Peetrs Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 Opticky to auto sníží, určitě to neni na škodu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Duben 21, 2012 Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 Já se přikláním k názoru - ANO ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Kurváááááááááááááááááááááá posraný STK Ty voe ještě že se vás ptám jestli prudí za pružiny jinak bych si je namontoval až po stk. Samozřejmě jsem chytl nějakého KOKOTA a ten chce abych je měl zapsané v techničáku! Bude mi stačit TUV na zapsání?? Ještě po mě chce 18" rezervu!!!! Se na to vyseru. Jak to dělají ty plečky zrezlé co potkávám na silnicích??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 (upraveno) Si delas prdel. :lool: :lool: Dalsi ultrakokot. :D :D Na co 18" rezervu? Co je to za pitchovinu? :lool: No ja se tu valim smichy. Ja mel vcera dobre sevreny pulky, kdyz se vedle me na semaforech postavili rakousti policajti. Upraveno Duben 27, 2012 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: No to snad né JInak ohledně zapsání pružin - hlavně si nejezdi pro razítku na tu technickou , kde tě vyhodili , tam pro to asi nebudou mít pochopení :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 No já k nim nemám TL, ale jen TUV, takže žádný razítko. On říkal vidíte s tímhle si dojdete na uřad a oni to zapíší. Já si tak jistej nejsem.Podle mě mi řeknou že neumí německy ať si seženu TL. Já jsem nasranej jak svině! Ještě mu říkám, ta rezerva má stejný průměr jako ta 18" on prostě musí být stejná jak kolo! Tak mu říkám co když si seženu sadu na opravu, tak on klidně, ale musíte si jí zapsat to techničáku. Arogantní byl fakt čurák, ještě jsem musel lést pod auto aby mi ukázal ty pružiny. Připadal jsem si jak u matury jak mě jebal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 :lool: :lool: :lool: :lool: Mne chlapik na STK rek, ze jsem nemocnej, kdyz jsem se zasek hned ve vratech. :lool: :lool: Nezavidim ti. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 A bude ten TUV stačit? Kokot mi řekl, že s tím stačí zajít na úřad. Ještě jak se choval kokot posranej. STK - Horoměřice nechoťte tam! Právě ztratili pravidelného zákazníka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 tak zavolej na úřad, co všechno potřebuješ pro zápis pružin.. ale tohle teda slyším poprvé :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Mám tam napsáno: Vozidlo je pro další provoz nezpůsobilé: to jako nemůžu jezdit? Známku na měsíc mám vylepenou. Kurva to je zmrd. Už jednou mi zadní brzda nebrzdila takhle a dal mi to jako vážné, a teď mi to dal jako nebezpečné. Parkovací brzda! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 závist je svině.. viděl pěkný auto, tak ti to vosolil.. asi chtěl něco do kapsy, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Kurva, tak mi nevylepil nic!!! Mám tam furt tu starou, která je do 5.5! Jenže jak to poliši zjistí, když je na samolepce jen 5? To mají nějakou databázi? A tam teď asi bude tahle kontrola. Takže já bych s tím asi neměl jezdit teď! Přitom minule mi ta brzda zadní nebrzdila více, teď nebrzdí jen parkovací jedna brzdí na 50%, při normálním brždění to brzdí v toleranci. Nevím jestli chtěl něco do kapsy já na tohle moc nejsem. Takže mě ten čurák na pěkně odepsal, protože než to dám dohromady jsem v řiti. Ani mi to neřekl, že to není způsobilé!!!!!!! Asi jo viděl mladého kluka tak mi to dal sežrat čurák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Vy zapisujete podvozky?Proč?Mají homologaci jako náhradní zaměnitelný díl.Mám za sebou několik technických a nikdy se nikdo ani nezmínil,že bych ho měl zapsat. Rezerva 18"???To musí být vůl Opravná sada je u OI povolena,je to v TZH.rezerva se v TP neuvádí,proč tam zapisovat opravnou sadu http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/D8660906-3B9C-4AFD-A6E9-33E8A8D86693/0/49320126095.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Mě řekl, že tu sadu musím mít zapsanou v TP jinak to neplatí. Já jsem mu to taky říkal, že je to náhradní díl. Já jsem teď uplně v hazlu, teď s tím pojedu na chalupu kde mám mechanika a budu doufat, že mě nebudou stavět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 To Ti nezávidím,takovejch problémů kvůli jednomu zmetkovi.Problém je,že na opakovačku musíš tam,kde jsi byl. Zrovna jsem Ti to chtěl chválit,jak jsi to pěkně vyladil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Teď jsem zavolal známému který dělá na STK.Potvrdil mi přesně co jsem řekl.Homologované sportovní podvozky se neřeší a už vůbec ne dodatečným zápisem do TP. Sady pro opravu pneu řeší dle směrnice MDČR(Škoda-TZH) http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dovoz_registrace_a_schvalovani_vozidel/Schvalovani_vozidel/Stanoviska_nekterych_vyrobcu.htm 18"rezerva málem no koment. být Tebou ,pro sichr zavolám na MDČR ať Ti poradí co dělat,protože jsi v právu. po,st 9-15 800 880 008 Na jinou STK nemůžeš,jedině po měsíci komplet vše znova. