Storm Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Máš recht, není to zrovna ve stylu barů na Stodolní, takže i když tam čepujou Radka, tak tam ani nepáchnu. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Jo Stodolní znám :), tam jsem byl.. ve dne i v noci a ta změna atmosféry z denní nenápadný uličky v noční život byla fakt hukot! Jak bych se zas rád jel podívat na Moravu, ale dřív než na jaře to asi nebude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Tak jsem chtel vcera vymenit pravou predni obrysovku a zjistil jsem ze mam rozpraskany cely ten plast co chrani vybojku a prave obrysovku :-( ... je tam v nem dokonce dira ... takze musim sehnat novy .... :-( ViktorMPI: jj Stodolni se s noci meni k nepoznani :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 vnitřní plast je rozpraskany? tak to jsem ještě neviděl jinak krasice neskutečná :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 dekuji .... Jj ta krytka o kterou se opiraji perka .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Chlapi, poradte ... Mam doma problem kdyz pripojim PC k Tv pres S-Video. Ten obraz pres svideo vypada hrozne .... kdyz odpojim vsechno ostatni z TV a necham jen to svideo tak to hraje dobre. Nemate nekdo nejaky napad jak to vyresit? Nechce se mi pokazde kdyz budu cucet na nejaky film pres pc vytahovat vsechny scarty atd ... :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 dekuji .... Jj ta krytka o kterou se opiraji perka .... Počkej :) to znamená že byl vadnej ten přední náraznik od toho frajera co jsem Ti dohodil nebo to špatně chápu? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 (upraveno) Drastys: nemáš VGA vstup??? Nebo mě napadlo ještě jedno řešení co by mohlo zamezit rušivym vlivum a to odpojení zeleno-žlutého vodiče (zem) od koliku.To dělá taky často v tomhle tom bordel :) Zkus to-myslim si že by to mohlo vyřešit Tvůj problém s obrazem. ;) Upraveno Prosinec 23, 2009 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Nene, to neni v narazniku, tj primo zadni kryt svetla ... takovy ten pruhledny kde je umistene trafo pro xena (aspon myslim ze je to totrafo :-) ) No VGA bohuzel nemam, je to stare CRT, LCD je v planu do budoucna ... ale to hlavne kvuli HDMi a XBOXu :-) To s tim kolikem uz jsem nekde cetl ... hmm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Tak to zkus a dej vědět jestli to pomohlo...a když jo tak mám u Tebe flašku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 tak autaka jsem radeji schoval k nasim do garaze :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Ten Pastrana je fuckt psycho :-) http://xman.idnes.cz/video-travis-pastrana...n-adrenalin_fro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Ty kráááávo - neskutečný frajer 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 neviem či nemajú sezónu 2010 spolu s Ken Blockom ísť WRC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 no to by mohla byt drsna kombinace!! :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Dobra kalamita v ove co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 jj jsem jel v 1.00 z marianek do hrabuvky a dobry masakr ... jssem ani nemohl zaparkovat protoze vsude nahrnuto snehu jak cyp :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Jsem si udelal v patek radost a objednal novou televizku :-) http://www.kamennyobchod.cz/televizor-sams...7b651-lcd-.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Jsem si udelal v patek radost a objednal novou televizku :-) http://www.kamennyobchod.cz/televizor-sams...7b651-lcd-.html Moc pěkny! ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 doufam ze bude slouzit no ... :-) BTW: jsem byl venku, prsi nam tady a auto mam jeden velky led, ze ani dvere nejdou otevrit.... slusny hnus! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 u nás zatím padá snížek... :P ale ne snížek zabiják doufám ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 no u nas ted klid, zadny vitr, dest ani snih Par fotek z rana :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 naštestí že mam garage ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 no u nas ted klid, zadny vitr, dest ani snih Par fotek z rana :-) Takhle omrzlé to nemám, ale sníh taky ometám 3x denně .-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 neviem či nemajú sezónu 2010 spolu s Ken Blockom ísť WRC ;) Ken Block určitě, Pastrana asi ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dutch Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Aj ja mam garage ale 1.6km od bytu sakra,vonku 15 cm snehu a 5 cm vody(prsi uz druhy den v kuse) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dutch Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 DRASTY pozri na toto,to je ine kafe! http://www.cas.sk/clanok/145600/uz-vam-pri...to-k-ceste.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Jsem si udelal v patek radost a objednal novou televizku :-) http://www.kamennyobchod.cz/televizor-sams...7b651-lcd-.html Mám úplně tu samou a můžu jen doporučit, hraje parádně a obraz jak křišťál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dutch Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Mám úplně tu samou a můžu jen doporučit, hraje parádně a obraz jak křišťál. A to si namontoval do auta? Pokial viem tak sme tu na Octavia fore.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 A to si namontoval do auta? Pokial viem tak sme tu na Octavia fore.... ;) :lool: tady jsi ve vlákně u majitele a ten si sem muže napsát cokoliv :) Třeba Vorlajz tady píše kolikrát byl na záchodě :) jakou má náladu :D a tak podobně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.