lubinob Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 (upraveno) nakódovat denní svícení ameriku a na mlhovky je podle mě nejlepší varianta pro OII :) Ameriku mám ale na tlmené svetlá, lebo s tými žltými žiarovkami v hmlovkách by som asi u Policajtov moc nepochodil... Pri amerike svietia len svetlá, parkovačky nie a pri zatiahnutí ručnej brzdy zhasnú aj svetlá.. Upraveno Únor 5, 2010 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 ... a já jen pro úplnost doplním, že pokud nakóduješ ameriku na mlhovky, tak ti místo potkávacích svítí jen mlhovky (jde nastavit svítivost v procentech) jinak to funguje stejně i s tou ruční brzdou, když ji zatáhneš tak se světla zhasnou ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 to se zhasnou ty mlhovky? A neopotrebovavaji se zbytecne zarovky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 to se zhasnou ty mlhovky? A neopotrebovavaji se zbytecne zarovky? jj přesně tak vždy, když zatáhneš ručku, tak mlhovky zhasnou (což považuji za dobré, že když startuješ, a nebo děláš něco na autě a potřebuješ mít zaplé zapalování, tak ti nic zbytečně nesvítí) a co se týče opotřebení žárovek, tak vždycky se ti budou nějaké opotřebovávat ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 zajimavy clanek http://auto.idnes.cz/francouzi-se-tesi-na-...5_ak_aktual_fdv pokud by takhle fakt okta vypadala tak by semi moc libila! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Je to i jinde na fóru :-) A co se francouszkých představ týká, je to OII křížená se SII, nic víc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 ale vypada to uplně libově ,do toho bych šel rovnou :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Dneska asi navstivim kamaraduv servis a necham konecne seridit mlhovky jakym zpusobem se serizuji predni mlhovky na RS? Zepredu tam nic neni a zezadu tam zase neni pristup... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 no po sundani krytky by tam mel byt sroub ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 myslis tu predni kulatou kolem mlhovky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 jj to je ona 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 tak to zas bude porod ji sundat. Sem ji tam nemohl zacvaknout. A jestli si pamatuju dobre, tak na ni drzi i ten drzak mlhovky.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 no myslim ze na ni nedrzi ten drzak .... mela by jit bez problemu ven ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 no uvidime. Taky jsem ten predek jen nastrojil a mlhovky neserizoval :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 no mel by tam nekde byt sroub ... mrknu se az mi to budou serizovat ... porad rozmyslim jestli dat denni sviceni na mlhovky ... :-) .... asi jo .. :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 zajimavy clanek http://auto.idnes.cz/francouzi-se-tesi-na-...5_ak_aktual_fdv pokud by takhle fakt okta vypadala tak by semi moc libila! Ty wole, tak to by byla šupa :) ..to se s tím poje...ným Facem nedá vůbec srovnat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 jj s tim naprosto souhlasim ... pokud by to takhle vypadalo tak by me to fakt dostalo! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Vcera nakodovano denni sviceni pres mlhovky a taky amerika :-) ... No ted uz jen opravit ty senzory kurna ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2010 tak to je pecka ...aspon teda pro me ... http://auto.idnes.cz/novy-volkswagen-touar...8_ak_aktual_fdv moc se mi to libi! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 11, 2010 Sdílet Odesláno Únor 11, 2010 Moc pěkný :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 jj mi se moc libi! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 Jj, pěkný - zepředu trochu Golf, zezadu a z boku Cayenne, ale vypadá luxusně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 nevite nekdo nahodou jak se v novych BMW meni vybojky xenonu? kolega mi tvrdi ze se musi menit cele svetlo ... :-) ... to mi prijde jako hloupost ... ale nemuzu najit nic rozumneho na netu .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 nevite nekdo nahodou jak se v novych BMW meni vybojky xenonu? kolega mi tvrdi ze se musi menit cele svetlo ... :-) ... to mi prijde jako hloupost ... ale nemuzu najit nic rozumneho na netu .... přesny typ bmw? e46, e39, e59 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 no Ja se v bmw nejak moc nevyznam ale nejyk ten novejsi ... dejme tomu rok vyroby 2009 a novejsi .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 tak koukám na přístup zadní části k výbojkám od MR 2009 X1 - měnitelné, přístup v pohodě X5 - měnitelné 1xx - měnitelné ono to není fazole aby to v tom vyrostlo ;) nemyslel spíš kolega, že se světlo musí vyndat ven z kastle? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 Ja si to myslel jen jsem to chtel nekde najit .... No a urcite nemyslel ze se musi vyndat vne protoze tvrdil ze nove stoji kolem 30000 :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 BadyS: kde jsi to nasel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Březen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Badys mi pujcil ridici jednotku parkovaku ale nepomohlo to takze v jednotce to kuva neni ... auto bude muset do servisu :-(( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Takhle vypada muj pravy zadni brzdovy kotouc :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.