Jump to content

Oznamovna

Recommended Posts

jestli mobil na wifi nejede bude někde krpa v routeru to není třeba resetovat nastavení sítě ve windows.  Podívat se   na poslední změny v routeru pokud se ví co se naposledy měnilo zda to nemůže ovlinit funkci. Zase je divné že nejde jen fórum 

• 1 month later...

Zdravím všechny. Jen chci dát vědět, že od pátečního večera řeším opravu fóra a zatím marně... Snad už brzy! Díky moc za trpělivost, věřte mi že mě to fakt štve a mrzí zároveň 😞
Nevím v čem je problém!! 😞

můj první post po x dnech, zatím co se mi podařilo odsledovat není to stabilní což se sem snažím už od krysarrova postu z nedele vložit. Zatím pokaždé prošlo jen přihlášení a zobrazení vlákna, při pokusu uložit příspěvěk to napsalo, že musím být přihlášen abych něco mohl vložit. tak uvidíme zda to teď vyjde

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

odpovědi jako že nemůžeš citovat nebo prostě i nový post?

zkoušel jsi se odhlásit a přihlásit a hned po tom něco postnout ?

jsou všechny ty zařízení na jednom místě respektive na stejném připojení/IP ?

ty které fungují jsou taky na stejném připojení nebo jinde ?

Ted prave pisu z Firefoxu, na kterem to 10 minut zpatky neslo. Neudelali jste s tim neco? 🙂

Vubec neslo psat ani citovat (kompletne pracovat) s tim chlivkem, do ktereho ted zase pisu. Choval se jako neaktivni, nesel nakliknout

Odhlaseni zadna zmena, zmena IP/pripojeni taky zadna zmena, na desktopu napisu, na notasu na stejne wifi to nejede, respektive nejelo. Stejna verze Firefoxu, windows, vymazani susenek nic neresi. V Edge to jede bez problemu.

• 3 weeks later...

Omlouvám se jestli se už řešilo, trochu se ztrácím ve vláknu, na mne moc najednou a dost odborné. Po delší době jsem chtěl pustit fórum na tabletu (na wifi), mám tam trvale záložku, a nepochodil jsem. Furt mi tam visí nějaké vyhledávání (asi jsem před časem něco hledal), nejde z toho vyskočit. Znovu jsem otevřel okno a nic. Na PC (teď píšu) to jede jak jsem byl zvyklý. Co to je? Co s tím? Dík předem za odpověď. borlan