Přejít na obsah

drasťova Corrida

Doporučené příspěvky

jj mas pravdu, ale byl problem to zjistit pres diagnostiku, tak jsem nakonec pouzil zpusob, ktery popisoval nekdo na skodahome a to ze kazde cidlo vydava praskajici zvuk kdyz k nemu prilozis ucho, tak kdyz mi to hazelo tu chybu tak jsem obesel vsechny cidla a jedno bylo ticho tak jsem to zkusil a zatim to vypada ze to vyslo .....

Pokud to bude tim tak jsem usetril nejakych par stovek ....

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Panove, potreboval bych radu ...

Po tom co jsem odhalil zavadu na senzorech a vymenil vadny pravy stredni senzor za novy, tak se mi zacal objevovat jiny problem. A to ze mi prave zadni senzory ukazuji prekazku i kdyz zadna neni(stridave blize, dale a nekdy vubec zadnou= v poradku), uvidim jak se to bude chovat ....je mozne aby se takhle choval vadny senzor?

No a dneska jsem se odhodlal k nastrikani noveho senzoru, protoze byl stribrny. Nechal jsem na nem puvodni stribrnou a na to nanesl dve vrstvy cervene a po zaschnuti jeste bezbarvy lak.

Namontil jsem senzor zpet a po spusteni parkovaku prava zadni strana piska jako bych byl tesne pred prekazkou ....

Myslite ze to muze byt tim nastrikem? Nebo ze by odesel ten druhy senzor na te prave strane ... co myslite?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Dnes konečně namontován nastříkaný senzor a dokonce funguje tak jak má :-)

No ale hned potom se mi objevila další závada, rozsvítila se mi kontrolka airbagu. A maxik píše "závada airbagu" . Kámoš tvrdí že stačí přepájet nějakou patici, že je to častá závada, tak doufám, že to bude ono ....

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Hošani, mám dotaz ....

Jak velké náklady na údržbu jsou na OII RS (diesel, benzin) v porovnání s 1.6Mpi ?(Myslím tím třeba roční servis, výměna brzd atd ..) Prostě takové ty běžné věci ...

Spotřeba u nafty a u benzinu? Já mám představu, že když s tím člověk jezdí normálně, něco město něco okresky, tak benzín kolem 9-10 a nafta kolem 7l, je to tak?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...