Dakie Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 pecka, stejná otázka jako MfM :D Co je to vlastně za matroš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 Silent Coal http://www.prohifi.cz/tlumici-material/silent-coat-4-m Já sehnal ty 4metry za 3tisíce. Mám dvě balení takže celkem 5800Kč to stálo. Dostal jsem slevu. Spotřeboval jsem jedno balení a ještě tak 7plátů mi zbylo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 Pěkná práce, taky o tom trochu uvažuji. Podobně vytlumená Octávka je od Milhauzze: http://www.skodaoctavia.cz/muzikanavody/Vy...oda-octavia.htm Ten to dokonce měřil a na decibelech to byl sakra rozdíl. Ale chtěl bych celou podlahu, od přední příčky po zadní světla, ale té práce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 Práce je to hrozná, tak 7hodin jsem nad tím strávil. Ruce pořezané ze začátku jsem to hladil prstama a to stříbrné mě pořezalo pak jsem si vzal hadr. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 KLUCI VYTLUMIT CELÉ AUTO MUSÍ BÝT ŠÍLENÝ ZÁHUL , ALE PAK MUSÍ BÝT UVNITŘ TICHO JAKO V HROBĚ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 :-)haha nejvice jdou poznat podbehy....osvedcila se mi kombinace vibraflex a acusticab :D mam toho v aute nejakych 100kg......jedine co neni vytlumene jsou B sloupky, z tech to sleza, a strecha..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 vy z toho za chvili udelate novyho Passata ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Passat je šunka, chci to dostat na úrověň Phaeton / A8 při provozních nákladech rotačky ;) :D :D:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Chjo. Nejvíc mě sere, že nevím jestli tam tu mřížku dám bez sundání nárazníku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 To tlumeni se mi zacina libit, fakt pekna pracicka Jak moc je to narocny? :P A kde vsude by se to melo udelat, aby to melo nejaky celkovy efekt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 kde se vzal tu se vzal Zajic nasere.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Náročný je to spíše časově, protože to musíš rozebrat umejt odmastit nalepit.. Jinak, až to budu mít hotové tak poreferuji. Nevíte kde mají tu mřížku co jsem měl v nárazníku já to nemůžu najít kde jsem jí koupil. edit: tak snad je to ona http://www.tuningshop.cz/styling-program/m...ka-oka-92x30cm/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 mrkni na skodatuning.cz tam je myslím levnější :D zajíce je škoda, taky každou chvíli čekám, kdy ho trefím - tady jich je mraky a o srnkách ani nemluvím :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 Tak vytlumený oboje dveře, u spolujezdce vyměněn mikrospínač dveří a zase svítí světlo, když otevřu. Ještě mě čekají zadní dveře, mám vytlumit i jejich vnitřek nebo stačí zvenku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 Zadní bych udělal stejně jako ty přední, teda obě strany. Ve výsledku to pak bude znát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 ja bych polepil jenom venkovni plech. v zadnich nepotrebujes delat ozvucnici, takze to nema duvod. akorat bych ten matros nastrihla na kousky cca 10x10 cm a dat je na sebe s presahem. krasne se to tim zpevni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 Tak se domluvte sakra . Hele velice pozitivní jev je znát, že je auto tím tepelně izolováno. Rychleji je v autě teplo a, když jdu třeba do krámu tak jen tak nevychladne. To mě překvapilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 KDYBY TO TAK V LÉTĚ FUNGOVALO OPAČNĚ , BYLO BY TO SUPER 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Tak vytlumený oboje dveře, u spolujezdce vyměněn mikrospínač dveří a zase svítí světlo, když otevřu. Ještě mě čekají zadní dveře, mám vytlumit i jejich vnitřek nebo stačí zvenku? Muzu se jen zeptat, co je to ta krabicka Magnat v tech dverich? Jsem asi jeste malej, ale delam repro a tak se chci jen zeptat, k cemu a co to vubec je? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 To jsou vyhýbky ke komponentním reprákům,rozdělují výšky a středy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Tak tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Diky za rychlou odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Jedu v neděli v noci dom z divadla a zajíc přes cestu, no na koho si myslíš, že jsem si vzpomněl :) Dveře dobrý, ale ty výhybky přidělaný páskou hele nic moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 ja to mam jak oboustrankou, tak i pres vrsek pasku. jistota je jistota... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Výhybky jsou oboustrankou, a pro jistotu jsem je přejel tou páskou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 tak jak si daleko s tlumenim? kolik Ti toho jeste zbylo a co vsechno tim mas polepene? pohravam si s myslenkou predelani hudby a prednich oken do origo elektriky a s tim i dotlumeni druhy pulky kufru, tak prave premyslim, ze bych toho vytlumil vic, a tak me zajima kolik je toho na co potreba a kolik to cely vazi. preci jen ta 1.6 neni zadnej trhac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Váha je 3kg na 1m2 tuším. Měl jsem 8m2. Polepil jsem kufr, zadní vrata, přední a zadní dveře - zevnitř i z venku, pak jsem lípl dve na nádrž pod zadníma sedačkama, pak jsem lípl na haubnu. A zbyly 3 pláty. TO je 24kg což není moc. Vyndal jsem teď z auta 5kg hasičák, a 7kg jsem zhubnul 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 tak 25 kilo je nic. a spokojenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Ještě není čas na nějaké přesné hodnocení. Ale tišeji tam je a taky to lépe drží teplo a rychleji se zahřeje interiér. Ale hodnotit bych chtěl, až po řádném vyzkoušení... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Svině, sme národ posranejch sviní . Někdo mi v noci rozmrdal auto. Nějaká svině zlodějská! Masku vyrval a ukradl tu výplň mattig a pak mi vyrval světla pro denní svícení šlohl a rozmrdal tu mřížku v které byly. Všechno je to v prdeli. Sem prostě prokletej! Seru na to Dneska jsem po dlouhé době brečel. Včera jsem si celý den hrál s autem a celé ho krásně vyleštil navoskoval a měl jsem z něj radost. Ráno přijdu k autu a tohle. Tohle sem fakt nevydejchal. PS: kdyby jste viděli inzerát na ty věci tak pište. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.