drastys Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 podle men típek :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 podle men típek :-) Tak co? Dorazil náraznik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 jeste, pocitam ze zitra nebo pozitri, precejenom je CP pomalejsi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 ja mám s ČP veľmi zlé skúsenosti ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 My doma taky - borec s pojištěním u ČP naboural brudera a šílené tahanice s plněním, i když měli ten hloupý euroformulář, podepsaný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plutonium-Michal Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 My doma taky - borec s pojištěním u ČP naboural brudera a šílené tahanice s plněním, i když měli ten hloupý euroformulář, podepsaný... myslím že je řeč o České poště, mě taky ještě nedorazil doufám že zítra.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Ale tu asi ide o Českú poštu keďže čaká na doručenia nárazníka.... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Problémy jsou s oběma :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 jj česká pošta ... :-) .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Plutonium: no doufam ze to nam obemadorazi vporadku .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 narznik dneska dorazil... je v celkem dobrem stavu ... vsechno pujde rozlestit az na dve mista ... jedno je dole a nejde skoro videt, takze to bych az tak neresil ale druhe je na leve strane a to budu muset nejak vymyslet :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 tak tady jsou nejake fotky ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Říjen 8, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 Tak ses konečně dočkal. :) Ale u té pravé mlhovky to je dobře dojebané 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 8, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 Drastys: já si myslim že za ty peníze neni co řešit.Povedlo se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 No je to dojebane, ale je to spise ze spod, takze to nepujde moc videt, tam bych to zatrel jenom tuzkou a nikdo by nic nevidel, spise me sere ten levy bok, tam je to taky skrable a nevim co s tim ... :-( ROMARIOOO: za ty prachy je to urco dobry ... STORM: mysli na me az potkas toho znameho lakyrnika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plutonium-Michal Odesláno Říjen 8, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 No je to dojebane, ale je to spise ze spod, takze to nepujde moc videt, tam bych to zatrel jenom tuzkou a nikdo by nic nevidel, spise me sere ten levy bok, tam je to taky skrable a nevim co s tim ... :-( ROMARIOOO: za ty prachy je to urco dobry ... STORM: mysli na me az potkas toho znameho lakyrnika tak u mě ještě nic nedošlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 hmm... divny, rikal ze to posila najednou ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Říjen 8, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 Pěkný , asi si taky založím boční fond na RS nárazníčky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 jj vypada to mnohem lepe Ja jen musim poresit skrabance :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 8, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 No je to dojebane, ale je to spise ze spod, takze to nepujde moc videt, tam bych to zatrel jenom tuzkou a nikdo by nic nevidel, spise me sere ten levy bok, tam je to taky skrable a nevim co s tim ... :-( Sikovnej lakyrnik co umi rozstrik max 2000, halt barva neco stoji a nemuze ji tam dat jen kapicku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 no uvidime ... on je to jen na leve strane jinak myslim ze vsechno ostatni pujde rozlestit :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 tak ted mi volala pani z PPL ze pro me maji zasilku a to jsou posledni kousky co mi chybi na RS naraznik(mrizky a krytky) .... BTW: pouzivate neco na ochranu laku v zimnim obdobi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Říjen 9, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 Já auto akorát párkrát do roka navoskuju, ale taky existuje průhledná fólie nebo taková ta nevzhledná "hadra", co se dává na předek, ale nevím jak se tomu přesně říká ani z čeho je to vyrobený, připomíná mi to na pohled nějakou koženku nebo tak něco, přišlo to snad z Ameriky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 Hosi pruser, koupil jsem spatne mlhovky :-(( Nejsou do RS narazniku ,.... podle me jsou to na Fabku :-(( ..... kuva co s nima ted budu delat? :-((( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 9, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 Ježiši...podle čeho jsi to objednával chlape? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 9, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 lol... sry Drasťo... ale koukám, že nakupuješ stejně dobře jako já... viz. moje koncovka výfuku :) kdes kupoval??? v nejhorším případě je střelíš tady na netu a koupíš ty správný! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 no kupoval jsem je na aukru, no a borec u nich mel napsano ze jsou na O2 RS ....Ja podle obrazku nepoznal ze to nejsou RSacke, protoze jsem je nikdy vytazene nevidel :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 10, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 no, jestli bude nějaké příště, tak to chce kontrolovat čísla dílů... ;ú 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 mas recht vorliku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.