Přejít na obsah

drasťova Corrida

Doporučené příspěvky

Ja jsem to spatne precetl omlouvam se sedim v bazenu u baru piju to jejich pivo tak uz jsem chycenej trochu jak do me pere to slunce to by bylo brzy kdyby odesel kompresor stoji okolo 9000kc ve Skodovce nevim

Upraveno uživatelem Ol@f
koukam tim pivem napajis i notas ze ti sem ty posty vklada 2x
Odkaz ke komentáři

Jezdim takhle brzy protoze je vsude klid lidi jeste moc nejezdi cekaji na prazdniny a pak je to vsude o zivot zitra se presunuju do Italie tady je pres 30 stupnu kezdy den modra obloha u nas je pry na houby pocasi vcera jsem si tady nalestil auto to je parada kdyz to clovek umeje a vi ze to nejaky cas vydrzi jen to slunce do toho pere to mi je toho auta lito tak sned nebudes mit velky vydaje s tou klimou kompresor bych ti mohl sehnat novy origo Skoda

Odkaz ke komentáři

no byl jsem v servise .... prvně nebyl tlak, tak doplnili medium, natlakovali, včera jsem to testil a vůbec to nechladilo, tak jsem se tam stavoval znovu a kukli mi na to... trubky nebyly vůbec studené a ventilátor chladiče se netočil ...

BTW:

Musí se znovu plnit klima když dochází k výměně kompresoru?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 4 týdny později...

Zvažuju, že bych nechal potáhnout fólii vnitřní interierové lišty, myslíte, že by to nějaká firma zvládla bez demontáže?

Nemáte nějaký tip na čisticí prostředek na textil v interiéru ? Použil jsem nějaký přípravek který se nastříká, vznikne pěna ta se pak vetře nebo vkartačuje do látky a pak po vyschnutí se to má vysát jako prach, ale nějak mi to nejde vysát.

Vzniknul z toho jenom větší flek než byl původní :-(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...