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 mikl :palec: Díky moc. Nebo by to šlo urychlit tak, že bych tam prostě šel podruhé nechat se vyhodit a pak jel jinam. Já mám takový pocit, že jsem prokletý, protože mám vždy hroznou smůlu se vším. Já zavolám na to zapisování a když mi řeknou, že to zapíší tak to nechám zapsat, lepší než se z handrkovat z volem. Akorát teď v pátek tam nejsou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Tak to nevím,s tím měsícem mi to řekl ten technik.Být Tebou,udělám na tom autě brzdy jak jsi psal,hned v po ráno bych potom zavolal pro informace,všechno si poznamenal včetně jmen a šel tam znova,případně si nechal zavolat vedoucího STK.Tak co,co už můžeš ztratit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 jj máš recht takto to udělám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 tak hodně štěstí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Chtel prachy, nic jinyho. Mne takhle jebal taky, kvuli kravinam, od zarovky, co svitila trochu niz, pres LEDky a dalsi a dalsi kraviny. Ze auto ma jinak vsechno v pohode, ve 12i letech z nej nic netece, brzdi, pruzi, atd. to bylo fuk... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Presne to samy. ;) Jeste jsem se ho ptal, kolik takovych OI 10 let starych s 360.000 km na tachometru jim tam prijede. Na to nic nerekl, zmrdecek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Mě přijde, že na tak starém autě si vždy něco najdou aby tě vykopli a zaplatil si jim zase. I když ta parkovací brzda to je jasný, to chápu a akceptuji. Ale to ostatní. Asi chtěl fakt prachy no. Každopádně s nima končím. A ještě jsem měl takovou radost, když mě na emisích pochválili jak mám vymazlené auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Nekteri lidi jsou hold ZMRDI! Ty mas auto vymazlene, staras se o nej a oni DELAJ NASCHVALI! U nas na Chomutovsku jezdi tolik vraku a na technicke vzdy projdou... NECHAPU! :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Zkoušel jsem hledat tu rezervu a nikde to není specifikováno. Našel jsem jen: Dále rezervní kolo musí být pro dané vozidlo schváleno jeho výrobcem . č.341/52002Sb., §32, kde je vyjmenován obsah povinné výbavy..."náhradní kolo(ráfek s pneumatikou) které je dostatečně upevněno v držáku zajišťujícím, že síla při snímání kola z držáku nebo vkládání do držáku nepřesáhne 180N..." Ještě jsem našel: V případě, kdy je na vozidle použito více rozměrů kol, musí být náhradní kolo použitelné pro všechny tyto rozměry nebo musí být vozidlo vybaveno náhradními koly pro všechny rozměry. . Ale na netu nikde nic moc není, zřejmě jsem první člověk co tohle řeší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 A už tam na ně seru je nebudu podporovat, prostě si připlatím 300Kč a půjdu jinam na novou. Stejně budu mít auto na chalupě takže než jezdit do prahy bez platné stk tak půjdu do Slaného. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Dobrej magor já bych se u takovýho člověka asi neudržel, nevím...proto až mě bude čekat technická, rozhodně nepojedu tady k těm našim idiotům, ale pěkně někam, kde má někdo známej známý s těma pružinama to docela čumim, nikdy jsem o ničem takovým ani nečet ani nic nešlyšel, asi mu stará nedala včera... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Právě hafo lidí je má a nikdy nikomu nikdo nic neříkal. A ještě tohle: http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/rvolucni-zmeny-na-stk-rady-jak-se-na-kontrolu-pripravit.html Hlavně potřebuji nějaké argumenty, kteréjma tam můžu pak operovat. Třeba si zavolat někoho jiného atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Duben 29, 2012 Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 To tam mate peknych kretenov na tej STK. Mna uz 3 krat po sebe pochvalili na technickej za dobry stav a to na tom aute menim len olej a filtre + raz brzdova kvapalina a obloženia na predku ! Isto chcel do vrecka . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Ještě jsem našel: V případě, kdy je na vozidle použito více rozměrů kol, musí být náhradní kolo použitelné pro všechny tyto rozměry nebo musí být vozidlo vybaveno náhradními koly pro všechny rozměry. . Ale na netu nikde nic moc není, zřejmě jsem první člověk co tohle řeší. Více rezerv musí mít automobil,který používá více rozměrů současně a nevztahuje se na něj možnost nahradit rezervu opravnou sadou.Takových aut je málo,ale jsou a proto na ně vyhláška pamatuje. Jinak obecně se do technického průkazu dopisují údaje nad rámec v TP,např.ráfky a pneumatiky,nebo technické díly nedodávané standardně,např.majáky nebo tažné zařízení. Vyžadování STK na různá zapisování podvozků a jiných sportovních dílů,řádně homologovaných pro daný typ vozu a označených v souladu s vyhláškou je pouhou buzerací. Zapisovat opravnou sadu je nesmysl,její použití řeší 341/2002 Sb.novelizována 283/2009 Sb.s platností od 15.9.2009.Více v odkazu. http://www.prestupkyvdoprave.cz/ke_stazeni/povinna_vybava_motorovych_vozidel.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.