Mr. Holze

-- Podvozek --

RS -tlumice, pruziny

-- Kola --

Letni: 7x17" BSA Motorsport Ultralight

pneu Pirelli Bridgestone Potenza RE 050

215/45 R17

Zimni: 7.5x16" Ronal R41

pneu Pirelli SnowSport

205/55 R16

-- Brzdy --

RS -kotoucove s vnitrim chlazenim, ATE PW vpredu 312mm, vzadu 256mm.

-- Muzika --

Navi Dx

CD menic

repro od DSL

vpredu PS6A vzadu B5

vytlumeni dveri od Rachot.com

post-479-1246767018_thumb.jpg

post-479-1246767107_thumb.jpg

Upraveno uživatelem JasteR
Odkaz ke komentáři
Hele mě ta napadlo do parních lokomotiv se dávalo sejtko na zachycování sazí. To by se ti taky možná hodilo ne :palec:

A k cemu by to bylo doby pro vykon ???? :smich: ..spis mam naopak problem dostat tam dostatek nafty, pal. pod. cerpadlo z TDiPD uz pravdepodobne nestiha, i proto neni idealni predvstrik a to ma vliv i na mirne zvysenou kourivost..

Odkaz ke komentáři
video supr jako vždy.. :P

Ale hlavne sme meli protekcni vsutepnky, ja byl tusim za support nebo mechanik :mrgreen: takze volny vstup do boxu , na vsechny tribuny a do pitu az k zluty care, pak uz je jen cervena pro fotografy :mrgreen: ...ale jeste tam bylo i VIP Lounge primo pro teamy Audi, Lexus, BMW atd.. tam to bylo zase o jinym, kaviar vsude a sampansky teklo proudem z ledu vytesany Audi R8 ..aspon co jsem tam nakoukl pres ty gorily :lol: ... tam nebylo po krizi ani pamatky... denne sem tam videl asi 20kousku Audi R8 bezne treba i 8aut za ssebou... treba tam jezdil rano naky deda s novym porsche.. jen tak porad dokola, prijel k nam u hotelu pozdravil a jel zase dal, ... bezstarostny zivot... na to jaky to jsou vesnice, tak tam posledni roky tecou miliardy eur.. ted tam staveli nakou horskou drahu... 0-100 za 2s prej :pivo:

post-479-1247602892_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...