Ol@f Odesláno Prosinec 19, 2025 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2025 jestli mobil na wifi nejede bude někde krpa v routeru to není třeba resetovat nastavení sítě ve windows. Podívat se na poslední změny v routeru pokud se ví co se naposledy měnilo zda to nemůže ovlinit funkci. Zase je divné že nejde jen fórum 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 19, 2025 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2025 Mno jo, ale kdyz to delaji dva ruzne routery, to je divny, ne? Mobil ted na datech jede, notebook pripojeny pres hotspot na tom stejnem tlf nejede. Wifi ani jedna nejede. Dela to pry jen nase forum, zadny jiny web 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oktavián Odesláno Únor 8 Sdílet Odesláno Únor 8 Zdravím všechny. Jen chci dát vědět, že od pátečního večera řeším opravu fóra a zatím marně... Snad už brzy! Díky moc za trpělivost, věřte mi že mě to fakt štve a mrzí zároveň 😞 Nevím v čem je problém!! 😞 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 8 Sdílet Odesláno Únor 8 Hoj, teď se to tváří, jako že už to funguje 👍🏻🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Volovec Odesláno Únor 9 Sdílet Odesláno Únor 9 (upraveno) mám už pár dnů problémy s přihlášením., stále mi to píše že to nejde a najednou se mi podařilo napsat tento příspěvek Upraveno Únor 9 uživatelem Volovec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 9 Sdílet Odesláno Únor 9 můj první post po x dnech, zatím co se mi podařilo odsledovat není to stabilní což se sem snažím už od krysarrova postu z nedele vložit. Zatím pokaždé prošlo jen přihlášení a zobrazení vlákna, při pokusu uložit příspěvěk to napsalo, že musím být přihlášen abych něco mohl vložit. tak uvidíme zda to teď vyjde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 9 Sdílet Odesláno Únor 9 tak se mi podařil další post v jiné sekci a bez odhlášení, pokud se tohle uloží bude to třetí post a mohlo by to znamenat že problém je vyřešen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 9 Sdílet Odesláno Únor 9 Ja se od toho vlozeni vcera taky uz neprihlasil 😞 Zije to nejakym vlastnim zivotem @Oktavián Znas pricinu? Ted to fakt vypada funkcne, super A jeste bylo zajimavy, vcera mi tu vyskakovaly upozorneni na zpravy odeslany roky zpet 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oktavián Odesláno Únor 9 Sdílet Odesláno Únor 9 @krysarr díky za koment, info zde: 1 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 21 Sdílet Odesláno Únor 21 Zase je to nejaky rozbity. Na telefonu OK, ale na PC tohle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 24 Sdílet Odesláno Únor 24 Aktualne se neda reagovat ve Firefoxu. Je tam jen uzky prouzek, do ktereho se neda psat. Ted pisu do Edge a tady to jde bez problemu. A neustale se mi to snazi opravovat cestinu. Da se to nejak vypnout? 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Únor 24 Sdílet Odesláno Únor 24 Mi na ntb firefox normálně funguje, i celé fórum. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 24 Sdílet Odesláno Únor 24 Hmm, to mi rekni... zkusil jsem jeste aktualizaci a stejne to vypada takhle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Únor 24 Sdílet Odesláno Únor 24 Mazal jsi cache a cookies? Co adblock, zapnutý? A jaký typ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 24 Sdílet Odesláno Únor 24 Jj Adblock na foru vypnuty (pouzivam Ublock), Privacy Badger pusteny, ale i kdyz ho zkusim vypnout, tak stejny Ted jsem tu ale z jineho PC se stejnym nastavenim a je to ok, zvlastni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Březen 31 Sdílet Odesláno Březen 31 Nevím čím to, ale na 2 telefonech a na 2 ze 3 pc nemůžu ve Firefoxu stále psát odpovědi. To musí být záležitost fóra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 31 Sdílet Odesláno Březen 31 odpovědi jako že nemůžeš citovat nebo prostě i nový post? zkoušel jsi se odhlásit a přihlásit a hned po tom něco postnout ? jsou všechny ty zařízení na jednom místě respektive na stejném připojení/IP ? ty které fungují jsou taky na stejném připojení nebo jinde ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Březen 31 Sdílet Odesláno Březen 31 Ted prave pisu z Firefoxu, na kterem to 10 minut zpatky neslo. Neudelali jste s tim neco? 🙂 Vubec neslo psat ani citovat (kompletne pracovat) s tim chlivkem, do ktereho ted zase pisu. Choval se jako neaktivni, nesel nakliknout Odhlaseni zadna zmena, zmena IP/pripojeni taky zadna zmena, na desktopu napisu, na notasu na stejne wifi to nejede, respektive nejelo. Stejna verze Firefoxu, windows, vymazani susenek nic neresi. V Edge to jede bez problemu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 31 Sdílet Odesláno Březen 31 občas si stačí prostě postěžovat si a ulevit no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Březen 31 Sdílet Odesláno Březen 31 To me poser 🙂 Ale nefunguje to uz par tydnu, to jsou divny nahody ne? 😄 A jde to i na telefonech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 31 Sdílet Odesláno Březen 31 Now For My Next Trick Magic GIFfrom Now For My Next Trick GIFs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Duben 19 Sdílet Odesláno Duben 19 Omlouvám se jestli se už řešilo, trochu se ztrácím ve vláknu, na mne moc najednou a dost odborné. Po delší době jsem chtěl pustit fórum na tabletu (na wifi), mám tam trvale záložku, a nepochodil jsem. Furt mi tam visí nějaké vyhledávání (asi jsem před časem něco hledal), nejde z toho vyskočit. Znovu jsem otevřel okno a nic. Na PC (teď píšu) to jede jak jsem byl zvyklý. Co to je? Co s tím? Dík předem za odpověď. borlan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 20 Sdílet Odesláno Duben 20 tohle asi nemá s fórem nic společné, je to problém který musíš vyřešit v prohlížeči na tabletu a nějak tu záložku zavřít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oktavián Odesláno před 1 hodinou Sdílet Odesláno před 1 hodinou Snad ten AI spam nebude moc zlobit.... zase to bylo nějaké rozbité.... 😞 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.