drastys Odesláno Září 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2010 no Já to budu asi každopádně zjišťovat jestli by to šlo nebo tak dám vědět kdyby bylo něco nového :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 Tak ono to určitě půjde, ale nevím fakt jestli bez demontáže, protože logicky, musejí tu folii přehnout přes hrany lišt... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Září 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2010 tomu rozumím, ale ty lišty tam jsou přinytované ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 To ani člověče přesně netuším, ale je to možný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 nytovane ne, ale zatavene... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Září 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2010 tak to je jeste horsi ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 da se to odvrtat a pak dat na sroubky, jako to udelal Luky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 Tak to není špatný nápad, pokud to nějak rozumně jde udělat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Září 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2010 no asi bude zalezet na tom jestli se to tam bude skutecne dat rozumne uchytit .. Mischicka: tak ten pripravek je Textil Cleaner od Sheronu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2010 chlapi, poraďte jak na demontáž pravého výdechu topení ... myslím ten který fouka na okno ... potřebuji opravit ty lištičky , protože mi dvě vyskočily po tom co se mi o to někdo opřel ... :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Zvažuju že bych vyměnil sedačky za jiné, už nemám nervy na ty fleky na te světlé látce ....:-( Našel jsem na aukru z OII FL, ty by určitě pasovaly, je to tak? Druhá věc je, kyž chci ať mají vyhřívání ve předu tak už musí být v te sedačce, nejde to přehodit ze staré na novou, že jo? Teď jdu mrknout jesště tady na fórum jestli náhodou někdo něco takového neprodává ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 sedačky FL a předFL jsou totožné...výhřev radši sežen v sedačkách, ten rozdíl peněžní není tak velky a z elegance FL se v 70% daji s výhřevy hned sehnat.... přehazování a rozčalouňování 4 sedaček je na oprcání kdyby jsi nesehnal, tak napiš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 je mi to jasné že dodělávání výhřevu je na hovno ... btw: asi by jsme měli hodit řeč(o sedačkách :-) ), až budeš mít chvilku jak půjdeš z práce tak se ozvi, seběhnu dolu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 zdravím partiju po dlouhé době ... Včera proběhla výměna mých původních sedaček za sedačky z FL Elegance a tentokrát černé ...vše je v pohodě až na dvě drobnosti. Musí se vyměnit konektor pro airbagy v předních sedadlech a vypadá to, že zadní boční dva díly(takové ty malé krajní) sedadel jsou zevnitř jinak vykrojené než původní předFL, tak musíme vymyslet co s tím, protože nesedí moc dobře :-/ Pak podám info jestli se zdařilo ... Všem přeji zimu bez bouraček ...!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Duben 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Sedadla vyřešena a sedí dobře ;-) Provedl jsem ještě opravu pískajících předních oken - promazání kolejniček a tahel ve dveřích a zatím nepískají, uvidíme jak dlouho to vydrží .. Teď bych měl doatz ... Nevíte zda jde někde sehnat prut antény, který teď dávají na OII Tour? A šel by vůbec vyměnit za ten stávající co mám? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Nevíte zda jde někde sehnat prut antény, který teď dávají na OII Tour? A šel by vůbec vyměnit za ten stávající co mám? Mám ho vyměněný, koukni do vlákna cenofka kolem 380kč v salonu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Duben 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Jj kukam, vypada to dobre :-) Zmenila se nejak kvalita prijmu signalu? Jak se sundava ta stara? Nekde jsem cetl ze vysroubovat co nejvice, sklopit a zatahnout, je to tak? Musel jsi nejak upravovat samotny prut nebo to paslo uplne bez problemu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Příjem stejný, demontáž původní jak píšeš a na té nové musíš seříznout tak 4mm gumy, protože ten šroub je do té původní patky krátký. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Duben 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 ok, diky moc za info... ještě dvě otázečky ...jde pak ta antena normalne sklopit ? A normalne si to seriznul nozem jo? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Mám ji taky. Sklopit ti nepůjde, protože už ji normálně vyšroubuješ, nedrží tam stejně jako ta původní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Rizl jsem to skalpelem presne jak na Viktorove obrazku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Já lámacím nožíkem, nakonec trošku víc než jsem měl, ale snad to ničemu nevadí, že to úplně nedoléhá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Duben 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 oki chlapi, děkuji moc za veškeré info !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 tak auto u doktora :-( Přijel jsem domu, přibrzdil jsem a auto chciplo. Už nenastartovalo, jen chytnlo a hned zase chciplo :-( ... tak jsem ho odtlacil k sousedovi ... diagnostika nic :-( ... vymane svicek nic ... :-( V pondeli se uvidi ...ted mam FII HTP zapujceno .. Jsem zvedav co to bude kuva ... :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2011 takže závada odstraňena, proběhla výměna palivového filtru a vše je ok ... jsem rád že to dopadlo takhle a nebylo to nic závažnějšího ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 10, 2011 Sdílet Odesláno Květen 10, 2011 Drasto: takže palivový filtr způsoboval chcipání auta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2011 ani ne tak chcipani, jako ze to skoro neslo nastartovat, byl asi zasrany ... chytlo to tak na 2s a chciplo, asi tam slo malinko benzinu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 Nemáte někdo zkušenost s touhle firmou? www.powerchip.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 18, 2011 Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 mam!! je to muj dobry znamy.. a mam od nej sam delanych 5 aut.. a i lidem v mem okoli jsem to domluvil.. vzdy bez problemu.. princip stahnuti puvodnich dat a druhy den nachystana individuelni mapa.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 to byly asi vsechno TDIcka co? Já právě zvažuju, že bych jím nechal upravit mou 1.6MPi ...s tim asi zkušenost nemáš že jo? Otec od nich dostal právě tady v OV leták a nabídli mu docela zajímavé hodnoty po úpravě na jeho Pazoutu 207... a ze by snad měli mít tady v OV zastoupení ale nic nemůžu najít ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.