Přejít na obsah

drasťova Corrida

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Zvažuju že bych vyměnil sedačky za jiné, už nemám nervy na ty fleky na te světlé látce ....:-(

Našel jsem na aukru z OII FL, ty by určitě pasovaly, je to tak?

Druhá věc je, kyž chci ať mají vyhřívání ve předu tak už musí být v te sedačce, nejde to přehodit ze staré na novou, že jo?

Teď jdu mrknout jesště tady na fórum jestli náhodou někdo něco takového neprodává ...

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

zdravím partiju po dlouhé době ...

Včera proběhla výměna mých původních sedaček za sedačky z FL Elegance a tentokrát černé ...vše je v pohodě až na dvě drobnosti.

Musí se vyměnit konektor pro airbagy v předních sedadlech a vypadá to, že zadní boční dva díly(takové ty malé krajní) sedadel jsou zevnitř jinak vykrojené než původní předFL, tak musíme vymyslet co s tím, protože nesedí moc dobře :-/

Pak podám info jestli se zdařilo ...

Všem přeji zimu bez bouraček ...!!!!

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Sedadla vyřešena a sedí dobře ;-)

Provedl jsem ještě opravu pískajících předních oken - promazání kolejniček a tahel ve dveřích a zatím nepískají, uvidíme jak dlouho to vydrží ..

Teď bych měl doatz ...

Nevíte zda jde někde sehnat prut antény, který teď dávají na OII Tour? A šel by vůbec vyměnit za ten stávající co mám?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

tak auto u doktora :-(

Přijel jsem domu, přibrzdil jsem a auto chciplo. Už nenastartovalo, jen chytnlo a hned zase chciplo :-( ... tak jsem ho odtlacil k sousedovi ... diagnostika nic :-( ... vymane svicek nic ... :-(

V pondeli se uvidi ...ted mam FII HTP zapujceno ..

Jsem zvedav co to bude kuva ... :-(

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

to byly asi vsechno TDIcka co?

Já právě zvažuju, že bych jím nechal upravit mou 1.6MPi ...s tim asi zkušenost nemáš že jo?

Otec od nich dostal právě tady v OV leták a nabídli mu docela zajímavé hodnoty po úpravě na jeho Pazoutu 207... a ze by snad měli mít tady v OV zastoupení ale nic nemůžu najít ...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...