stringo Odesláno Srpen 18, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2014 Vzhledem k poničení klasického nárazníku na OII mám v plánu dát OII RS nárazník (předFL). Pokud jsem vše dobře pochopil, tak použiju sklíčka z origo mlhovek a do nich napasuju vnitřky z LED FIIRS. Spáruju konektory a potom nechám u Ferdy překodovat. Tímto zásahem přijdu o mlhovky, resp. fci corner??? Nebo lze používat denní a zároveň corner jako to funguje na původních mlhovkách? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tominors Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 je nějaká možnost upravy scouta na denní svícení aby mi zůstali mlhovky a zároveň sem nevrtal nějaky příšernosti do nárazníku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 podle mýho nakodovat ameriku, je jediná možnost.... Ledky ti nikdy nebudou fungovat jako mlhovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
black@mates Odesláno Říjen 20, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 Lidi mám je tam taky(Denní LED místo mlhovek RS) ale mám problém v létě se nemlžely,ted se začinají mlžet nevíte co stim? Ahoj co to mas za ta cerna svetla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Listopad 5, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 Pasuji nejake origo LED (napr.FII,nebo Scout FL) do narazniku RS pred FL,aniz by se muselo neco kuchat predelavat streva LED do puvodnich mlhovek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 6, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 ne, nepasují 0 Citovat Odkaz ke komentáři
biimbo Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 zdar lidi,mám OII 4x4 předface předělanou na face scouta a taky od rolbaře dodělaný LED přes světelný senzor. Akorát i když se LED v noci ztlumí na 50%, tak na mě někteří balvani blikají, že na ně svítím mlhovkama. Nestává se vám to taky? A jak to má správně fungovat? Už jsem potkal pár face scoutů,který měly LED svícení, ale svítili hlavníma světlama a LEDky byly zhasnutý uplně. Je to teda takhle správně? Nemělo by to být když otočím kolečko na doraz do prava na potkávačky,že LED uplně zhasnou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Mas to dobre :) mas dve moznosti... Bud takto ako to mas, ze prii stretavackach denne LED pohasnu, alebo sa vypnu uplne.. aj origo FL RS to ma riesene ako ty :) takze bud v klude ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 (upraveno) Origo FL RS nema denne v hmlovkach, ale zvlast :P Ja by som si dal to denne svietenie pri zapnutych stretavackach uplne vypnut a nie len stlmit. RS FL ma denne ledky preto stlmene, lebo su to zaroven obrysovky, ktore nema v hlavnych svetlach ;) Rolba ti to nakodoval ako ma RS FL? Cize parkovacky ti v hlavnych svetlach vobec nesvietia? Upraveno Únor 15, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
biimbo Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Parkovačky normálně svítí, jsou tam xenony natačecí do stran,z čeho to nevím,jestli RS nebo něco jinýho, koupil jsem to od kluka z fora, co se s rolbařem zná a zapojení dělal on. Ty LEDky jsou řešený přes relátko,takže kodováním s nima nic neudělám a parkovačky s tlumenýma svítí současně.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 (upraveno) A ako si docielil, ze sa stlmuju na 50%, ked nie kodovanim? Ci nejak inak? Ak mas parkovacky v hlavnych svetlach, tak denne by malo uplne zhasnut pri zapnuti xenonov, alebo parkovaciek....ale aj nemusi, no aby to zase niekomu nevadilo, napr. tym co maju pomahat a chranit :D Upraveno Únor 15, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
biimbo Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 což já vím, já jsem mechanik, ne elektrikář :-) proud na 100% je vzat od klíčku, proud na 50% někde ze tlumenýho světla. Nevím, neznám schémata, to jsem se dočetl v jiným tématu tady.. a právě kdyby zhasnuly úplně, byl bych radši 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 aby ti zhasly parkovačky v led denním po rozsvícení světel ( LED by se chovaly jen jako denní svícení), resp parkovaček, tak by se to muselo jinak zapojit, funkčně je to zapojené jako to má origo scout s LED denním svícením 0 Citovat Odkaz ke komentáři
