drastys Odesláno Červen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 Pipak senzoru zakoupen od BadySe, výměněn a zase krásně čistě pípá :-) Vady laku nafocene servisem a poslane do MB, ted jen potvrzeni ze se muze zacit s opravou a jde se na to .. V nejblizsi dobe probehne vymena kotoucu vepredu, protoze mi pri pribzdovani zacaly kopat do volantu... hodne neprijemne vibrace ... Další úprava co proběhne bude výměna vzpěr patých dveří za klasické originální místo přetlakovaných s pružinama co tam mám teď. Sice se to krásně otevírá, ale dveře kufru to odtlačuje tak o 0.5cm a myslím že to není úplně ideální ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 Takže jsem zakoupil vzpěry, říkal jsem si že zkusím neorigo a asi to byla chyba ...ne nedarmo se říká : "nejsme tak bohatí aby jsme kupovali levné věci" ... když se kufr otvírá vše je OK až do doby kdy píst dojde na konec , v tu chvíli to s celýma dveřma škubne ..:-/ Myslím, že je to tím, že ten píst jede pořád stejnou rychlosti a neztlumí to ... prostě to na ten doraz narazí :-(( Nevím jestli s tím půjde něco udělat kurňa :-(( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červen 23, 2011 Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 Zahoď je, kup pořádné s koncovým tlumením. Originály tlumí na obou koncích. Taky jsem kdysi měl ty polské za 200 a po jednom otevření letěly do kontejneru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 covece, mas asi pravdu ... :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2011 Origo vzpery zakoupene a paradicka, skoda ze jsem je nekoupil rovnou :-( Zaroven zakoupeny i nove origo sterace, protoze stare uz skoro nechavaly na skle vice vody nez setrely :-D Ted jsem jel nedavno po mistecke a rikam si proc tady tak hezky u kraje stoji modra FL OII s Tckovou znackou, ze by se merilo? Tak si hezky pribrzdim a pomalinku kolem nich projizdim a v aute dva panove v reflexnich vestach a za oknem kamerka :-D Takze bacha na nove FL co se tady kolem Ostravy motaji :-)!!! Pokud se nepletu tak maji jeste stribrnou ...;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červenec 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 Takze predni kotouce a desky vymeneny, uz to konecne nekope do volanty pri dobrzdovani z vysich rychlosti :-) A mala novinka ... na oknech folie, vepředu 35% a vzadu 20% ... spokojenost :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 22, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 Moc pekny auticko,at slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 Chlapi, dneska ráno jsem přišel k autu a okno u ridice stahnute uplne dolu. V aute nic nechybi, zadna znamka nejakeho poskozeni.... jsem si na 99.9% jisty, ze kdy jsem vecer prijel tak jsem okna pozaviral. Muj dotaz ... je mozne aby z nejakeho duvodu okno sjelo dolu? Pripadne muze se stat ze bych treba v kapse stisknul na delsi dobu tlacitko odemykani aby sjely okna, ale sjelo pouze jedno? Mi se to zda nepravdepodobne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 nevim jak u okty ale me se u Roomsteru stava, ze kdyz vytahnu okno u ridice uplne nahoru tak se zase samo stahne uplne dolu a je jedno jestli to vytahuju zevnitr tlacitkem nebo to zaviram na dalku pres klic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 jedine tohle me napda, protoze je fakt ze jsem odchazel od auta tak jsem podrzel tlacitko pro zamceni jen tak pro jistotu , ze zzvyku, a na okno ridice jsem nevidel ... tohle by moznost byla ale jeste se mi to nikdy nestalo ... stalo se mi to parkrat a miste spolujezdce ... btw: nevi nekdo cim to je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 30, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 Chlapi, dneska ráno jsem přišel k autu a okno u ridice stahnute uplne dolu. V aute nic nechybi, zadna znamka nejakeho poskozeni.... jsem si na 99.9% jisty, ze kdy jsem vecer prijel tak jsem okna pozaviral. Muj dotaz ... je mozne aby z nejakeho duvodu okno sjelo dolu? Pripadne muze se stat ze bych treba v kapse stisknul na delsi dobu tlacitko odemykani aby sjely okna, ale sjelo pouze jedno? Mi se to zda nepravdepodobne.... Myslím, že to tu někdo už popisoval jako problém - dělalo to auto samo, žádné mylné zmáčknutí tlačítka, zkus pohledat. nevim jak u okty ale me se u Roomsteru stava, ze kdyz vytahnu okno u ridice uplne nahoru tak se zase samo stahne uplne dolu a je jedno jestli to vytahuju zevnitr tlacitkem nebo to zaviram na dalku pres klic. Podle mě je tam nějaká překážka (cizí těleso, poškozené těsnění, apod.) a ochrana proti skřípnutí prstů to vyhodnotí a sklo spustí dolů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Stalo se mi to taky...docela dost neprijemny pocit prijit k autu s otevrenym okynkem...obcas to udela...tak vzdycky necim prostoucham to tesneni kam okno zajizdi, jestli tam neco neni a pak mam na delsi dobu klid...a kdyz zaviram okna dalkove ovladacem, tak to okno radeji sleduju no.