jar_da Odesláno Srpen 29, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2010 Tak horní uložení tlumičů vyměněno a vrže to dál :) Máro, pořád vrže? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Srpen 29, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2010 mááááro cauuu!!! koukam ze organy pekneee, neni to foceno v RF autu nahodou u MR.Humla? :) moc pekny IC ale ta cenovka... je to dost no... az budes prodavat kkcko tak hod echo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 Máro, pořád vrže? Bohužel ano Jardo, v Rozkoši osobně předvedu - zkusíš :) Budeš-li chtít ... mááááro cauuu!!! koukam ze organy pekneee, neni to foceno v RF autu nahodou u MR.Humla? :D moc pekny IC ale ta cenovka... je to dost no... az budes prodavat kkcko tak hod echo.... Ahoj divochu :) Probereme to v Rozkoši ... doufám, že se mi taky díváš po Brně po upadených SPZ-kách ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 Ahoj pane, vosička bude parádní dělo :) Jinak co Švýcarský SPZetky? Někde jsem tu jednu viděl, tak se můžu mrknout jestli tu ještě je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 Byl bych Ti vděčnej, švýcar mi ve sbírce zatím chybí ... vezmeš to na Rozkoš? Díky, copak za ni chceš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 31, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 Mrknu jestli tady ještě je. A když jo, tak je tvoje :) . A samo za ni nic nechci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 Very thanks Jirko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Srpen 31, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 Bohužel ano Jardo, v Rozkoši osobně předvedu - zkusíš :)Budeš-li chtít ... Ahoj divochu :) Probereme to v Rozkoši ... doufám, že se mi taky díváš po Brně po upadených SPZ-kách ;) jasne koukam po spsz ale zatim zadna ale jeastli chces ocesu to vecer pred barakem vsem :D nicmene jedes uz v patek na rozkos??? ja mam v aute dve spsz ktere donedavna jezdily v torrontu,ale strejdovi dojedou dalsi dve auta tedka tak jestli si nebude chtit polecit tim garaz tak by sem ti dal sadu... a kdyz si je necha stejne sem zase neco doveze .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 jasne koukam po spsz ale zatim zadna ale jeastli chces ocesu to vecer pred barakem vsem :) :D nicmene jedes uz v patek na rozkos???ja mam v aute dve spsz ktere donedavna jezdily v torrontu,ale strejdovi dojedou dalsi dve auta tedka tak jestli si nebude chtit polecit tim garaz tak by sem ti dal sadu... a kdyz si je necha stejne sem zase neco doveze .... Ano vypadá to že pojedu ... ne ne ne, žádný očesávání SPZ-tek Pěkně až sami upadnou Ameriky ještě nemám a budu za ně rád, ovšem není na Českou republiku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Tak se musím omluvit Marku, včera ještě před odjezdem jsem jel pro tu SPZetku a vyšlo najevo, že je to naše firemní značka na přívěsný vozík. No nic, budu hledat po silnicích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Tak se musím omluvit Marku, včera ještě před odjezdem jsem jel pro tu SPZetku a vyšlo najevo, že je to naše firemní značka na přívěsný vozík. No nic, budu hledat po silnicích To neva Jiříku, cení se snaha ne výsledek. Doufám, že mi něco pro příště najdeš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 Bohužel ano Jardo, v Rozkoši osobně předvedu - zkusíš :D Budeš-li chtít ... není problém, proč bych nezkusil, jen jsem si připomenul svoji anabázi s vrzáním, jeden týden jsem vyměnil tlumiče a horní uložení a hned důkladně umyl celé auto, tedy komplet a od tý doby vrz vrz na nerovnostech, byl jsem z toho šílenej a rozhodnutej vyhodi horní uložení (ozývalo se to z těch míst), pořád jsem to při zvednutý kapotě hledal a řešil a na nic nepřišel, pak jsem vzteklej kapotu zavřel, nadával na auto, opřel jsem se o něj a vrz vrz, prostě jsem tak důkladně omyl auto, že jsem odmastil i panty kapoty, pak stačil WD spray a bylo ticho, vrzala ta kapota ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 njn, všeho moc škodí co ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 No taky dobrý...ale co aspon jsi měl nový uložení.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2010 Jar_da: minule jsme měli rozdělanou spodní čáast palubky a stříkli jsme trochu WD k převodce řizení a hned bylo o vrzání míň ... tak uvidíme, ono samotnýmu se to těžko hledá a hlavně mechanici o tom nechtěji ani slyšet :D Najmis: já ho mám taky nový a vrže to potvora dál ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2010 (upraveno) Zde je mé dlouho avízované a očekávané vylepšení vosičky: :D Jmenuje se jako patron řidičů (Kryštof), narozen 30.8. ve 21:16, váha 2,70 kg a 4,9 dm Oba dva miláčci jsou v pořádku ... ;) Upraveno Září 2, 2010 uživatelem pentadius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 3, 2010 Sdílet Odesláno Září 3, 2010 Máro, velká gratulace Tobě i Romance, ať Vám Kryštůfek dělá jen radost a hlavně ať je zdravej jako rybička! Tak to dneska pořádně zapijem, nebo nakonec nedorazíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Září 3, 2010 Sdílet Odesláno Září 3, 2010 tý jó, malej čmelák ... gratulace ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 3, 2010 Sdílet Odesláno Září 3, 2010 taky gratuluju ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 maaaro gratuluji tobe i romci.... hlavne at je zdravy a dela jenom radost!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 Máro, tak ještě jednou gratulace a už připíjím na jeho zdraví jak jsem slíbil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Díky kluci i Peťo a Peti Dneska jsem se báááječně vyspal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 i já ještě jedno gratuluji oboum třem nezapomeň na avatar :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Marku já ti taky ještě jednou moooooooc blahopřeju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Gratulace pane kolego :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Díky Peťo, Žaneto a Martine ... snad z něj taky vychovám příznivce okřídleného šípu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Díky Peťo, Žaneto a Martine ... snad z něj taky vychovám příznivce okřídleného šípu :) tak to je jasná ;) začni tím, že ho naučte první slovo ŠKODA a pak máma, táta, vždyť to znáš :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2010 Jedna pěkná momentka služebního Běláska v akci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2010 (upraveno) Tak se nám na vosičce objevil jeden nepplánovanej tuning, samozřejmě za stěračem jsem hledal lísteček marně ... :-/ Kdyby tam bylo napsáno alespoň PROMIŇ TE ! Něco jsem rozleštil, ale bohužel u toho světla je to do laku ... Upraveno Září 16, 2010 uživatelem pentadius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 Martine, velká gratulace k přírustku do rodiny a ať vám dělá jen samé radosti ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.