Přejít na obsah

Zabiak ŠkodaOctavia.CZ

Doporučené příspěvky

jo to jsem zkusil, poté co odpověď byla, že podle směrnice ze škodovky jde jen na OI jen 17". Tak se šel zeptat vedoucího a přišel s tím samým. To víš, Boleslav, maj něco z fabriky, jinak vědí prd ale tím končí. Vytisklý stránky z ministerstva dopravy jak to má fungovat ho naprosto nazajímali ....

Odkaz ke komentáři

jo to jsem zkusil, poté co odpověď byla, že podle směrnice ze škodovky jde jen na OI jen 17". Tak se šel zeptat vedoucího a přišel s tím samým. To víš, Boleslav, maj něco z fabriky, jinak vědí prd ale tím končí. Vytisklý stránky z ministerstva dopravy jak to má fungovat ho naprosto nazajímali ....

to znám, narazil jsem na něco podobnýho s první oktou, nechtěli zapsat Ronaly, ale po nátlaku je tam nakonec zapsal, jenže z běžnýho úředního úkonu na 5 minut se stalo skoro 2 hodinový přesvědčování :wallbash:

Odkaz ke komentáři

mě se ho ukecat nepovedlo. Prostě má papír ze škodovky a konečná. Ale jedno moudro dal - když si dojedu a autem a s kolama přímo do škodovky tak mi to prý pošlou do zkušebny, homologujou a pak třeba i zapíšou :D :D No a tím mě dorazil, že jsem radši šel

jenže od toho je ten typovi list ze ve zkusebne byly kola i auto a je schvalene pro ten dany typ vozidla

Upraveno uživatelem libor.kratas
Odkaz ke komentáři

Tak to je nemilé. Je šilené, že ty jsi v právu, ty jsi jejich "zaměstnavatel", a oni prostě neudělají práci za kterou je platíš.

Jinak elektrony mi napsali:

Dobrý den,

pokud pošlete kopii nebo číslo faktury je to za poplatek 200,- Kč možné.

:palec: Takže super. Tak já asi koupím ty Hynkové, bude to levnější než funglovky a on se o ně staral a málo najel. :)

Odkaz ke komentáři

jj, taky jsem byl nasr-nej, ale co naděláš. MAximálně ho můžeš poslat dopr, ale to si moc nepomůžu :/. Ty Hynkovi kola budou dobrý, jen jestli k nim má fakturu, že je kupoval u nich :). A zavolej si na úřad jestli to umějí zapsat ať zbytečně nevyhazuješ paníze za TL :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...