cerrtinka Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 je to červená kráska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Duben 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Duben 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 Dneska rano byly priblizne teploty kdy mi blbly parkovaky, dnes to bylo v pohode, takze to vypada ze to bylo skutecne tim senzorem co jsem menil .... :-D huraaa :-D ted uz jen striknout a je to opraveno :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Duben 27, 2010 Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 Tak to je fajn, takovou dobu tě to štvalo a taková blbost to byla, ale nakonec jsi na to sám přišel a opravil a možná to ani tolik nestálo, tak to taky potěší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Duben 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 jj mas pravdu, ale byl problem to zjistit pres diagnostiku, tak jsem nakonec pouzil zpusob, ktery popisoval nekdo na skodahome a to ze kazde cidlo vydava praskajici zvuk kdyz k nemu prilozis ucho, tak kdyz mi to hazelo tu chybu tak jsem obesel vsechny cidla a jedno bylo ticho tak jsem to zkusil a zatim to vypada ze to vyslo ..... Pokud to bude tim tak jsem usetril nejakych par stovek .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Panove, potreboval bych radu ... Po tom co jsem odhalil zavadu na senzorech a vymenil vadny pravy stredni senzor za novy, tak se mi zacal objevovat jiny problem. A to ze mi prave zadni senzory ukazuji prekazku i kdyz zadna neni(stridave blize, dale a nekdy vubec zadnou= v poradku), uvidim jak se to bude chovat ....je mozne aby se takhle choval vadny senzor? No a dneska jsem se odhodlal k nastrikani noveho senzoru, protoze byl stribrny. Nechal jsem na nem puvodni stribrnou a na to nanesl dve vrstvy cervene a po zaschnuti jeste bezbarvy lak. Namontil jsem senzor zpet a po spusteni parkovaku prava zadni strana piska jako bych byl tesne pred prekazkou .... Myslite ze to muze byt tim nastrikem? Nebo ze by odesel ten druhy senzor na te prave strane ... co myslite? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Já jsem něco podobného řešil na novém Focusu a po měsici laborování se přišlo na to že to bylo zpusobené vlhkosti. Ty to máš dodělávané a nebo přímo z výroby? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 primo z vyroby ... zadna vlhkost tam neni .... a co myslite, je mozne aby v podstate 3 vrstvy nastriku(puvodni stribrna,a 2x cervena) to bralo jako prekazku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Myslím že nástřikem to nebude. 3 vrstvy není tolik. Mám je taky lakované a není problém Drasťo. bude asi špatné čidlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 tak to asi zkusim s nejakym prohodit a uvidim no ... :-/... ale pred nastrikem to bylo OK... jedine ze by odeslo to druhe co je uplne na kraji :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 Problem se senzory odhalen .. skutecne tam bylo moc barvy ....sundal jsem ji dolu a je to ok .. takze az bude cas, tak znovu a lepe :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 Tak vcera semi podaril ulovit tenhle kousek :-) a ten zvuk kdyz odjizdel ... no masakr .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 13, 2010 Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 no ty wole zase neco na vodklizeni snehu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Květen 13, 2010 Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 někdo odklízí sníh traktorem, někdo frézou někdo s BMW btw. mně se to teda moc nelíbí!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 mi ten predni naraznik taky ne ... ale jinak pekne ! na zadi mel napsano BMW M3 GTR .. zvuk tomu taky odpovidal .... fakt paradicka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 13, 2010 Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 No predek des, chudak M3 ... A vypada to, ze mel pootevreny kufr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 13, 2010 Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 Podle mě je to už přeplácané, ten pluh je hnus. Ovšem motor bude asi jiná káva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Květen 13, 2010 Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 good auto ale vyzera to hrozne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 13, 2010 Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 Ani ostrikovace to nema.. vypada na origo GTR naraznik, prestrikany do barvy no...je to hnus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2010 Dnes konečně namontován nastříkaný senzor a dokonce funguje tak jak má :-) No ale hned potom se mi objevila další závada, rozsvítila se mi kontrolka airbagu. A maxik píše "závada airbagu" . Kámoš tvrdí že stačí přepájet nějakou patici, že je to častá závada, tak doufám, že to bude ono .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Květen 23, 2010 Sdílet Odesláno Květen 23, 2010 A měl jsi to už na VAGu? Mně to ne tak dávno taky hlásilo tuhle závadu a Jarda mi měnil kroužek ve volantu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2010 nene, nebyl, dnes jsem to zjistil.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Hošani, mám dotaz .... Jak velké náklady na údržbu jsou na OII RS (diesel, benzin) v porovnání s 1.6Mpi ?(Myslím tím třeba roční servis, výměna brzd atd ..) Prostě takové ty běžné věci ... Spotřeba u nafty a u benzinu? Já mám představu, že když s tím člověk jezdí normálně, něco město něco okresky, tak benzín kolem 9-10 a nafta kolem 7l, je to tak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 tak nikdo žádný postřeh ani názor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 nejlip si dej spritmonitor.de nebo spotreby.cz a tam hledej bude to asi nejodpovidajici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 vidíš to, to mě nenapadlo, ale jen jsem si potvrdil to co jsem si myslel benzín - spíše kolem 9l/100km nafta - 7-8l /100km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 me ta nafta na spritmonitor vyhodila 6.62 l/100km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 jo tak to máš pravdu, průměr za všechny je tam 6,61l/100km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 v Brne ted stoji jedna bila combi TFSI za 383 000 Kc u Skoda dealera 60 tkm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 do benzínu bych nešel, tam je ta spotřeba masakr ... otec má určitou nabídku, dneska se dozví co to přesně je tak uvidíme no ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.