Duri Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 Čus chlopi, mám question. Máte niekto reálne skúsenosti s porovnaním vyššie menovaných diskov? Čo odporúčate kúpiť? Pamätám si, že som tu na tomto fóre čítal keď prišla OII FL RS, že Neptuny sú mäkké a ťažké. Hmmm, neviem či to bol iba blud, alebo niečím podložené. ď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 nechapu proc by meli byt najedou mekke, nejakej blud skoda kola jako kazdy jiny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 Mäkké - to je nejaká blbosť, ja si skôr myslím, že bude auto na nich tvrdé. Ťažké asi budú, keď som zo srandy vážil obuté 17" Pallas, tak váha bola tuším 22 či dokonca 23kg. Čo sa týka dizajnu, tak na RS jednoznačne Neptune... Zenithy sú už okukané, vyrábajú sa od roku 2006, podobne ako Pegasusy od roku 2004. A aj tak sa stále nájde na sklade nová OIIFL s týmito diskami. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 (upraveno) A me by zase zajimalo co to znamena, ze jsou kola na auto tezke?? mam Pallas a tezky jsou jen kdyz je nesu z garaze nebo do.. jinac samozdrejme Neptune... Upraveno Září 22, 2010 uživatelem O.v.i. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 prebrat si to muzes jak chces at uz zacnes tim ze motor na kazde strane otaci 22kg kolem, nebo je to proste paka ktera pusobi na naboj s loziskem (cim mensi ET tim vic) a nebo jeste jednoduse je to 22kg neodpruzene hmotnosti, atd. atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 tak 23kg je celkem normální váha na 17" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 luny vazi tusim 12.5kg kolik vazi sprcka to nevim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 ještě připočítej vzduch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 prebrat si to muzes jak chces at uz zacnes tim ze motor na kazde strane otaci 22kg kolem, nebo je to proste paka ktera pusobi na naboj s loziskem (cim mensi ET tim vic) a nebo jeste jednoduse je to 22kg neodpruzene hmotnosti, atd. atd. jasne to vse chapu ale myslim to jako ze ma mit 19, 20, 21, 22 nebo 23kg?? proste kdyz se me libej 17" tak tam budou.. ještě připočítej vzduch :lool: a spinu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 jasne tak tovidim i ja ... EDIT: taky neptune jenze ty ja nenapisu do VTP, a tohle me fakt strasi, pristi sezonu luny nebudou pokud nenapisu do VTP aspon ten rozmer pneu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 no, vemte si to tak, že 1kg na váze kola přidá jakoby 7kg na váze karoserie.. takže rozdíl 1kg na jednom kole máš hned 28kg na váze auta ;) o to se ti sníží výkon samo, že pokud máš auto na denní ježdění a ne žádný závody, tak se to neřeší :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 Já bych to vůbec neřešil, tohle je jen věc vzhledu který se komu líbí. Jestli jsou jedny težší neco lehčí, myslím že to bude stejné (sám jsem to nezkoumal, a je mi to jedno). Tohle by se dalo řešit možná tak na Porsche GT3 RS s kolama od OZ superleggera. A co se týče tvrdosti, to se nedá vůbec říct, dalo by se zjistit pouze v laboratorních podmínkách. Nedávno jsem vzal hodně velkou díru ve 140 km/h s Neptuny a kolo kupodivu nebylo ohlé jen odřené trošku, tak musím zaklepat. Zenithy 18" vyrábí v Ostravě a Neptuny v Maďarsku. Jinak oboje kolá mám, kdyby si chtěl něco zjistit. Takže je to jen na tobě které se ti líbí víc a které míň. Žádné jiné vlastnosti nepoznáš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Září 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2010 Ok, ďakujem za názory. Idem do Neptunov! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 27, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 Cau, narazil jsem na inzerat se ZENITH 17" (predpokladam ze to neni chyba v textu prodejce ale dela se i v 17"). Jsou ve stavu TOP a chce po me abych nabidl cenu. Nemam vubec predstavu za jakou cenu je realny je prodat. Poradte. Jsou bez pneu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Říjen 27, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 napiš mu 8000kč a uvidíš, jako nakupující musíš vocpoda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 27, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 Cau, narazil jsem na inzerat se ZENITH 17" (predpokladam ze to neni chyba v textu prodejce ale dela se i v 17"). Jsou ve stavu TOP a chce po me abych nabidl cenu. Nemam vubec predstavu za jakou cenu je realny je prodat. Poradte. Jsou bez pneu Ano, dělají se i 17", to byl standartní rozměr pro RS, 18" byly za příplatek. Já měl nabídku na 18" i s jakštakš pneu za 10k, ale nebyly top stav. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 27, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 Ta 8ka by byla vyhovujici. Uvidime co napise ;). 18" by se mi libily, ale VTP ma zapis max 17". A nebudu to nejak hrotit. Chtel jsem poupit nejaky novy OZ - 5paprsku ale asi to necham bejt a radsi za ty prachy necham udelat neco do vybavy, ktera mi chybi. btw.: nevite o nekom kdo by origo 17" prodaval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 27, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 tuším na konkurenčním fóru někdo prodává Pegasy, dodrbané jaksviňa, ale levně, za 4,5 tis pokud si dobře pamatuju... musely by se nechat renovovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 Sice píše chalan, že 5 na 100 ale: http://aukro.cz/item1290762147_alu_kola_or...letni_pneu.html Išiel by som do nich na zimu, ale Pribram je pre mna moooc daleko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 27, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 Ta 8ka by byla vyhovujici. Uvidime co napise . 18" by se mi libily, ale VTP ma zapis max 17". A nebudu to nejak hrotit. Chtel jsem poupit nejaky novy OZ - 5paprsku ale asi to necham bejt a radsi za ty prachy necham udelat neco do vybavy, ktera mi chybi. btw.: nevite o nekom kdo by origo 17" prodaval? Já bych asi pustil moje Pegasy, obuté na Good Year excellence, vzorek tak ještě na jednu sezonu. Nějakej provozní škrábanec tam je, ale nic hroznýho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 27, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 Já bych asi pustil moje Pegasy, obuté na Good Year excellence, vzorek tak ještě na jednu sezonu. Nějakej provozní škrábanec tam je, ale nic hroznýho Ty se mi moc nepáčí. Zenith nebo 17" ze scouta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Prosinec 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 Browsujem na stránke SA a našiel som v cenníku príslušenstva možnosť objednať Neptuni v bielej alebo čiernej, hmmmmmmmmm :lool: http://www.skoda-auto.sk/modely/cenniky/Fl...;ZoomTime=0%2E5 Taká race blue s čiernymi diskami.... Alebo corrida s bielymi.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 Bílé ještě ano, na červené by fakt mohly být supr, ale černé disky se strašně opticky zmenšují a z dálky je to jakoby jelo auto na plecháčích. Pro zajímavost jsem zvážil Neptuny s pneu a měly 23,6 kg. Ale jak psal někdo výše, neřeším to, líbily se mi a 1.8TSi by to měla zvládnout bez zadýchání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.