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 to není moc dobré ... :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondra Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Může to udělat i nějaká malá nečistota ve vedení okna takže je lepší na ty okna kouknout jinak jistotu nebudete mít nikdy.. známý zas musel spolujezdcovo okno zavírat na třikrát a tam byl v prdeli motorek stahovačky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 MI ani tak nejde o to ze by se mi to nezavrelo pres ovladac, ale ze se mi samo otevrelo aniz bych to ovladacem zaviral ... :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 Po delší době nějaké foto :-) a tady malé srovnání "skoro" stejných aut :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 25, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2011 Nedávno jsem takhle parkoval před černým Mustangem Shelby 500, taky jsem neviděl rozdíl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Srpen 25, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2011 to ž jsem párkrát potkal, to má někdo s tieta ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2011 BadyS: nene :-) je to od mkdrive , meli to postavene jako reklamu .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 a zacne buzerace kvuli foliim ... :-/ http://moravskoslezsky.denik.cz/zpravy_reg...echnika_ms.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 26, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 snad to nebude tak horké každopádně mě moje fólie nijak ve výhledu neomezují, v noci přes ně vidím úplně bez problémů a ve dne mi naopak pomáhají, aby mě neoslňovalo slunce, takže to je kec, že je to pro bezpečnost řidiče, spíše je to proto, aby se policajti nebáli, že na ně někdo z auta míří pistolí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Srpen 26, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 je to aby bylo vidět do auta na řidiče, přeci jen vyhledáš oční kontakt a když ho nemáš, jseš si nejistej jestli tě vidí a dá ti přednost. folie mám taky,ale není to skoro poznat:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 někdo nějaká zkušenost s touto firmou ? http://www.esotuning.cz/upravyrj/skoda/ tady taky zajimave hodnoty a cena dobra, otazka, da se tomu verit? http://www.motorchip.eu/chiptuning/auto/skoda/octavia-ii/16-102hp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 pisou ze v pripade nespokojenosti do 14dni mozno nahrat puv. sw a vraceni penez..to nezni spatne. Ale ani o jedne firme jsem neslysel nikdy. Libi se mi, ze upravujou 3.6 FSI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Takze po svezeni v Porsche Panamera 4S uz je asi jedno jak silne auto clovek bude mit :-D, protoze jak tato hracka jezdi... no skvely zazitek!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Prosinec 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2011 Ahoj,vsem po delsi dobe...:) Vcera jsme do meho auta namontili novou HF Nokia CK-200 ....pote nastal jeden problem a to ze se najednou neztlumuje radio pri aktivaci senzoru....nemate nejaky tip? Na radiu je PDC zapnute.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Tak me potkalo to co muselo prijit u stare baterky a to ze dozila, momentalne ja na nabijecce tak uvidime .... Mam dotaz, kdyz vyndam baterku a je auto odemcene tak mi zace rvat alarm a nejde vypnout, pripojim baterku a je klid, nevite cim to muze byt pripadne jak vyresit tento problem pri vytahnute baterce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Nějak se začíná kolem mě zvyšovat počet lidí, kterým byly proměřeny folie a udělená pokuta ... Co Vy tady na foru, nejaka zkusenost? Pripadne, chystate se sundat folie na prednich oknech? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Ahoj,ja mam taky na prednich foilie a zatim to neresim mam svetlejsi a zatim zadny problem tak uvidime do budoucna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Já už jsem sundal. Dostal jsem kilčo varování a příště prý naplno...:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.