biimbo Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 ale mě je divný, že jsem potkal dva face scouty, který měli LED taky, ale svítili xenonem nahoře a LED nesvítili vůbec ani na 50%. Jako určitě se ozvu a domluvíme se na předělání. Já bych pak dokodoval Ameriku a na ruční brzdu by mi to aspoň na při nastavení na automat zhaslo a nesvítilo vůbec nic. Co by obnášelo nahodit tam mlhovky s corner funkcí? To by se mi možná líbilo víc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 možná to tam nebylo originál... plno je jich předělaných na LED, jinak na tyto nejde nic kódovat, vše jde mimo jednotku, dá se dát nazpět mlhovky, ale musí se zase změnit zapojení a pokud to není MR08, tak i jiná BSG jednotka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 17, 2015 Sdílet Odesláno Březen 17, 2015 viete mi povedať čísla pinov ktoré potrebujem na prestavbu pre predFL RS hmlovky? konektory už mám.. vďaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 17, 2015 Sdílet Odesláno Březen 17, 2015 myslím že by to mali byť N90684505.. pozriem v garáži či ich náhodou ešte nemám... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 17, 2015 Sdílet Odesláno Březen 17, 2015 ok pozri, objednávam potrebný počet kusov ty už snáď vieš koľko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 17, 2015 Sdílet Odesláno Březen 17, 2015 že si to ty tak aspoň 6... :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 17, 2015 Sdílet Odesláno Březen 17, 2015 kus á/PBZ?? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
scout2 Odesláno Duben 10, 2015 Sdílet Odesláno Duben 10, 2015 Zdravím pánové našel by se prosím někdo kdo by naprogramoval ty LEDky na denní svícení v okolí Strakonic? Je to scout r.v. 2009. Mám je tam již namontované, ale naprogramování nedám:-( díky za info Radek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
biimbo Odesláno Duben 15, 2015 Sdílet Odesláno Duben 15, 2015 Dnes jsem mluvil s majitelem CB Auta v ČB a koukal na jeho Scouta s origo LED z výroby v nárazníku a světelným senzorem. Po manuálním zapnutí parkovaček z automatu zhasnou LED v nárazníku, po zapnutí tlumených jsou furt zhasnutý. Žádný pozhasnutí na 50%. Auto má od nova, LED z fabriky. Tak jak to teda má být? Už je to třetí Scout s LED co mu LED s xenonama nesvítí. Dva jsem jen potkával, na třetím jsem to zkoušel osobně.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 15, 2015 Sdílet Odesláno Duben 15, 2015 Zdravím pánové našel by se prosím někdo kdo by naprogramoval ty LEDky na denní svícení v okolí Strakonic? Je to scout r.v. 2009. Mám je tam již namontované, ale naprogramování nedám:-( díky za info Radek Ferda25 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jiri@23 Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Zdravím panové. Bylo by možné napsat mi email případně tel. číslo na člověka jménem Rolbař??? Chtěl bych udělat to led denní svícení do mlhovek. Můj email sidlo.j@seznam.cz Moc děkuji HOOOTOOOVOOO!!!!!! Pánové,Jarda zvaný ROLBAŘ je prostě machr!!!Krom jiných blbynek co mi dělal nad plán jsou denní LED tam kde mají býta fungují tak jak mají a bez chybové hlášky!!!!To vše za čisté dvě hoďky práce!!!!A jak to sedlo??? No líp jsem to ani nečekal!!!Z původních mlhovek se vycvakla parabola (mimochodem to bylo jak psal Woody)a místo ní se nacvakla parabolka LEDek i s tím zadním chladičem,maličko se to tam vyklaloale fakt tak o 0,5mm tak se to bodlo na 4 místech silikonem.Celé se to zpátky zadeklovaloorigo zadní pokličkou té mlhovky.Jelikož se to udělalo na původní 2pólový konentor a já vermomocí trvalna druhé funkci těch LEDek (umějí se při parkovačkách a hlavních světlech ztlumin na 50% svitu)tak musel Jarda ještě vytáhnot z té zadní pokličky jeden kablík.Je tam takovej ideální výlisekkterým vyšel kablík ven a ještě se tam krásně napasovalo gumové těsnění.Zpět do nárazníku šla komplet celá původní mlhovka pouze se střevy LED.Zapojení se udělalo tak,že se zrušila funkce mlhovek a do origo konektoru v nárazníku se poslalo (přes relátko)napětí spínané zapalováním,pak po otočení zapalování LED svítí na 100%Při přepnutí na parkovačky a následně i na hlavní světla tam jde štáva právě od parkovaček a LED svítí na 50%Před jízdou k Jardovi jsem se na celou operaci tak těšil že jsem doma zapoměl foťák a tak fotky z průběhu operace nemámpouze výsledek celé akce.Snad to na těch fotkách bude trošku vidět co a jak.Závěr: Jarda je prostě machr,jako jedinej do toho bez problému chtěl jít a nakonec to bylo mnohem a mnohemjednodužší než se to zdálo,hlavně to napasování se nikomu nezdálo a nikdo to nechtěl zkusit!Jardooooo ještě jednou VELKÉÉÉÉÉ DÍÍÍÍKYYYY!!!!! Tak,že kdo má RS nárazník a rád by řešil denní LED stejně jako Já origo LED Škoda s homologací místo mlhovek,tak stačí objednat díly 530941067 a 530941068 (ofiko cena 1450,- až 1490,-/ks) a objednat se u Jardy. Jen tak mimochodem foto č.4 - až jsem se lekl jak to v šeru svítí na těch 100%!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Květen 21, 2015 Sdílet Odesláno Květen 21, 2015 http://www.cardiagnostik.cz/index.php/provozovny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosta RS Odesláno Červenec 2, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 Ahojte.. nemáte také problém že se vám to mlží? i když neprší auto celou dobu v garáži.. teplo, zima prostě se to mlží.. nové LED i mlhovky :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal Picko Odesláno Říjen 8, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2015 Poradí me nekdo,kde bych sehnal led denní sviceni origo FL RS za rozumnou cenu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.